reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie kobietki bardzo gorąco w ten zimny dzień ;-)

Cały weekend zabiegana, bo tu zakupy, tu sprzątanie, goście, itp, że na chwilkę wchodziłąm was poczytać ale nie było za dużo czasu, żeby siąśc i coś naskrobać.

Ania trzymam kciuki za pozytywnego teściora! W końcu muszą być te II. Z resztą nie miałam nawet okazji Ci napisać jaka jesteś dzielna! Dziewczyno zobaczysz, w końcu los się do Ciebie uśmichnie!

Lorelain te mdłości coś mogą znaczyć... także jeszcze kilka dni i się dowiemy co w trawie piszczy :tak:

Bobo pewnie Cie stres mega żżera co? Ja pamiętam, że przed moim ślubem ja i mój K mieliśmy mega napięcie, kłotnie o było g..... były hehe nawet o pierwszy taniec się pokłóciliśmy jak próbowaliśmy zatańczyć, w końcu na żywioł poszliśmy w dzień wesela i układ był jakby to mój dziadek powiedział 'chodzone-tańczone', a mój kuzyn po tym tańcu pytał się jak długo ćwiczyliśmy bo nam fajnie wyszło hehehe! A Wy jak tam z tańcem? chodziliście na jakiś kurs?

Karolinko jak tylko będziesz po wizycie o bejbiloga to liczę na to, że pochwalisz się nam tym małym kropkiem :-)

Kurde masakra z tymi moimi długimi cyklami, muszę czekać od pocztaku cyklu aż ponad 3 tygodnie na owulkę a gdziie tam ewentualne testowanie...grrrr...:angry: ale cóż musze nauczyć się cierpliwości, to chyba jedna z najważniejszych cech potrzebnych przy dziecku :tak:

A dziewczyny proszę o pomoc w wykresie npr...widziałam ze niektóre z was mają wpisany np. śluż czy zaburzenia ale własne, inne niż te możliwe do wyboru, doradzi któraś jak to zrobić?

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie nie mam sresa wiem ze to juz ze zaczal sie ten tydzien przedslubny i ze zleci baaardzo szybko ale ciesze sie na to i jakos tak stres wielki nie jest, sa obawy jakies wiadomo ale pewnie wieksze beda w dzien slubu jak zaczne sie w suknie ubierac :-) pierwszego tanca uczy nas super instruktor i mam nadzieje ze nam wyjdzie hihi :-)

bobo- no to nie jest żle i chyba nawet kojarzę ten sklep ;)))
wlaśnie pochwal się jak z tancem? macie utwór wybrany?

smoczq- widzisz z tymi długimi cyklami to jest tak, że maja jeden plus- dłużej można sie cieszyć z przyjemności staranek ;) a jeśli obserwujesz organizm (temperaturka, śluz itp) to juz wiesz, że faza po owulce zawsze jest stala choćby się waliło i paliło- no chyba że fasolina ją zaburzy, czego oczywiście Ci życzę :)
kiedy Ty testujesz?

tanczymy do WHEN I NEED YOU mamy 2.30min utwor bo nam skrocil zebysmy za bardzo sie meczyli hihi i mamy uklad do tego a jak nam to wyjdzie okaze sie w dzien slubu :-)
a ten sklep jest od niedawna otwarty Clariess sie chyba nazywa :-)

Bobo w ogóle stres w dzień slubu to masakra była, głowa ze stresu mnie bardzo bolała, 2 apapy musiałam wziąć, a jak kierowałam samochód zeby do mamy domu dojechać to noga na gazie mi się trzśła jak galareta, dobrze że wypadku nei spowodowałam :-) Właśnie pochwal się jaka piosenka do tańca? macie jakiś szalony układ taneczny czy klasyczny?

Karolina no ja dopiero mam 16 lutego testować :dry: za 2 tygodnie dopiero mam mieć płodne/owulkę. No ale w tym cyklu muszę codziennie praktykować w okolicach owu hehe

Tak w ogólę to siedzę w domu, nie pracuję, skończyłam studia a że z pracą cieżko to dlatego z moim K postanowiliśmy że może czas na dziecko, a tak ani pracy ani dzidzi, a ja już długo ten instynkt w sobie duszę! także teraz jak już świadomie podjęlismy decyzję to chciałabym żeby chop siup i już dzidzia była ;-) no ale nie ma tak łatwo... :-( Dlatego zapisuje sie na kurs angielskiego żeby tak bezczynnie nie siedzieć w domu i nie czekać... może jak skupie sie na cyzms innym jescze to mnie zaskoczy fasolinka :-)

pioseneczka ładna- lubię ta chrypkę Roda ;)
a gdzie chodzisz na tańce?

smoczq- no to rzeczywiście kurs jak najbardziej :) ja bym oszalala w domu- zwłaszcza w obecnej sytuacji z teściową, ja nawet na urlopie za długo nie lubię bo mnie zaczyna nosić ;))) dlatego jak dobrze pójdzie i wszystko będzie w porządku- jeśli nie będzie lekarskich przeciwskazań i dyrektor sie zgodzi to chciałabym jak najdlużej do pracy chodzić. nawet się śmieja ze mnie, że pewnie w firmie urodzę ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Dziewczynki!!!

Ja dziś na poprawę humorku "zaliczam" fryzjerkę, tzn. pomaluje mi włoski, bo już nie mogę patrzeć na to, co mam na głowie.

Miłego dnia wszystkim i do później.

w centum kolo dworca jest szkola tanca i tam jest super instruktor co nas uczy. bedzie to walc angielski ( wszyscy tancza wiedenski a my angileski) z dodtakimi obrotami itp. ladnieeeeeeeeee bedzie :-)

reklama
bobo- walc angielski właśnie nazywany jest królem pierwszego tańca i to on najczęściej jest wybieramy na pierwszy taniec weselny. wiedeński jest zdecydowanie szybszy i mniej urokliwie elegancki i dostojny, więc ja jako miłośniczka walca angielskiego popieram w pełni Twój wybór ;) my też takowy tanczyliśmy ;)

Do góry