reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam popołudniowo :)
od 15 sie byczyłam a co tam :) męza nie ma:( wiec co mam do roboty ehhhhhhh :( ale smutno bez Niego:( tak to np wiedziałam ze przyjedzie wieczorem i bedziemy razem a teraz......ahhhhh dam radę jeszcze tydzien !!!!!!!!!!!!

sylwia powiem Ci ze młode małżenstwa muszą sie dotrzeć sami najlepiej, taka sytuacja jak dziś to raczej nie jest normalne tzn jesteście małżeństwem macie dziecko, TY np nie mozesz isc do pracy bo zajmujesz sie dzieckiem domem itd, wiec ON zarabia i to wszystko jest WASZE a nie JEGO !!!! no halo kurcze to nie jest fer z Jego strony!!!!!!!!!!!!!!!!! Facet NIGDY nie zrozumie ile kobieta robi w domu i przy dziecku czy dzieciach jak SAM TEGO NIE BEDZIE MUSIAŁ ROBIĆ ooooo.....!!!!!!!!nie wszyscy są tacy wyrozumiali , bo skoro siedzisz w domu to pewnie sobie odpowczywasz a to kurcze błąd, i szkoda ze ON tego nie kuma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i podnoszenie ręki na Ciebie,,,,,, :crazy: niby tak ból zęba ale to nie powód od razu do tego......na szczęscie nie uderzył ale czy tak bedzie zawsze ??????????????? nie wiem kotek znasz swojego męza, tylko TY wiesz czy bylby do tego zdolny, jesli RAZ uderzy moim zdaniem uderzy i znów !!!!!!!! Pogadajcie spokojnie sobie bez nerwów !!!!!!!!!!!!!!
U nas póki nie było Jasia tez zdarzało sie różnie, tzn było nie raz gorąco ale NIGDY NIE UDERZYŁ MNIE. wiadomo kazde małżeństwo sie sprzecza kłóci itd ale jest jakis umiar i trzeba wiedziec kiedy powiedziec STOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

losiczka kotek i co teraz bedzie z pracą Twojego męza????????????? tzn wiem ze zwolniony ale to JUZ czy ma jakies wcześniejsze wypowiedzenie aby miał czas na znalezienie czegoś innego ??????????????????????????????? a powiem Ci ze taka sytuacja moze wyjsc na dobre , bo moze ta nowa praca jaką znajdzie bedzie lepsza i lepiej płacona; TRZYMAM ZA TO KCIUKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gosiulek a czemu juz nie są modne ??????????????????????????????? Teraz w sumie słyszałam ze modne są te takie naklejki co sie je podgrzewa jakoś i nakleja na całego pazurka swojego i sie długo trzymają , w stóp nawet 4 tygodni !!!!!!!!

Lorelain ja mysle ze Ty teraz zaszłaś bo TY TO MEGA PŁODNA BABA JESTES !!!!!! no i moze te skarpeteczki coś znaczą :) tego życzę !!!!!!!!!!! stres tez nie pomaga niestety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zrobiłam ostatnio super zupę z kuleczkami z mięsa mielonego i Jas wciągnął 2 miseczki na raz !!!!!!!!!! :szok: tak mu posmakowała,,,,,,,no nie tylko jemu bo i dzidzia tez zadowolona była bardzo bo mamusia tez musiała wciągnąć 2 miseczki :zawstydzona/y:

reklama
Lorelain zazdroszcze ci ze potrafisz ocenicz czy to ciazowo czy @wo...dla mnie to wszystkie objawy to @we

Ilonka tak tak najlepiej to na dzidzie zwalic

kochanie bardzo prosta zupa

gotujesz wodę z kostką rosołową ( albo jak chcesz to mozesz ugotować sama rosół)
do tej wody wrzucasz malutkie kuleczki ( mięso mielone połączone z surowym ryzem piepsz wegeta do smaku jajo) z tego robisz małe kuleczki i wrzucasz do gotującego sie wywaru, i to sie tak gotuje ok 20 min i potem do tego dajesz startą marchewkę pietruszkę i ziemniaki w kostce i to sie gotuje aż ziemniaki bedą miekkie, ja dodałam natki pietruszki i koperek i mówie CI PALCE LIZAĆ !!!!!!!!!!!! naprawde wydaje sie moze nie smaczbe czy coś ale poważnie mój Jas ro sie tak zajadał ze szał, a ostatnio tak mi mało je wiec mu takie cos zrobiłam, !!!!!!!!! takze naprawde polecam :)

no a co do ciązy to ja jestem pewna ze załapałaś teraz także teraz juz musi być dobrze:)

Katy no co ???????????? mam teraz wymówkę przynajmniej jak zjem czegoś za dużo to sobie zgadaniam na dzidzie i nie mam wyżutów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihih :laugh2:

szkoda ze axarai do nas nie napisała ze dzieci zadowolone i w ogóle :(((((((((((((((((((((((((((((( to nie fer ze tak nas zostawiła !!!!!!!!! smutne i tyle :(((((

Ostatnia edycja:
Ilonka po prostu nie są modne.Na topie jest inny manicure...Ja nie jestem teraz na bierząco bo co rusz jakieś nowości wprowadzają.Podobnie się robi tylko bez tipsów..żelem.

Gosiulek jak sie ma ładne swoje pazurki to sobie mozna robić ale ja mam w tak opłakabym stanie ze dziękuję :((((((((((((((((((

Ilonka - może axarai nie miała czasu ... na pewno odezwie się później :tak:

ja trochę boję się mysleć że się udało ... boje się rozczarowania jeśli nie zobaczę tych kreseczek, ale test ciążowy już dzisiaj zakupiłam :sorry: .... noi za parę dni zacznę brać duphaston i mam nadzieje że to pomoże się dobrze zagnieździć .... wizytę u gina prywatnego mam na 7 lutego, obym była w ciąży bo wizyta droga jest :laugh2::sorry:

ja mam poobgryzane paznokcie :sorry: .... kiedyś robilam sobie tylko żelem na takim jakby papierku przedłużającym paznokcia(bez tipsu) , ale nawet to obgryzałam wiec nie było sensu :-D

reklama
Cześć dziewczyny,
w następnym miesiącu (luty 2012) zaczynamy z mężem starania o dzidziusia. Strasznie się denerwuję że możemy długo się starać, bo strasznie się napaliłam i chciałabym już ;-).
Wiem, muszę się uspokoić i podchodzić do tego na luzie, bo inaczej mogę tylko sobie zaszkodzić... ale to jest silniejsze ode mnie :baffled:

Do góry