• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Scotlad Malutka przecudna, ja też chcę taką!!!
Dobranoc Kochane!!! I w nocy też Wam przesyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witajcie
A ja z czystej ciekawości sprawdziłam sobie, że pojawiłam się na tym wątku na 1 str. (7 post), a na 37 (post 361 - pierwszy na stronie) pochwaliłam się ,że robiłam test, tylko świnka ze mnie, bo o wyniku testu napisałam dopiero na 38 stronie.
Ale to już dawno było...

hej,
wydawało mi się, że nadrobiłam zaległości, ale qrcze chyba mało uważnie, bo nie pamiętam co miałam napisać.

jane- przykro mi, ale jak juz dodryfujesz do suchego lądu, to sie będzie działo ;))

axari- bardzo dobre wieści- cieszę się, gratuluję i zazdroszczę, bo ja mam wizytę jutro i troszkę się zaczynam denerwować :) jeszcze dzisiaj rano znów pojawiło się zabarwienie w śluzie- jakby nieco ciemniejsze od ostatniego i bardziej różowo- jasno czerwone. I co ja mam myśleć? mąż mówi, że to po seksie :)))

ilonko- ja bez ciąży przytyłam 4 kg w ciągu 4 miesięcy, więc co to będzie poźniej??? nie martw się- zgubisz po porodzie ;)

katy- uszy do góry, w końcu jeszcze nie ma @ a mi testy też od razu nie wychodziły i to te czułe, więc...

losiczko- :tak:

joweg- strasznie mi przykro

wczoraj padał śnieg. Dzisiaj jest biało, ale temperatura na plusie i pada deszcz powodując zajebistą pluchę i chlapę.... wrrr...

DZIENDOBEREK PANIENKI :-)

Karolciu oby do jutra kochana nie bede ci mowic ze nie masz przytulac sie z mezem ale moze faktycznie to po przytulankach :-( jutro sie wszystko wypytaj lekarza i wierze ze zobaczysz juz Hubercika (Jagodke):-)

jOWEG tak bardzo mi przykro kochana i wierze ze wszystko bedzie dobrze

Ilonko czym ty sie martwisz kochana Malgosia jest najwazniejsza a nie tam jakies kilogramy :tak:

Axarai fasolka cudna ani sie obejrzysz jak juz bedzie wiadomo kto za goscil w twoim brzuszku ( ale ci zazdroszcze ale tak pozytywnie)

Witam nowa staraczke :-) milego dnia wam zycze moj bezrobotny maz w domku dzisiaj wiec sie pewnie nie dopcham do kompa :-( najwyzej sila go zrzuce he he NO I MAM NADZIEJE ZE TA STRONKA 1212 PRZYNIESIE MI SZCZESCIE :-):-):-)

losiczko- trzymam kciuki by była :)

jakoś dziwnie spokojna jestem, więc... zobaczymy jutro u lekarza ;)

katrina jak po wizycie u fryzjera?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry