reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej
nie mam dziś czasu bo m mnie na siatkę wyciąga... cholernie mi się nie chce ale chyba powinnam się trochę poruszać, na pewno dobrze mi to zrobi.

katy szkoda strasznie:frown: a już myślałam, że ci się uda!!!

asiczka witaj fajnie że wróciłaś już... też o tobie myślałam, chyba naprawdę ściągnęłyśmy cię myślami:tak:

nie pamiętam co miałam pisać, głowa mi pęka, dziś cały dzień na szkoleniu siedziałam i jutro niestety też...

ja zaczęłam od początku tego cyklu brać witaminy i wiesiołek i cholera coś mnie chyba uczuliło:confused: dziś na twarzy i na wnętrzu zgięcia łokci wyskoczyła mi wysypka. Ja mam atopowe zapalenie skóry i jak coś zjem co mnie uczula to mi się tak robi a wiem na pewno, że ostatnio nic uczulającego nie jadłam... myślicie że witaminy mogłyby tak szybko uczulić???
Kurcze nie wiem ale chyba wszystko oprócz b6 i wiesiołka odstawię na razie....

i poradźcie mi czy brać castangusa?? Na krótką fl??

reklama
Witajcie dziewczynki.
Zaglądałam do was wczoraj ale jakoś nie miałam sił pisać, jakiś dół mnie ogarnął. Dziś już mi lepiej. M dalej nie ma, więc Ilonka nie jesteś sama z tym wiecznym czekaniem. Mój w piątek wróci. Jutro na badanie idę jako samotna matka. Może to i lepiej. Cieszę się ,że jesteś spokojna, chyba cały stres przeszedł na mnie. :tak:
Karolina się odzywała???

kurcze ja juz wrocialm ciezki dzien mailam :D i w pracy zapieprz bo kolezanka se nie przyszla i mialam wiecej roboty , tylko myslalam co tam piszecie na forum i jaka to ja glodna jestem :D

Zagubiona tylko,że niby test pappa trzeba zrobić 10-14 tc a potrójny miedzy 14-18 tc i róznica w czułości jest 30% ( test pappa - 90% a potrójny - 60%) więc czy napewno to to samo?:confused:
anaber to ten sam test pobieraja krew a pozniej dokladne usg robia i po jakims czasie wyniki krwi przychodza nic strasznego kochana

Roszpunka - szkoda że nie masz juz w podpisie swojego wykresu .... pamiętasz czy w tej drugiej fazie miałaś ewidentny spadek tempki przy zagnieżdżeniu czy cały czas tempka rosła?

lorelein- temperatura powinna rosnac a czasami nie u kazdeog przy zagneizdzaniu mozna zaobserwowac jednorazowy spadek temeratury lub plamienia :)

reklama
Do góry