reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy spodnie na teraz ale kotek to do spania wszystko :p

aaaaaaa i ta pszczółka wykupiona wiec ten miś rózowy jest OK :)
axarai super , cieszę sie :OP juz myslałam ze nas zostawiłaś :( a w tle to chyba zdjęcie jakies tak ??????????? hehehe

na pracę nie mogę narzekać, no chyba że na pensję :-( ale tragedii nie ma. Pracy też mam dużo i zdarza się po godzinach siedzieć ale jak już wyjdę to mam spokój. Nie nękają mnie a jak już to dosłownie parę razy się jakiś nagły przypadek zdarzył.

ilonka super te ciuszki sobie znalazłaś i zupka taka fajna że mi smaka zrobiłaś. Ja uwielbiam takie kuleczki, ostatnio mam fazę na spaghetti w formie małych kuleczek z sosem mmmmm normalnie palce lizać.

beatka witaj i powodzenia, na pewno się uda:tak:

katy o czym myślałaś?? o Mc??;-)

axarai jesteś w końcu:-) potrzebne nam twoje ciążowe fluidki, piękny teścik:happy:

Dzięki wielkie dziewczyny za kciukasy :-)

KatyB - Rzeczywiście tak piszą, że po anty szybko się zachodzi (sam ginekolog mi o tym powiedział). Mam nadzieję że będzie tak i w moim przypadku :-)

ilona24 - tak, słyszałam o ciąży bliźniaczej. Cóż, nie zmartwiłabym się strasznie gdyby tak się stało, na pewno byłoby ciekawie ;-) Chociaż wolałabym jedno :-)

Ilonka do spanaia?????Ja bym w tym smigala na codzien.....zobaczysz jakie te spodnie sa wygodne :tak:

Jane kotek o zaproszeniu

Czytam o Bromergonie i o Luteinie i wszystko mi sie miesza :baffled:

witaj Beatko :) i trzymam kciuki za ciebie :)
Axari super wynik !!!!

Acha z tego wszystkiego zapomniałam dodac że dziś miała dostać @ ale nie przyszła a test ujemny

jak na złość teraz się będzie spóźniać jak nigdy dotąd :(

Ostatnia edycja:
Lorelain teścik stoi na murku przy kuchni, oparty o zdjęcie Kacka jak był mały:-D
Beata witam serdecznie i trzymam kciuki za szybką fasoleczkę:tak:
przesyłam jeszcze wszystkim moim Kochanym Staraczkom świeżutkie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łapać, łapać dla Wszystkich starczy, a jak nie to doślę!!!!!!
Jane ja akurat jestem zdania, że najlepiej, jak by najlepsza rodzina wiedziała, o starankach (no chyba, że już jakaś wyjątkowo wredna teściowa, to nie) myślę, że przestali by wtedy mówić, pytać, i mogli by sie okazać naprawdę dobrym wsparciem.
Sylwuśą, ja tez nie pracuje, i mój M czasami w złości, ale tylko w złości też potrafi mi to wypomnieć, ale oni tacy są, że wściekliznę jak mają, to takie głupoty gadają
:szok: Ale myślę, że focha za to straszenie, to jakiegoś co najmniej tygodniowego powinnaś walnąć!!!
Anka ​przytulam mocno!!!!!

Katy co Tobie sie tak ten bromergeron uczepił ???????? bromergeron( czy jakoś tak, mówi sie na to bromek) to jest na wysoką prolaktynę a duphaston i lutka aby zwiększyć progesteron w ciąży, ale na regulację cyklu czy na wywołanie @ :
co do spodni to kotek ja chce takie do spania zeby mi było wygodnie i aby nie gnotły brzuszka, teraz śpię bez ale mi zimo strasznie bo ja taki zmarźluch jestem !!! poza tym w razie czego np szpital to w samych majtach niewypada paradowac :laugh2: hihi

Ania tulę !!!!!!!!!!! ale co nie dostałaś @ czy dostałaś ??????????????

Ostatnia edycja:
Ależ się Was naczytałam dużo piszecie :) widzę, że niektóre z Was to naprawdę silne babki, ściskam Was ciepło!

Axarai piękne kreski :) super!

reklama
Aniabuchowicz - bardzo dziękuję za wsparcie. Zobaczysz, u Ciebie też wszystko będzie dobrze, mam nadzieję że już niedługo razem będziemy cieszyć się naszymi fasoleczkami :-)

Do góry