reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katy spodnie na teraz ale kotek to do spania wszystko
aaaaaaa i ta pszczółka wykupiona wiec ten miś rózowy jest OK
axarai super , cieszę sie :OP juz myslałam ze nas zostawiłaś
a w tle to chyba zdjęcie jakies tak ??????????? hehehe
aaaaaaa i ta pszczółka wykupiona wiec ten miś rózowy jest OK
axarai super , cieszę sie :OP juz myslałam ze nas zostawiłaś
na pracę nie mogę narzekać, no chyba że na pensję :-( ale tragedii nie ma. Pracy też mam dużo i zdarza się po godzinach siedzieć ale jak już wyjdę to mam spokój. Nie nękają mnie a jak już to dosłownie parę razy się jakiś nagły przypadek zdarzył.
ilonka super te ciuszki sobie znalazłaś i zupka taka fajna że mi smaka zrobiłaś. Ja uwielbiam takie kuleczki, ostatnio mam fazę na spaghetti w formie małych kuleczek z sosem mmmmm normalnie palce lizać.
beatka witaj i powodzenia, na pewno się uda
katy o czym myślałaś?? o Mc??;-)
axarai jesteś w końcu:-) potrzebne nam twoje ciążowe fluidki, piękny teścik
ilonka super te ciuszki sobie znalazłaś i zupka taka fajna że mi smaka zrobiłaś. Ja uwielbiam takie kuleczki, ostatnio mam fazę na spaghetti w formie małych kuleczek z sosem mmmmm normalnie palce lizać.
beatka witaj i powodzenia, na pewno się uda

katy o czym myślałaś?? o Mc??;-)
axarai jesteś w końcu:-) potrzebne nam twoje ciążowe fluidki, piękny teścik

Dzięki wielkie dziewczyny za kciukasy :-)
KatyB - Rzeczywiście tak piszą, że po anty szybko się zachodzi (sam ginekolog mi o tym powiedział). Mam nadzieję że będzie tak i w moim przypadku :-)
ilona24 - tak, słyszałam o ciąży bliźniaczej. Cóż, nie zmartwiłabym się strasznie gdyby tak się stało, na pewno byłoby ciekawie ;-) Chociaż wolałabym jedno :-)
KatyB - Rzeczywiście tak piszą, że po anty szybko się zachodzi (sam ginekolog mi o tym powiedział). Mam nadzieję że będzie tak i w moim przypadku :-)
ilona24 - tak, słyszałam o ciąży bliźniaczej. Cóż, nie zmartwiłabym się strasznie gdyby tak się stało, na pewno byłoby ciekawie ;-) Chociaż wolałabym jedno :-)
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
axarai
dziecioholiczka......
Lorelain teścik stoi na murku przy kuchni, oparty o zdjęcie Kacka jak był mały
Beata witam serdecznie i trzymam kciuki za szybką fasoleczkę
przesyłam jeszcze wszystkim moim Kochanym Staraczkom świeżutkie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapać, łapać dla Wszystkich starczy, a jak nie to doślę!!!!!!
Jane ja akurat jestem zdania, że najlepiej, jak by najlepsza rodzina wiedziała, o starankach (no chyba, że już jakaś wyjątkowo wredna teściowa, to nie) myślę, że przestali by wtedy mówić, pytać, i mogli by sie okazać naprawdę dobrym wsparciem.
Sylwuśą, ja tez nie pracuje, i mój M czasami w złości, ale tylko w złości też potrafi mi to wypomnieć, ale oni tacy są, że wściekliznę jak mają, to takie głupoty gadają
Ale myślę, że focha za to straszenie, to jakiegoś co najmniej tygodniowego powinnaś walnąć!!!
Anka przytulam mocno!!!!!

Beata witam serdecznie i trzymam kciuki za szybką fasoleczkę

przesyłam jeszcze wszystkim moim Kochanym Staraczkom świeżutkie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapać, łapać dla Wszystkich starczy, a jak nie to doślę!!!!!!
Jane ja akurat jestem zdania, że najlepiej, jak by najlepsza rodzina wiedziała, o starankach (no chyba, że już jakaś wyjątkowo wredna teściowa, to nie) myślę, że przestali by wtedy mówić, pytać, i mogli by sie okazać naprawdę dobrym wsparciem.
Sylwuśą, ja tez nie pracuje, i mój M czasami w złości, ale tylko w złości też potrafi mi to wypomnieć, ale oni tacy są, że wściekliznę jak mają, to takie głupoty gadają

Anka przytulam mocno!!!!!
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Katy co Tobie sie tak ten bromergeron uczepił ???????? bromergeron( czy jakoś tak, mówi sie na to bromek) to jest na wysoką prolaktynę a duphaston i lutka aby zwiększyć progesteron w ciąży, ale na regulację cyklu czy na wywołanie @ :
co do spodni to kotek ja chce takie do spania zeby mi było wygodnie i aby nie gnotły brzuszka, teraz śpię bez ale mi zimo strasznie bo ja taki zmarźluch jestem !!! poza tym w razie czego np szpital to w samych majtach niewypada paradowac
hihi
Ania tulę !!!!!!!!!!! ale co nie dostałaś @ czy dostałaś ??????????????
co do spodni to kotek ja chce takie do spania zeby mi było wygodnie i aby nie gnotły brzuszka, teraz śpię bez ale mi zimo strasznie bo ja taki zmarźluch jestem !!! poza tym w razie czego np szpital to w samych majtach niewypada paradowac

Ania tulę !!!!!!!!!!! ale co nie dostałaś @ czy dostałaś ??????????????
Ostatnia edycja:
P
polisia
Gość
Ależ się Was naczytałam dużo piszecie
widzę, że niektóre z Was to naprawdę silne babki, ściskam Was ciepło!
Axarai piękne kreski
super!
Axarai piękne kreski
reklama
Podziel się: