reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

viola jakie wspaniałe wiadomości. gratuluję córeczki

ilonka to nie jest jakiś silny ból ale ja po prostu czuję brzuszek a nie pamiętam abym wcześniej tak miała. może coś mnie dopadło, infekacja albo coś

rozmawiałam właśnie z moją koleżanką.
wczoraj wyszła ze szpitala bo poroniła. przykre to bardzo.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny a płeć hehe co to planowanie jak w samą owulkę i dziewczynka jest;)
Nam akurat było obojętne ale jestem chyba 6 ostatnio która ma dziewczynkę z owulki:)

Viola gratuluję Córeczki Jak możesz to podaj namiary na tego gina, jak taki dobry, u nas to tacy jacyś przereklamowani, i najtaniej, biorą za zwykłe USG z wizytą 150 zł:crazy:
Scotland na razie potwierdził taki termin, mam przyjść za 2 tygodnie, to może obliczy wg USG i założy kartę ciąży. dał też skierowanie na badania, ale ja zamierzam iść na planowaną 27 stycznia wizytę w przychodni, i zrobioć badania na fundusz.
A mi jak się Kacek urodził nic nie dali w szpitalu, a panienka co wychodziła przede mną dostała

Widać to wszystko takie niesprawiedliwe i nie wszystkie dostają :(((
ja nie wiem, bo jeszcze nie mialam możliwości, ale wszystko przed mną :)

viola- ciesze się że wszystko oki a płeć przecież nie istotna- ważne by zdrowe było, ale królewny gratuluję ;)

agnes- qrcze może za wcześnie na @ a może dzieje się coś innego czego oczywiście życzę i trzymam kciuki.

fluidkami zacznę obsypywać w czwartek ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
axari ja chodzę do Dariusza Łukasiewicza on też pracuje w szpitalu. Przyjmije na Rabiańskiej a od marca w nowym gabinecie na szosie chełmińskiej,kupił tam sobie lokal z parkingiem w jakimś nowym budownictwie,widać inwestuje,sprzęty też na bieżąco wymienia.
A z bydgoszczy nie masz daleko:)

Viola dziękuję, namierzę, uwielbiam Toruń, latem bardzo często jeździmy na Stary Ryn jak mówi mój M:-D
Gosiulek widzę, że Ci się dobrze zapowiada, jak tak Ci się w głowie zaczyna kręcić:-D Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A mój mały synek własnie stwierdził, że on czuje braciszka w brzuszku:-D coś mi się męska drużyna szykuje:-D

reklama
ja troche posprzatalam i zjadlam obiadek, zaraz bede usypiac mojego szkraba,
Dzisiaj M jak robil obiad pyta sie 'to sprawdzalas juz czy jestes w ciazy?' hehe widze ze jest bardziej niecierpliwy ode mnie:-D
ja zamierzam testowac pierwszy raz 23.01 (25dc, 11dfl) ale napewno nic nie bedzie wiec potem juz tylko bede czekac na @ no chyba ze sie spozni to wtedy zatestuje hmmmm ciekawe co z tego postanowienia wyjdzie:sorry:

Do góry