reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Joweq dziekuje dobrze kochana tylko troche zmarzlam w pracy teraz robie herbatke i kocyk i bede sie grzac. A u Ciebie? mam nadzieje ze juz sie nie smucisz, przeciez masz nas;-)
Lorelain a co to za wymioty, mam nadzieje ze to na fasolke i nic cie nie zlapalo

A ja wczoraj na piersi wyczulam mala kulke wielkosci ziarnka grochu, ktora lekko boli przy dotyku, mam nadzieje ze to nic groznego z tego co pisza na rozych forach to prawdopodbnie zniknie po okresie, ale i tak w tygodniu zapisze sie do lekarza bo niedlugo 22 urodziny a nigdy nie mialam badanych piersi.

joweg i jak ci idzie? Ja bym też chciała coś takiego umieć ale ja nie mam do takich rzeczy zdolności:no:

lorelain
co się do Ciebie przyczepiło??

scotland18 moja mame kiedys lekarze nastraszyli ze taki guzek to napewno rak dopiero pediatra ( bylam chora) ktory leczyl mnie od malutkieg zadal mamie pytanie czy jest przed okresem bo to moze byc wezel chlonny co do czego mial racje ale co z tego jak przez kilka dni moja mama myslala ze ma raka nerwy jakie temu towarzyszyly szkoda gadac

reklama
jane- ja tze nie umiem ucze sie , kupilam se taka gazetke i jets film i babka gada i pokazuje jak sie robi wiec sie ucze dopiero heheh nie jest takie trudne myslalam ze bedzie gorzej chcoiaz to dopiero poczatek heheh

Do góry