reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy co Tobie sie tak ten bromergeron uczepił ???????? bromergeron( czy jakoś tak, mówi sie na to bromek) to jest na wysoką prolaktynę a duphaston i lutka aby zwiększyć progesteron :p

He he he :-D:-D:-D bo mam go w domu :tak:
no wlasnie juz wiem czemu mi sie kicka to wszystko ......zawsze gdzies mi uciekal jeden z tych 3 muszkieterow :-D
A jaka Lutke ty bierzesz????? Bo musze zamowic konkretna :-)

reklama
Katy moze nie bierz sama tego bromka bo chyba nie wiesz jakie masz wyniki prolaktyny prawda ????? czy wiesz :p ?????????

Ja mam LUTEINA 50 !!!!

axa wiesz, że ja nawet chciałam im powiedzieć ale jakoś tak na początku zaczęliśmy starania na luzaka i jak nie wychodziło to myślimy, ok to musi potrwać, potem w okolicy wakacji mieliśmy akcję "mieszkanie" i tylko o tym z rodziną rozmawialiśmy a teraz już tak daleko z tym nie mówieniem zabrnęliśmy, że nie mamy ochoty ich wtajemniczać. Ja strasznie nie lubię jak ktoś się nade mną lituje i chyba bym nie wytrzymała tych życzliwych rad. A poza tym zawsze mówiliśmy, że zaczniemy się starać jak się wprowadzimy i trochę pomieszkamy więc wszyscy myślą, że już powoli zaczynamy a my mamy nadzieję, że niedługo się uda i wszyscy będą happy:tak:
no chyba że scenariusz okaże się czarniejszy niż w mojej główce się to teraz rysuje to będziemy musieli ich wtajemniczyć...
ale po co ich martwić na zapas??

katy o tym mówiłaś, ale ze mnie sierotka nie pomyślałam:rofl2:

ania przykro mi ale wiesz że zawsze jest szansa następnym razem:tak:

axa łapie fluidki choć nie chce zapeszać ale jakoś dziwnie się tym razem czuję, cały czas mnie ten brzuch pobolewa (jak się tym razem nie uda to stwierdzam że mam jakieś urojenia maniakalno - objawowe jak to katy mówi:rofl2:)

Katy moze nie bierz sama tego bromka bo chyba nie wiesz jakie masz wyniki prolaktyny prawda ????? czy wiesz :p ?????????

Ja mam LUTEINA 50 !!!!

Ilonka ja bromka brac nie bede :no: ale lutke chyba bym mogla jakby co???
Tak na zapas mysle kupic .....a jesli mi sie tu nie uda to zamowie u ciotki propwadzi apteke i czasem jak cos potzrebuje to mi zalatwia bez recepty

Jane ja mam to samo...mie lubie jak sie ktos nademna lituje wiec nawet rodzina nie wie ile razy bylam w ciazy i co sie stalo

Ostatnia edycja:
Jane objaw bólu podbrzusza może być na @, a może być i na fasolkę, mnie zaczął boleć brzuch około 18dc, i w zasadzie boli cały czas, więc...........&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& WIESZ!!!!!!!
a i piersi bolą, ale tak inaczej, taki inny niż normalnie, tak bardziej drażliwie brodawkowo, a nawet dwa razy mnie tak zakuło, jak przy nawale pokarmu, no ale to akurat objaw dla Mam, które już mają dzieci, takie kłucie.

Ostatnia edycja:
no ja się tym bólem podbrzusza wcale się nie przejmuje a nawet mnie to cieszy bo wiem, że to za wcześnie jak ja @:-):rofl2::-D a co do cyców to mam właśnie takie jakby bardziej sprężyste jeżeli tak to można nazwać. To też właściwie nie jest ból ale coś tam się dzieje innego. A sutersy mnie nie bolą ale przecież każda ma inaczej;-)

katy tak najbardziej to bym się obawiała litości ze strony szwagierki. Mimo, że nic by mi nie mówiła to ja wiem, że siedziałaby i się zamartwiała a ona teraz sama jest w ciąży i jej tego nie trzeba. To jest mega przejmujący się wszystkim człowiek. Na prawdę ja lubię ale musi trochę wyluzować. Ona potrafi do mnie zadzwonić z przeprosinami bo się zasapała (przez to że w ciąży jest) jak wcześniej rozmawiałyśmy :rofl2:
ja wiem na 100% że nie dałaby mi spokoju...

no i jeszcze babcia mojego m to też by się nie potrzebnie stresowała. A jeżeli chodzi o teściową i rodziców te pewnie jakbyśmy im powiedzieli, że nie chcemy żeby się wtrącali to było by chyba ok. No może z wyjątkiem mojej mamy;-) ona uwielbia drążyć temat...

Witaj Beata
a Pani gin mówiła ze po ostatwieniu anty mozna zajść w ciążę bliżniaczą :laugh2: hehe :) trzymam kciuki kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelain brązowe tzn chodzi ci o capucino ?????????? bo ja tylko o tych ,myslałam :p a co do bluzeczki to jestem za pszczółką na liściu :-p

kotek skoro czujesz sie ciążowo to mysle ze bedą II krechy :) a powiedz mi ile masz tego dupka ????????? i czemu tak późno bedziesz brać ???????????

Ilonka tak o te capucino mi chodzi :) .... tak późno zacznę brać duphaston bo mam tylko 13 tabletek :(

Kurcze sama juz nie wiem czy nadgorliwosc jest gorsza czy zlosliwosc..tak zle tak niedobrze......a zlotego srodka nie ma

Ale i tak cie pewnie nie oszcedza jak bedziesz w ciazy....nadal beda sie martwic ale ty juz nie bedziesz sie martwic nimi bo bedziesz miec juz dzieciatko pod sercem i glowe zaprzatnieta czym innym

reklama
no dokładnie co ma być to będzie, na razie nie mam ochoty im mówić, mam Was
milosc48.gif

oglądnę sobie teraz mój serial i wracam

Do góry