reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonko- ja tylko nie chcialabym zapeszyć, ale tak mi sie spodobały. proste zwykłe, klasyczne sukienki. albo w moich kolorach (zielony, beżowo- brązowy) albo w tym modnych ostatnio (róże i błekity), a kupno spodni tez mnie niestety czeka niebawem ;( może tez cos tam znajdę. nie maja takich złych tych cen ;)))

a z sodą to ja czytałam tak: 2 łyżki soli na dno pojemnikczka i sikasz na to troszkę, nie mieszać i obserwować reakcję :)

ale może zagubiona Ci powie, bo ona robiła ;)

reklama
witaj Marta
jak cykle masz regularne czyli 26 dni a piszesz ze w zegarku to masz owu kochana ok 12-13 dnia także w 15 dniu cyklu to juz po ptokach a w 7 dniu to zdecywanie za wczesnie ::p najlepiej kochać sie kiedy ma sie chęc ale pamietaj o tych dniach płodnych czyli najlepiej od 10 dnia zacząć :) POWODZENIA :) nie zawsze sie udaje tak szybko jakby sie chciało- cholercia no niestety :( !!!!!!!!!!!!!!!!! ale skoro masz regularne cykle to juz wiesz kiedy masz owu :)

Dzoana o to mam nadzieje ze nam powiesz jak juz bedziesz mogła co to za misja :)

Karolinko no to ja tak zrobiłam, bo se mysle co mi szkodzi, i NIC SIE NIE DZIAŁO !!!! no ale nie wiem ile trzeba czekać moze to nie od razu sie powinno pienić czy coś ????????????? bo siknęłam i po minucie nic sie nie działo wiec wylałam to ,,,,, ale moze źle zrobiłam no i nie rano to było !!!!!!!!!!!!!!!

eeee tam nie wierze temu raczej :-D

Co do sukieneczek to mnie sie podobała bardzo taka biało różowa i chyba miała taki paseczek pod biustem....hmmmmmmmm muszę dokładnie luknąć która to była to ci powiem ::p

o ta
http://www.pieknamama.pl/sukienka-venda.html :)

Ostatnia edycja:
Ilonko- jak to było? jak się nie pieni to dziewczynka? :))))

Qrcze mi się jeszcze kilka innych podobało, ale musiałam wybrać no i dużym argumentem była cena, bo jeszcze były dwie super za ponad 150 zł jedna więc odpadły w przedbiegach ;(
czekam na Twoje propozycje ;)

Marta witaj- Ilonka ma rację, jeśli cykle masz regularne to może nie trafiasz w owulkę. I niestety bardzo rzadko się zdarza by sie udało za pierwszym razem, więc uzbrój sie w cierpliwość. lekarze mówią o roku starań. poźniej daja wspomagacze ;)
Nam się udało w 3 cyklu takich bardzo ostrych starań z mierzeniem, liczeniem, testowaniem. Wcześniej 4 cykle po prostu się nie zabezpieczaliśmy i nie przeszkadzaliśmy naturze, a że serduszkowanie regularne to zawsze wtrafialiśmy się w płodne, ale nie wychodziło :)

ale to moze trzeba dłuzej czekać?????? a nie minutkę??????? a to powtórzę jeszcze jutro rano :-) ale wiadomo to zabawa na 100% bede miec pewność jak juz maleństwo zobaczę :-p

Małgosi nie bedzie ale intensywnie myslimy nad imieniem dla córy, oczywiscie jak wysłałam męzowi mmsa ze zdjęciem ( od koleżanki) to napisał tak " ale mamy śliczną Zosię" ehhhh !!!!!!!!!! wiec chyba bedzie ciezko go od tej Zosi odzwyczaić :laugh2:

Karolina dla mnie ta suknia to chyba nr jeden :p http://www.pieknamama.pl/sukienka-luma-black-7162.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka- głupolku- gdyby reakcja miała zajść to by zaszła od razu. chcesz to powtórz, ale po mojemu wynik mówi, że dziewczynka ;) Jak pójdziesz do gina i Ci potwierdzi to sama Cię osobiście uszczypnę, żebys w końcu uwierzyła ;)

Do góry