reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Viola- ja to jestem świr jednak.... bo troszkę się martwię że zapeszyłam ;) ale ogólnie to jestem dobrej myśli ;))) musi być dobrze. I nie myśl, że ja do sierpnia będę w tych sukienkach latać, choć nie ukrywam, że bardzo by mi taka wizja odpowiadała ;)))

A może Ty dla potwierdzenia zrobiłabyś test z sodą, żeby Ilonka uwierzyła w Małgosię ;)))???

Ilonko- ja najpierw poczekam na ten pierwszy zestaw, a później to się zobaczy ;))) jeśli będe zadowolona to może pojdę w kolejne zakupy ;)

ja też się martwię o ta piąteczkę, bo jak oni w te góry pojechali to tam były mega zamiecie i wichry porywiste i mam nadzieję, że nic jej się nie stało ;)))

a tak w ogóle to zaczęło mi być niedobrze.... fuj.... i dziwnie brzuch pobolewa od czasu do czasu zaraz pod mostkiem (to chyba żolądek jest)- masakra...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Viola tak juz mierzył to co trzeba i jest wszystko ok, ale nawet nie wiem jakie to wymiary bo to nfz a tu nie dają taką mega rozpiskę jak robi to lekarz prywatnie , ale mam do tego lekarza pełne zaufanie tak naprawde bo to nie taki zwykły co sobie siedzi tylko w przychodni ale on i w przychodni i prywatnie i w szpitalu jest :)
co do ciuszków to ja tez bym chętnie zaczęła coś kupowac , ale nie zając nie ucieknie, tym bardziej ze u mnie są tak piękne ubranka w lumpach ze jeszcze zdąrzę ,ale tak wstępnie to juz sie umówiłam z jedną znajomą ze we wtorek idziemy, no i jeszcze moja przyjaciółka tez chce sie wybrać wiec w najbliższym czasie coś kupię bo pewnie nie wyjdę póki nie kupię choć śpioszków czy bodów :)
co do wyprawki to ja juz upatrzyłam sobie taka :laugh2:

wyprawka komplecik dla maluszka 7cz! super PREZENT (2039075992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

biało niebieski i biało różowe śliczne są !!!!!!!!!!!

Karolina nawet nie strasz ze mogło sie cos stać , ale n aprawde to bardzo dziwne ze az tak długo sie nie odzywa, no moze nie może, moze nie ma netu czy komputera,!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja kochane dziś zmykam do Krakowa :) mam dosyć napięty program odwiedzin i imprez więc pewnie nie będę na bieżąco...ale w poniedziałek wszystko nadrobię. Z tabeli wynika, że sporo testujących powinno się pojawić :) trzymam kciuki no i za udane bobosexy :) hmmm ja u rodziców to tak średnio, ale ... zobaczymy. W poniedziałek idę na usg owulacji więc zobaczymy co powiedzą ....
Dam znać rano papapap miłego weekendu!

Karolina testy z sody nie dają 100%pewności,dziewczynom na forum jednym się sprawdza a innym nie. 100% pewności to będzie w dniu narodzin;-)
Ilonka to super,że wszystko dobrze :) a w lumpkach ciuszki super i dobrych firm ale właśnie często typowe dla dziewczynek i chłopców.Mało jest unisex.

oj tam sprawdza nie sprawdza- zabawa jest miła ;)

ja tam dziewczynki uciekam bo mąż mnie na zakupy zabiera i jedziemy po sukienkę na dzisiejszy wieczór :(((
w weekend to ja do Was nie zajrzę, bo nie będę miała dostępu do netu i kompa, ani pewnie czasu, bo do 16ej na zajęciach, poźniej do rodziców, a w niedzielę kolo południa powrót zaliczając oczywiście odwiedziny u babć oczywiście ;)

miłego weekendu dla wszystkich i ... trzymam kciuki za testujące, a starającym sie owocnych tych serduszkowań ;)

a więc tak! nadrobiłam was chociaż chwile mi to zajęło. zawsze jak mnie nie ma to tyle piszecie a jak wchodzę to cisza.

ilona, roszpunka
gratuluję udanych wizyt u ginka. och jak ja bym chciała aby już pod moim serduchem taki mały ktosiek zamieszkał. ale chyba nie prędko będzie mi to dane

polisia gratuluję potwierdzonej fasolki

karolinka
sukienki super. szkoda ze nie udało mi się podglądnąć co kupiłaś dla rodziców

viola ja za każdym razem jak jestem w lumpie powstrzymuję się aby coś nie kupic. tam są takie cudne te rzeczy dla dzieciaczków. dobre firmy, niezniszczone i za grosze

domisia udanego wyjazdu

katy co do tych wspomagaczy to co za dużo to nie zdrowo. spróbuj ten cykl z wit B6. acrad muszę poczytać bo jego główne zastosowanie to przeciw zakrzepowo właśnie u osób z nadciśnieniem i niewydolnością krążenia. chociaż to co wyczytałam wydaje się logiczne że polepsza ukrwienie macicy i może łatwiej fasolce się tam zagnieżdzić. ale z tym też byłam ostrożna. bo np mój tata stosuję acard i jemu strasznie to rozrzedziło krew i teraz najmniejsze skaleczenie trudno zatamować i na jakiś czas ma przerwę. no i na pewno nie podczas @ bo tylko może więcej lecieć a to i anemia, i osłabienie

marta
witaj i rozgość się

przepraszam resztę że nie odpisałam ale po prostu nie ogarnęłam wszystkiego.

wczoraj chyba któraś była w kinie. przypomnijcie jaki to był film?

rozia ty dzisiaj u gina byłaś? i co po wizycie

jestem do 19 z wami to jeszcze popisze

agnes ta twoja tempka tak samo sie pomalutku pnie jak i u mnie było :-p
Karolinka miłego weekendu kochana !!!!!!!!!!!
Viola a no prawda, ale TY wiesz jaka płec także nie musisz sie ograniczać w zadnym wypadku, ja jeszcze muszę :-p ale naprawde teraz jak podrozały te ubranka dla niemowąt to naprawde mało kto moze sobie pozwolić ay wykupić wszysykie ubrania dla dziecka te nowe, wiekszość idzie sobie do ciuchacza i kupuje :-pmarkowe czasem nawet z metką, a tak poza tym to moze pochwalisz sie paroma zdobyczamy ???????????????????????? :-D

DZIEWCZYNKI wogole od nowego roku jest wiekszy wat na ubrania dzieciece i wszystko jest drozsze nie wspomne o zyciu:-(

Karolcia nasza przynajmniej sie odprezy przez wekend :-):-):-)

Agnes twoja tempka naprawde obiecujaca przejrzalam dziesiatki wykresow ciazowych jak nie setki i wlasnie niska tempka na poczatku fl pokazuje ciaze a nie wysoka od poczatku , tak ze kochana glowa do gory i nic jak tylko czekac na koncowe 2 kreseczki :-D zycze ci tego z calego serca

A ja sie czuje juz @ owo wiec cykl bedzie chyba krotszy niz 26 dniowy :-( jakas tam nadzieja byla ale moze to naprawde lepiej ze spokojem wyjasnie co mi w tym cycku rosnie :-(

A tak wogole to zauwazylam ze niektore dziewczyny jak juz pochwala sie pozytywnym testem to juz uciekaja stad :-( kazda na termin swojego miesiaca to zrozumiale dla mnie ale przykre bo za chwile zostane tu sama :-:)-:)-(

Milego popoludnia

Losiczka przeciez wiesz ze ja stąd tak szybkno nie ucieknę ::p nawet na sierpnióweczkach sie tak nie udzielam jak tu :) :-D no ale to prawda ze mniej tych dziewczyn co juz sa w ciąży !!!!!!

a kiedy masz kochana jakieś badania ??????????

reklama
hej kochane!

losiczka nie martw się ja na pewno stąd się nie ruszę. jeszcze zobaczysz II grubachne krechy przede mną.

ilonka no mnie trochę martwi że ta tempka tak powolutku pnie się do góry ale co poradzić.

w ogóle to mnie wile rzeczy martwi np. to ze częściej biegam siusiu ostatnio, że rano mam bardzo dużo białego śluzu. on jest dosyć gęsty ale bez zapachu więc nie wiem czy to jakaś infekcja czy co. no i cały czas czuję lekkie ukłucia w brzuchu.

postanowiłam że w przyszłym miesiącu idę do gina i niech się mną zajmie. jak tylko @ minie to się umawiam.

Do góry