reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo po @ to racej nie,ale może agnes ma racje moze to po wczorajszym seksiku,powiem szczerze ze nigdy tak nie miałam
i bobuś zaglądaj i zdawaj relacje co i jak u Ciebie z tym ślubem :)

katy to rozumiem mamy działac hehehehe :*

reklama
Sluz moze byc zabarwiony, kleisty,czerwony, brunatny lub poprostu rozowawy. Bo wystarcza ci wkladka tak???? Wyglada to jak odczopowanie szyjki przed owulacja a tym samym sluzem owulacyjnym ktory jak sama pewnie wiesz jest calkowicie inny.....wiec spokojnie albo poprostu zdarza sie ze peka jakies naczynko

No to jeszcze nie owu ale sie szykuj kochana:):):):):):)

Bobo to sie nam tu melduj bo bedziemy umierac z ciekawosci :-) i tesknic :tak:

małami- to będzie dokładnie to o czym mówia dziewczyny- plamienie okołoowulacyjne więc nie panikuj :)

a ja jestem spokojna (aż chyba zbyt bardzo) a jutro się okaże co było przyczyną tego dzisiejszego incydentu ;)

katy na wkładce nic nie ma tylko na papierze troszkę i jest przezroczysto różowo lub brudno rozowo i brunatno rozciagliwy

Witajcie dziewczynki ja juz po kontroli u laryngologa i niestety stan zapalny nadal sie utrzymuje choc juz mniejszy - ale do jutra musze jeszcze brac antybiotyk eh, kolejna kontrol w przyszly czwartek, - ze tez akurat teraz musialo sie cos takiego przyplatac :-(

MALAMI -tez sadze ze to plamienie okoloowulacyjne - mnie tez nigdy sie cos takiego nie zdarzalo a jednak raz sie pojawilo wiec Tmozliwe ze u Ciebie jest podobnie. Nasz organizam plata czasem figle :-)

Ostatnia edycja:
No wlasnie Malami ......:tak: wszystko sie zgadza....moze przeskoczyl moj wczesniejszy wpis tam wlasnie ci napisalam ze kolor moze byc roznoraki a ilosc tez na tyle mala ze wystarczy wkladka zeby sobie bielizny nie zmarnowac........to nawet dobrze bo wiesz ze sie owu zbliza duzymi krokami :-)

Karolcia wszystko bedzie dobrze a sie nie martwisz bo juz sie wlaczyl instynkt macierzynski u ciebie :tak:

Marysiu dzieciatko z ciebie wysysa wszystko wiec jestes teraz podatna na rozne paskudztwa ale bedzie ok :tak:

bobo czekam na relację z przygotowań i ślubu. na akt małżeństwa czekasz jakiś tydzień od czasu jak wpłyną dokumenty. a ksiądz ma na to chyba też 7 dni

agnes ja mieszkam tzn biore slub w malym miasteczku i ksiadz juz w poniedzialek to zaniesie i my tez w poniedzialek wiec okolo srody powinien byc juz akt tak nam babka w urzedzie mowila :-)
malami wszystko bedzie ok :-) zbliza sie owulka wiec dzialaj Kochana dzialaj :-)
relacje bede sie starac na bierzaco zdawac ;-)

reklama
Do góry