hej
nie mam dziś czasu bo m mnie na siatkę wyciąga... cholernie mi się nie chce ale chyba powinnam się trochę poruszać, na pewno dobrze mi to zrobi.
katy szkoda strasznie
a już myślałam, że ci się uda!!!
asiczka witaj fajnie że wróciłaś już... też o tobie myślałam, chyba naprawdę ściągnęłyśmy cię myślami
nie pamiętam co miałam pisać, głowa mi pęka, dziś cały dzień na szkoleniu siedziałam i jutro niestety też...
ja zaczęłam od początku tego cyklu brać witaminy i wiesiołek i cholera coś mnie chyba uczuliło
dziś na twarzy i na wnętrzu zgięcia łokci wyskoczyła mi wysypka. Ja mam atopowe zapalenie skóry i jak coś zjem co mnie uczula to mi się tak robi a wiem na pewno, że ostatnio nic uczulającego nie jadłam... myślicie że witaminy mogłyby tak szybko uczulić???
Kurcze nie wiem ale chyba wszystko oprócz b6 i wiesiołka odstawię na razie....
i poradźcie mi czy brać castangusa?? Na krótką fl??
nie mam dziś czasu bo m mnie na siatkę wyciąga... cholernie mi się nie chce ale chyba powinnam się trochę poruszać, na pewno dobrze mi to zrobi.
katy szkoda strasznie

asiczka witaj fajnie że wróciłaś już... też o tobie myślałam, chyba naprawdę ściągnęłyśmy cię myślami

nie pamiętam co miałam pisać, głowa mi pęka, dziś cały dzień na szkoleniu siedziałam i jutro niestety też...
ja zaczęłam od początku tego cyklu brać witaminy i wiesiołek i cholera coś mnie chyba uczuliło

Kurcze nie wiem ale chyba wszystko oprócz b6 i wiesiołka odstawię na razie....
i poradźcie mi czy brać castangusa?? Na krótką fl??