reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witajcie z rana!

katy wszystko wskazuje na to ze zobaczysz II krechy bo byłaś pierwsza na 1221 stronie więc ja nadal trzymam &&&&&&&&

losiczka
była pierwsza na 1212 więc i ona może być pewna fasolki. jak dotąd szczęśliwe strony działały więc dziewczyny za was &&&&&&&&& zaciśnięte

witam nowe staraczki

axai
piękna ta twoja kropeczka. napatrzeć się nie mogę. też bym już taką chciała

jane
tulę. że też 2 przylazła. ale jak mówią nowy cykl, nowa nadziela. spróbuj może castagnus na wyregulowanie cyklu i moze na falę lutealną też pomoże. albo ta wit. b6

lorelain
twój synuś jest boski. taki do schrupania

ilonko no wszystko wskazuje że Małgosia będzie. życzę ci tej córy bardzo

karolcia taki śluz to może być po przytulanku. jutro do lekarza idziesz to cię uspokoi. może na jakiś czas odpuścić seksik tak jak to lekarz zalecił axai

może ktoś spojrzeć na mój wykresik bo ja nic nie kumam już. białko jaja było ostatni raz w 17dc cyklu rano. a od południa sucho. więc kiedy mogła być owu? tym razem bólu nie bylo więc nie wiem. a skoczek dzisiaj malutki. i generalnie jajniki delikatnie kłują ale tak oba na zmianę od 3 dni

RATUNKU

kochane byłam siusiu i i co znowu mam taki sluz o zabarwieniu juz sama nie wiem jasny brąz,brudny róż co sie dzieje??????????tak jak rano

Witajcie :-)
Ja sie szykuje juz na wyjazd do rodzicow na ostatnie szykowanko na wesele :-) @ mnie opuscila byla jedynie 3 dni i poszla sobie wiec prosze w tabelce mnie wpisac ze @ byla 13.01 :-)
Malami ale ze co? znow okres masz?
Katy no jak to? nawet cienia cienia nie ma? pod swiatlo nic a nic nie ma? :-(

bobo nie wiem co to :( pobolewa brzuch ale to nie okres tylko .........wyglada jak.............kurka taki sluz z zabarwieniami :-( co to do cholery?????miałam troszke rano i teraz znowu jak sikam,ale na wkładce nic

Katy nie wiem kiedy , jak dostaniemy akt malzenstwa to wrocimy zeby po 100 razy nie jezdzic to poczekamy te kilka dni na ten dokument :-) u rodzicow mam necika wiec bede do was zagladac :-)
malami a moze to jeszcze cos po @ zostalo albo po poronieniu jeszcze sie czysci?

reklama
Do góry