ilona24 witaj Skarbie,juz prawie 12 tydzien,jak to szybciutko zlecialo!wiesz ze ja tez nadal licze te dni i tygodnie...czasami jak wstaje rano to mysle sobie dzisiaj bylby juz 9,10,11 tydzien... ale zyje dniem jutrzejszym,nie ogladam sie za siebie.sciskam Cie mocno i prosze dbac o siebie i skarba w brzuszku! wracam do nadrabiania...
reklama
K
karol_in-a
Gość
Dziewczyny no ja wlaśnie nie wiem co z tymi sukienkami- oczywiście było więcej które mi się podobały, ale aż tyle zaskórniaków to ja nie mam
a ceny tez nie takie niskie
choć w miarę przystępne 
Tylko żebym nie zapeszyła z tymi kieckami. No i kupiłam sobie na zapas ciutkę większą niż rozmiar jaki wychodzi z kabla od myszki
Qrcze piję już dzisiaj chyba druga szklankę coli- tak mis ię jej chce....
((
Losiczko- no jesteś geniuszem
)) ale może chociaż będą fajne na jakimś etapie, a jak sie później nie wpakuję to podrzucę do zwężenia po ciąży
)) wchodzisz w ten interes?
Tylko żebym nie zapeszyła z tymi kieckami. No i kupiłam sobie na zapas ciutkę większą niż rozmiar jaki wychodzi z kabla od myszki
Losiczko- no jesteś geniuszem
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Karolciu no pewnie ze wchodze nawet w poszerzenie 

K
karol_in-a
Gość
W takim razie Wiewiora licze na Twoja pomoc jeśli trza będzie interweniować
)) Jesteś najlepsza Sloneczko!!! Normalnie na rękach Cię będę nosić
))
i nie chcę Cie nakręcać w żaden sposób, ale mnie też brzuchol bolał i jajnior więc byłam przekonana że to @ juz za drzwiami. Poza tym standardowe objawy- do tej pory niezawodne- pryszcze na plecach ramionach i gębie, waga w górę i apretyt na ostre (jedyne co to nie było na słodkie)- zawiodły, więc Kochana- nie myśl o tym jeszcze przez kilka dni
Ale się cieszę z tych zakupów- może założę którąś na lutową imprezę
zestaw z żakietem, albo bluzką pod spodem i można ja wykorzystać. Teraz jak dziecko- nie mogę się doczekać aż paczka przyjdzie, ale to dopiero w przyszłym tygodniu. 
i nie chcę Cie nakręcać w żaden sposób, ale mnie też brzuchol bolał i jajnior więc byłam przekonana że to @ juz za drzwiami. Poza tym standardowe objawy- do tej pory niezawodne- pryszcze na plecach ramionach i gębie, waga w górę i apretyt na ostre (jedyne co to nie było na słodkie)- zawiodły, więc Kochana- nie myśl o tym jeszcze przez kilka dni
Ale się cieszę z tych zakupów- może założę którąś na lutową imprezę
Cześć dziewczynki :-)Wpadam tylko się przywitać i zmykam najpierw do gina, a później do pracy... wrrr.... Oczywiście przypaliłam trochę obiad, o zasiedziałam się czytając co tam naskrobałyście
Ostatnio tak mam z Wami
wszędzie się spóźniam, bo chcę doczytać do końca co napisałyście :-) Do zobaczenia wieczorem i udanego dnia wszystkim życzę :-)

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
kto wie jak robić ten test z ta sodą ?????????????????????
ile sody ile siku ?????????
i to trzeba pomieszać czy normalnie na sode siknąć ????????????????????????
Losiczka ja trzymam kciuki mocno, dobrze wiesz !!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka i mnie czekają zaklupy niebawem, spodnie, jakąś piżamkę może bluzeczkę, może pas ciążowy
wiec tez sie nie moge doczekać
a jak bedziemy kupować rzeczy dla maluszków to dopiero bedzie jazda 
ile sody ile siku ?????????
i to trzeba pomieszać czy normalnie na sode siknąć ????????????????????????

Losiczka ja trzymam kciuki mocno, dobrze wiesz !!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karolinka i mnie czekają zaklupy niebawem, spodnie, jakąś piżamkę może bluzeczkę, może pas ciążowy
Ostatnia edycja:
Witajcie
Jestem tu nowa
Zaczęliśmy z mężem właśnie starania o dzidzi, minął dopiero pierwszy cykl starań, jak na razie nic. Oboje nie palimy, nie pijemy alkoholu, w miarę zdrowo się odżywiamy, nie stosujemy żadnej antykoncepcji. Mam nadzieję że może w drugim cyklu się uda :/ Mam cykle 26 dniowe jak w zegarku, starania zaczeliśmy 7 i 15 dnia cyklu więc sądzę, że to był zły czas ... A Wy kochani w którym dniu cyklu się staracie ?
Jestem tu nowa
Zaczęliśmy z mężem właśnie starania o dzidzi, minął dopiero pierwszy cykl starań, jak na razie nic. Oboje nie palimy, nie pijemy alkoholu, w miarę zdrowo się odżywiamy, nie stosujemy żadnej antykoncepcji. Mam nadzieję że może w drugim cyklu się uda :/ Mam cykle 26 dniowe jak w zegarku, starania zaczeliśmy 7 i 15 dnia cyklu więc sądzę, że to był zły czas ... A Wy kochani w którym dniu cyklu się staracie ?
Ostatnia edycja:
D
Dzoana.a
Gość
Hejka:-) Zmusiłam się, żeby wstać w miarę wcześnie, co by nie mieć problemu z zaśnięciem.
Ilonka, dzięki za węgorza, zaraz wyślę mężowi
Katy, ja bez kawy to nie żyję, ale wczoraj jak wypiłam przed pójściem do pracy sobie jedną latte zapodałam (teraz tylko latte macchiato:-)) to mi w ogóle nie wchodziła. nie napalam się, że to objaw ciążowy, bo kiedyś też miałam odruch wymiotny na kawę, a @ przyszła.
Karola, ciuchy super na stronie, ale ja mam złe doświadczenia z zakupami ciuchów przez neta, zawsze coś mi później nie pasi. Ceny niby nie wysokie (niskie też nie), ale nie chcialabym, żeby kiecki skończyly na dnie szafy. Mam nietypowy wymiar (duży biust, wcięcie i szeroki biodra), więc musze przymierzać ciuchy, żeby sie upewnić, że dobrze wyglądają. Ale kto wie, może zachęcona Twoim sukcesem sie skuszę, oczywiście jak w końcu uda mi się zafasolkować
Marta, witaj. Jedyne co moge Ci w tej chwili doradzić to nic nie planuj, niepotrzebnie się później stresujesz. Ja tez planowalam, że po przerwie 3-miesięcznej po tabsach szybko zaskoczę no i staram się juz 5 cykl, nhiedlugo będzie 6. Teoretycznie starania do roku są norma, więc uzbrój sie w cierpliwość (wiem, że łatwiej się mówi niż robi). oczywiście są dziewczyny, które szybko zafasolkowały i Tobie tego też życzę i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Zaraz lece wypelnić tajna misję, niestety nie mogę nic na razie powiedzieć, bo może mój M kiedyś spojrzy co ja tu wypisuję, a to musi być pełna konspiracja. Powiem tylko, że to związane z jego niespodziankowym przyjęciem urodzinowym (teraz tylko to napiszę, później to wykasuję na edycji)

Ilonka, dzięki za węgorza, zaraz wyślę mężowi

Katy, ja bez kawy to nie żyję, ale wczoraj jak wypiłam przed pójściem do pracy sobie jedną latte zapodałam (teraz tylko latte macchiato:-)) to mi w ogóle nie wchodziła. nie napalam się, że to objaw ciążowy, bo kiedyś też miałam odruch wymiotny na kawę, a @ przyszła.
Karola, ciuchy super na stronie, ale ja mam złe doświadczenia z zakupami ciuchów przez neta, zawsze coś mi później nie pasi. Ceny niby nie wysokie (niskie też nie), ale nie chcialabym, żeby kiecki skończyly na dnie szafy. Mam nietypowy wymiar (duży biust, wcięcie i szeroki biodra), więc musze przymierzać ciuchy, żeby sie upewnić, że dobrze wyglądają. Ale kto wie, może zachęcona Twoim sukcesem sie skuszę, oczywiście jak w końcu uda mi się zafasolkować

Marta, witaj. Jedyne co moge Ci w tej chwili doradzić to nic nie planuj, niepotrzebnie się później stresujesz. Ja tez planowalam, że po przerwie 3-miesięcznej po tabsach szybko zaskoczę no i staram się juz 5 cykl, nhiedlugo będzie 6. Teoretycznie starania do roku są norma, więc uzbrój sie w cierpliwość (wiem, że łatwiej się mówi niż robi). oczywiście są dziewczyny, które szybko zafasolkowały i Tobie tego też życzę i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&
Zaraz lece wypelnić tajna misję, niestety nie mogę nic na razie powiedzieć, bo może mój M kiedyś spojrzy co ja tu wypisuję, a to musi być pełna konspiracja. Powiem tylko, że to związane z jego niespodziankowym przyjęciem urodzinowym (teraz tylko to napiszę, później to wykasuję na edycji)

reklama
Martasx witaj na forum,zapraszamy serdecznie ,jak doczytasz wątek no moze nie cały hehe bo troche tego jest to bedziesz wiedziała wiecej o nas 
Dziewczyny są wspaniałe
a wiec zapraszam i miłej lektury życz
Dzoana widze ze szykuje sie dla M mega niespodzianka
Dziewczyny są wspaniałe
a wiec zapraszam i miłej lektury życz

Dzoana widze ze szykuje sie dla M mega niespodzianka

Ostatnia edycja:
Podziel się: