reklama
oj ci faceci ale martwie sie ze jakby jednak bylo cos takiego ze zabral by mi ja ja bym sie chyba wtedy powiesila
jak tak by mozna bylo zabrac dziecko matce dobra ja znikam bo nakrecam sie glupio i zaraz zaczne ryczec papa dobrej nocki ja ide spac do malej
Katy teraz słucham piosenek rubika
obecnie słucham nie wstydz sie mówic ze kochasz
uwielbiam wiekszosc jego piosenek
niestety moj mazus nie przepada za nim wiec słucham na słuchawkach i patrzy na mnie jak na debilke jak zaczynam spiewac
hahahaha
sylwus on by ci tak nie zrobił, w złosci mówimy rózne rzeczy.... idz spac i nie mysl o takich horrorach
buziol w czoło
sylwus on by ci tak nie zrobił, w złosci mówimy rózne rzeczy.... idz spac i nie mysl o takich horrorach
Katy z tymi płytkimi czasem masz racje, ja jestem straszna romantyczka a moj maz czasem sie ze mnie smieje
nie rozumie mnie czasem
ale cóz na to poradzic.... TO TYLKO FACET
KOCHANE DZIEWCZYNKI MOJE I TY KATY IDE SPAC
JUTRO NA 9 MAM KLIENTKE NA PAZNOKCIE WIEC BEDE POZNIEJ
JAK WRÓCE
BUZI W CZOŁO DLA KAZDEJ Z WAS:*:*:*:*:*:*:*:*:*
KOCHANE DZIEWCZYNKI MOJE I TY KATY IDE SPAC
Ostatnia edycja:
No i dobrnęłam do końca ... Uff ... :-) Nikogo już nie ma, ale godzina późna, to się nawet nie dziwię:-)Ja chciałam doczytać dzisiejszy dzień, bo jutro bym już nie nadrobiła...
Tak więc....
Powiem Wam dziewczynki,że bardzo Wam współczuję waszych ciężkich przeżyć i cieszę się, a także mam nadzieję,że mnie takie ciężkie momenty będą omijać... Ale podziwiam za siłę jaką macie w sobie,że to wszystko przetrwałyście...
Karla mój tata zmarł jak miałam 5 lat i zawsze mówiłam,że ja nie chcę żadnego nowego tatusia w domu, bo sobie nie wyobrażałam,że jakiś obcy facet będzie się panoszył w moim domu, ale teraz z perspektywy czasu, gdy ja i moje siostry wyjechałyśmy z domu i mama została sama, to żałuję,że nie znalazła sobie jakiegoś faceta, bo teraz nie byłaby sama :-(
Co do teściowych, to ja nie mogę narzekać, ale ja ustawiłam nasze relacje jeszcze na długo zanim zostaliśmy z moim M małżeństwem... Ja należę do osób, które są szczere (nie zawsze to niestety popłaca, ale cóż) i zawsze wyrażałam dość jasno i stanowczo swoje zdanie na każdy temat ( a oczywiście na każdy temat ZAWSZE mam swoje zdanie i jest ono najlepsze:-) )... Ale moja teściowa mieszka ponad 200km ode mnie, więc ja i tak nie mam takiego problemu:-) Zresztą nawet gdyby mieszkała blisko, to ja mam bardzo silny charakter i trudno ze mną dyskutować ( bo przecież nie można dyskutować z kimś kto ma rację ;-):-)), także o relację z moją teściową jestem spokojna, ale współczuję tym, które mają z nimi problem:-( Wiem niestety,że może to być jedna z przyczyn rozpadu związku ( przykład mojej siostry)... :-(
Także dziewczynki uczcie się asertywności i się nie dajcie tam ;-)
Tak więc....
Powiem Wam dziewczynki,że bardzo Wam współczuję waszych ciężkich przeżyć i cieszę się, a także mam nadzieję,że mnie takie ciężkie momenty będą omijać... Ale podziwiam za siłę jaką macie w sobie,że to wszystko przetrwałyście...
Karla mój tata zmarł jak miałam 5 lat i zawsze mówiłam,że ja nie chcę żadnego nowego tatusia w domu, bo sobie nie wyobrażałam,że jakiś obcy facet będzie się panoszył w moim domu, ale teraz z perspektywy czasu, gdy ja i moje siostry wyjechałyśmy z domu i mama została sama, to żałuję,że nie znalazła sobie jakiegoś faceta, bo teraz nie byłaby sama :-(
Co do teściowych, to ja nie mogę narzekać, ale ja ustawiłam nasze relacje jeszcze na długo zanim zostaliśmy z moim M małżeństwem... Ja należę do osób, które są szczere (nie zawsze to niestety popłaca, ale cóż) i zawsze wyrażałam dość jasno i stanowczo swoje zdanie na każdy temat ( a oczywiście na każdy temat ZAWSZE mam swoje zdanie i jest ono najlepsze:-) )... Ale moja teściowa mieszka ponad 200km ode mnie, więc ja i tak nie mam takiego problemu:-) Zresztą nawet gdyby mieszkała blisko, to ja mam bardzo silny charakter i trudno ze mną dyskutować ( bo przecież nie można dyskutować z kimś kto ma rację ;-):-)), także o relację z moją teściową jestem spokojna, ale współczuję tym, które mają z nimi problem:-( Wiem niestety,że może to być jedna z przyczyn rozpadu związku ( przykład mojej siostry)... :-(
Także dziewczynki uczcie się asertywności i się nie dajcie tam ;-)
reklama
Freya1
Fanka BB :)
Witam!! :-)
Melduje się sobotnio jako pierwsza ;-)
Ale w nocy śniegiem zasypało... Niedługo wybieram się na wycieczkę i zakupki do Czech
Mam nadzieję, że warunki na drogach będą dobre. Będę wieczorkiem paaaaa ;-)
Pozdrawiam wszystkie i życzę przyjemnej soboty!! ;-);-);-)
Melduje się sobotnio jako pierwsza ;-)
Ale w nocy śniegiem zasypało... Niedługo wybieram się na wycieczkę i zakupki do Czech

Pozdrawiam wszystkie i życzę przyjemnej soboty!! ;-);-);-)
Podziel się: