Hejka:-) Zmusiłam się, żeby wstać w miarę wcześnie, co by nie mieć problemu z zaśnięciem.
Ilonka, dzięki za węgorza, zaraz wyślę mężowi
Katy, ja bez kawy to nie żyję, ale wczoraj jak wypiłam przed pójściem do pracy sobie jedną latte zapodałam (teraz tylko latte macchiato:-)) to mi w ogóle nie wchodziła. nie napalam się, że to objaw ciążowy, bo kiedyś też miałam odruch wymiotny na kawę, a @ przyszła.
Karola, ciuchy super na stronie, ale ja mam złe doświadczenia z zakupami ciuchów przez neta, zawsze coś mi później nie pasi. Ceny niby nie wysokie (niskie też nie), ale nie chcialabym, żeby kiecki skończyly na dnie szafy. Mam nietypowy wymiar (duży biust, wcięcie i szeroki biodra), więc musze przymierzać ciuchy, żeby sie upewnić, że dobrze wyglądają. Ale kto wie, może zachęcona Twoim sukcesem sie skuszę, oczywiście jak w końcu uda mi się zafasolkować
Marta, witaj. Jedyne co moge Ci w tej chwili doradzić to nic nie planuj, niepotrzebnie się później stresujesz. Ja tez planowalam, że po przerwie 3-miesięcznej po tabsach szybko zaskoczę no i staram się juz 5 cykl, nhiedlugo będzie 6. Teoretycznie starania do roku są norma, więc uzbrój sie w cierpliwość (wiem, że łatwiej się mówi niż robi). oczywiście są dziewczyny, które szybko zafasolkowały i Tobie tego też życzę i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Zaraz lece wypelnić tajna misję, niestety nie mogę nic na razie powiedzieć, bo może mój M kiedyś spojrzy co ja tu wypisuję, a to musi być pełna konspiracja. Powiem tylko, że to związane z jego niespodziankowym przyjęciem urodzinowym (teraz tylko to napiszę, później to wykasuję na edycji)