reklama
doczytałam hehe
hej domiska-sąsiad masakra,głupka udawał ze az tak głosno słychać

myslałam ze go strzele ,dobrze ze s psem byłam to mnie powstrzymało bo i on inaczej by go zjadł hehehe,zobaczymy co dalej bedzie 
losiczka kciuuukasy
axari groszek piękny
sama juz bym taki chciała ehhh,fluidki proszę
scoti no córcia jak laleczka tak jak i młody Lori - no niemożliwe dzieciaki
joweg - przykro mi,ale nie poddawajcie sie i zmieńcie lekarza moze jeszcze???
katy jak testowanie ?czy juz cos wiadomo??????Kciukasy &&&&&&&&&&&&&& i oczekuje pozytywnych wiesci
no i witam nową mamusię Gala czuj sie jak u siebie
hej domiska-sąsiad masakra,głupka udawał ze az tak głosno słychać

losiczka kciuuukasy
axari groszek piękny
scoti no córcia jak laleczka tak jak i młody Lori - no niemożliwe dzieciaki
joweg - przykro mi,ale nie poddawajcie sie i zmieńcie lekarza moze jeszcze???
katy jak testowanie ?czy juz cos wiadomo??????Kciukasy &&&&&&&&&&&&&& i oczekuje pozytywnych wiesci
no i witam nową mamusię Gala czuj sie jak u siebie
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
witam i Ja
od rana próbuję na BB wejść i nie mogłam !!!!!!!!! normalnie jak mi ktoś nie zrobi tego kompa to obiecuje ze go przez balkon wypierdziele bo szłau dostaje juz !!!!!!! no zeby nie można było włączyć strony toż to śmiechu warte !!!!!!!!!!!!!!!
Karolinko jak sie czujesz???????????????????? Ja tez wyjątkowo jestem baaaaaaaardzo spokojna i sobie czekam cierpliwie na wizytę
axarai kurcze jak szybko widać kropkę u Ciebie
cieszę sie ze wszystko OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka na jedno fajnie jak mąz w domciu no ale na drugie
ehhhhhhh
Katy nadal trzymam kciuki za Cieie bo tempka zaburzona wiec nie musi spadać juz na @ a test za wcześnie może
i nie wiem co miałam napisać jeszcze

Karolinko jak sie czujesz???????????????????? Ja tez wyjątkowo jestem baaaaaaaardzo spokojna i sobie czekam cierpliwie na wizytę
axarai kurcze jak szybko widać kropkę u Ciebie

losiczka na jedno fajnie jak mąz w domciu no ale na drugie

Katy nadal trzymam kciuki za Cieie bo tempka zaburzona wiec nie musi spadać juz na @ a test za wcześnie może
i nie wiem co miałam napisać jeszcze

K
karol_in-a
Gość
ilonko- ja aż dziwne jestem bardzo spokojna. zaczyna mnie to lękać że to źle
))
wydaje mi się, że powodem tego plamienia mogło być podrażnienie wrażliwego wnętrza podczas stosunku, ale nic nie mogę zrobić i musze do jutra poczekać 
wtedy też zmolestuję mojego krasnala ginekologa, żeby mi podal numer komórki, bo jeśli on raz w tygodniu to ocipieję jak się coś będzie znowu działo

wtedy też zmolestuję mojego krasnala ginekologa, żeby mi podal numer komórki, bo jeśli on raz w tygodniu to ocipieję jak się coś będzie znowu działo
K
karol_in-a
Gość
mała mi wszystko zależy od jutrzejszej tempki- jeśli skoczy to owulka dzisiaj, więc musisz cierpliwie czekać Sloneczko
ale czasu nie marnuj i gwałć męża ile wlezie 
hehehe Karolka ty jednak jestes nie pokonana,uwielbiam Cie normalnie 

tak naprawde Karolku to nire mój mąż a właściwie narzeczony,tzn to było tak:
byłam mężatką ale mój mąż po slubie strasznie sie zmienił,pił ,imprezował,bił i wreszcie zdecydowałam sie sie odejsc od niego,spakowałam siebie i dziecko i wrociłam do rodziców to pozniej jak chciałam np zabrac reszte rzeczy to wymienił drzwi wejsciowe do domu i obwiniał mnie za wszystko!!!!!4 miesiace po rozwodzie miał wypadek na motorze iii niestety to był smiertelny wypadek,moj synek miał wtedy 3 latka a to wszystko było 5 lat temu.Pózniej myslałam ze juz nigdy z nikim nie bede,az pewnego dnia..............pojawił sie moj moj książe hehe jestesmy razem od 2 lat przeprowadził sie do mnie po 9 latach mieszkania we Francji i jestesmy razem szczesliwi a moj synek traktuje go jak tatę.Mielismy miec razem dzidzie ale jak wiecie w grudniu miałam zabieg i strasznie to przezylismy......a on kochany chciał mie chociaz troszke pocieszyc i po wyjsciu ze szpitala wreczył mi pierscionek...........tak to wszystko wygląda
całe zycie dostawałam po tyłku,ale jakos powoli sie ułożyło:-)

tak naprawde Karolku to nire mój mąż a właściwie narzeczony,tzn to było tak:
byłam mężatką ale mój mąż po slubie strasznie sie zmienił,pił ,imprezował,bił i wreszcie zdecydowałam sie sie odejsc od niego,spakowałam siebie i dziecko i wrociłam do rodziców to pozniej jak chciałam np zabrac reszte rzeczy to wymienił drzwi wejsciowe do domu i obwiniał mnie za wszystko!!!!!4 miesiace po rozwodzie miał wypadek na motorze iii niestety to był smiertelny wypadek,moj synek miał wtedy 3 latka a to wszystko było 5 lat temu.Pózniej myslałam ze juz nigdy z nikim nie bede,az pewnego dnia..............pojawił sie moj moj książe hehe jestesmy razem od 2 lat przeprowadził sie do mnie po 9 latach mieszkania we Francji i jestesmy razem szczesliwi a moj synek traktuje go jak tatę.Mielismy miec razem dzidzie ale jak wiecie w grudniu miałam zabieg i strasznie to przezylismy......a on kochany chciał mie chociaz troszke pocieszyc i po wyjsciu ze szpitala wreczył mi pierscionek...........tak to wszystko wygląda
całe zycie dostawałam po tyłku,ale jakos powoli sie ułożyło:-)
KatyB
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki :-)
no u mnie nic, null, zero........ani cien cienia jak to mowi Karolcia a test ultraczuly.
Za to brzuchol mnie nawalal dzisiaj rano bardzo okresowo wiec jutro sie pojawi @
Tempke mam zaburzona bo nie moglam spac w nocy, wiercilam sie ,krecilam, masakra jakas......za bardzo przezywam to wszystko
lece po kawke
no u mnie nic, null, zero........ani cien cienia jak to mowi Karolcia a test ultraczuly.
Za to brzuchol mnie nawalal dzisiaj rano bardzo okresowo wiec jutro sie pojawi @

Tempke mam zaburzona bo nie moglam spac w nocy, wiercilam sie ,krecilam, masakra jakas......za bardzo przezywam to wszystko

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Małami własnie nie ze tylko mi BB nie działą ale wszystkie strony, coś mi sie popierdzieliło z system i net mi od razu zaczął żle działać, wiec musze od nowa system wgrać ale sama sie boję bo mam mnóstwo dokumentów zdjęć na kompie i sie boje ze je utracę wiec jak mąż wróci to oddam kompa do serwisu i niech tam sie nim dobrze zaopiekują , ale do tego czasu muszę kupić pamieć przenośną i ile sie bedzie dało to zgać to wszystko !!!!!!!!!!!!!!!
no własnie i od tego czasu co napisałam próbowałam wejśc i napisać ale nie dało rady
szlak mnie bierze i tylko niepotrzebnie sie denerwuje no ale zeby nic nie moza było właczyc
aaaajć !!!!!!!!!!!
no własnie i od tego czasu co napisałam próbowałam wejśc i napisać ale nie dało rady
reklama
katy moze jeszcze za wczesnie na test,moze owu Ci sie przesuneła kochana ja nadal trzymam &&&&& wszystko mozliwe poki @ sie nie pojawi
nooo ilonka to nie dobrze,musisz szybko pamiec kupic zeby całkiem Ci sie nie rozleciał,ja tez tak kiedys miałam
(((
nooo ilonka to nie dobrze,musisz szybko pamiec kupic zeby całkiem Ci sie nie rozleciał,ja tez tak kiedys miałam
Podziel się: