reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
no to młody już śpi a ja mam wieczór dla siebie :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Lorelain ajjjj zazdroszczę , mój płowo sie w wannie, ale za nim ON pójdzie lulać to jeszcze minie bo dziś razem sobie pospaliśmy prawie do 17
Ja juz oczywiscie nieprzytomna a on pełen życia
ehhh no ale jutro mozemy pospać, nie trzeba sie zrywać , na obiad idę do rodziców wiec mogę do 12 leniuchowac
dobre i te 13 tabletek
a bedziesz brac po 1 dziennie czy po 2 ??????????????

dobre i te 13 tabletek
-Lorelain-
po 1 dziennie, ale cały czas się zastanawiam kiedy zacząć brać
axarai
dziecioholiczka......
-Lorelain-
od dwóch miesięcy wychodzą mi na testach dwie różowe kreseczki...a po jakimś czasie przychodzi @ moim zdaniem jest cos nie halo .... duphaston nie zaszkodzi a może pomóc bo może mam za mało progesteronu
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
jane hahaha to sobie przypomnieli rychło czas !!!!!!!! hihih 
Lorelain no widzisz to jak u mnie prawie, z Jasiem wszystko Ok a potem tak sie popierdzieliło wszystko , dlatego w takich sytuacjach NORMALNI lekarze daja od razy luteine czy dupka a nie każda pozostawić to naturzę, bo przeciez tak sobie mozna ronić i ronić jak sie nie weżmie spraw w swoje ręce !!!!!!!!!!!!!!!!
Katy to udanego wieczorku !!!!!!!!!!

Lorelain no widzisz to jak u mnie prawie, z Jasiem wszystko Ok a potem tak sie popierdzieliło wszystko , dlatego w takich sytuacjach NORMALNI lekarze daja od razy luteine czy dupka a nie każda pozostawić to naturzę, bo przeciez tak sobie mozna ronić i ronić jak sie nie weżmie spraw w swoje ręce !!!!!!!!!!!!!!!!
Katy to udanego wieczorku !!!!!!!!!!

Podziel się: