reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny jestescie niezastąpione hehehe :tak::tak:

katy ja bez kawki bym nie wytrzymała :szok:

domiska no ja myslałam ze na sankach bede smigac w weekend a tu lipa nic z tego,a miało byc tak pieknie,a do tego marzne w pracy!!!!!!!!!

No wlasnie Malami az mnie skreca zeby nie pojsc i sie nie napic ....che kawki :angry::angry::angry: a tu tyle czasu jeszcze :wściekła/y:

reklama
Witajcie:)

ja zrobiłam hormony na własną rękę i bardzo się cieszę, bo wiem, że mam w normie i muszę TYLKO ;) działać ;)
Gratuluję dziewczynom zafasolkowanym, piękne te Wasze maleństwa :)

Właśnie jadę odebrać prezent dla bratanicy męża i aż mnie skręca na samą myśl o tym sklepie z gadżetami dla mam i dzieci (swoją drogą chętnie bym powiedziała co to za sklep, ale nie wiem czy na forum można ;)) Można zajść w ciążę od samego zachwytu nad niektórymi rzeczami ;)

Anisiaj to super ze wszystko w porzadku a teraz kieca w gore i do dzialania ;-)

Karolciu nie ma tam automatu ale Kasia juz ubezpieczona :tak: bo do pracy droga zajmie mi jakies 30 min a jade autem wiec mam kubeczek z przykrywka i sobie kawke zrobie [/url[URL="http://www.glitter-graphics.com"]]i wezme ze soba....jak tylko z Gp wyjde to siup do auta i duuuuuuuuuzy lyk kawy pojdzie :-D:-D:-D

karol_in-a Skarbie jestem,jestem! niestety mam zerwana linie,przeszla niezla burza i czekam na naprawe. Wlosi sa strasznie malo obrotni i wszystko robia powoli,wiec nie wiem kiedy wszystko wroci do normy...pisze dzieki uprzejmosci kolezanki,pozyczyla mi swoj kluczyk z internetem.tak wiec szybciutko czytam co u Was kochane bo czasu mam malo!

karola czytam tempke po zmierzeniu i mowie ci jak wstaje i mierze to ta sama a za kilka minut rosnie o 2,3 stopnie

Katy ja juz chyba zaraz drugą sobie zrobię ,ale pomysl jak po badaniu wrocisz i wypijesz mmmmm ale wtedy bedzie Ci smakowała :-D

Pamela dobrze ze wszystko ok a tutaj tyle sie dzieje ze niestety czasami trzeba sie samemu przypomniec :-D jak juz bedziesz miec neta to troche nadrabiania cie czeka :tak:

Malami zebys wiedziala chapne ja jednym lykiem....od dziecka lubilam podpijac kawe rodzicom ;-)

pamelo- dobrze że jesteś, bo już się zaczęłam martwić o Ciebie :) a Wlosi to na wszystko maja przecież czas i oni nie znają slowa szybko ;)

dziewczyny oszalałam... :((( jestem kretynką jakich mało.
och ja durna....

uwielbiam chodzić w sukienkach, a że pracę mam taką iż można to świetnie to wykorzystuję. Przedwczorajsze przymierzanie sukienek z szafy skończyło się płaczem. Wczoraj miałam kupić sobie jakąś na imprezę dzisiejszą i pozostałe dwie imprezy na jakie idziemy w lytym, ale że się pokłócilam z małżowiną (w zasadzie nie poklocilam, bo strzelil focha i się do siebie po prostu nie odzywaliśmy) to nie mam w czym iść dzisiaj. Wyjdę wcześniej z pracy i jade na zakupy- tak się umówilam z mężem. No i zaczęłam sobie przeglądać oferty sklepow sieciowych typu h&m, zara, reserved itp.No i natknęłam sie na sklep Piękna mama- mają możliwość zakupów internetowych, więc wymierzyłam się kablem od myszki z kompa i zmierzyłam linijką kabel :))) a że mam troszkę swoich tajnych zaskórniaczków o których istnieniu mąż nie wie to się łatwiej wydaje ... no i zamówiłam 3 sukienki w ktorych sie po prostu zakochałam. Jak nie ciążowe to codzienne, a są boskie ;)
Odzież ciążowa : biustonosze do karmienia, spodnie, ubrania ciążowe - Piękna Mama
zresztą zobaczcie same ;) serra, venda i espera ;))) co myślicie? poza tym oczywiście że zwariowalam i mam nadzieję, że nie zapeszę ;)

katy- taka wyczekana to będzie dopiero smakowała ;)

malami- no to czekamy na skoczek w górę, który na dniach powinien się pojawić ;)

reklama
hehehe Zobacz załącznik 427752 Katy czujesz jak juz pachnie hihihi wiem co to znaczy tez ją uwielbiam :-D:-D

karola jak zwykle rozwalasz no Ty to masz pomysły hahahaha kabel od myszki dobre no sama bym lepiej nie wymysliła,sukienki pierwsza klasa mi sie podobają ;)

Ostatnia edycja:
Do góry