reklama
witajcie wieczorkiem
katy mi placz pomagal i wiele lez wylalam w swoim krotkim zyciu i czuje ze jeszcze ich wiele wyleje ale pomaga mi lzej mi jest ... ja chyba narazie rezygnuje ze staranek musze sobie wszystko wyjsnic co z moim oragnizmem jest potem wezmiemy sie za budowe potem sie dopiero zobaczy
katy mi placz pomagal i wiele lez wylalam w swoim krotkim zyciu i czuje ze jeszcze ich wiele wyleje ale pomaga mi lzej mi jest ... ja chyba narazie rezygnuje ze staranek musze sobie wszystko wyjsnic co z moim oragnizmem jest potem wezmiemy sie za budowe potem sie dopiero zobaczy
gosiulek73
mama K&K&A
KatyB
Fanka BB :)
Znam ja na pamiec
......nie ktorzy nie lubia Celine ja ja uwielbiam koji moja dusze....taki balsam dla duszy.....jak tylko bedzie tu koncert to ide...odkad pamietam lubie prasowac przy jej muzyce wtedy sie relaksuje poplacze i jakos te emocje ze mnie uleca i jestem jakas zlejsza a przede wszystkim lzej mi na duszy

KatyB
KatyB
witajcie wieczorkiem
Sylwus rozumiem cie ale bedziesz do nas zagladac?????? Nie zostawisz nas tu na zawsze????
Ups.....myslalam ze ktos cos napisze w miedzy czasie....sorki za post pod postem
bede napewno zagladala bo niewytrzymam bez ciekawosci co tam u was i kto ma piekne 2 kreseczki ja poprostu jestem slaba psychicznie i placze na sama mysl ze moze byc tak ze nmoze juz nigdy nie bede w ciazy bo juz cos takiego uslyszalam ;/ i cud sie stal ze wogole mam corcie
kazdy dzien z nia to moj szczesliwy dzien
mialam jeden dzien klotni z mezem nigdy go nie zapomne ;( wrzeszczelismy na siebie jak nigdy a on mi na koniec jak sie rozejdziemy to ci ja zabiore przeciez nikt nie pracujacej matce dzieck nie zostawi ja to zalatwie az sie poplakalam ale poznie jmnie przepraszal
mialam jeden dzien klotni z mezem nigdy go nie zapomne ;( wrzeszczelismy na siebie jak nigdy a on mi na koniec jak sie rozejdziemy to ci ja zabiore przeciez nikt nie pracujacej matce dzieck nie zostawi ja to zalatwie az sie poplakalam ale poznie jmnie przepraszal
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Podziel się: