reklama
KatyB
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ;-) w koncu udalo mi sie umowic dzisiaj na test krwi ale musze byc na czczo a wizyte mam 10.30....za prawie 2 h 
Nie chodzi o jedzenie ale kawki mi sie chce!!!!!!!!!
Heh ja tez zawsze rano robie nalot na wykresy :-)

Nie chodzi o jedzenie ale kawki mi sie chce!!!!!!!!!

Heh ja tez zawsze rano robie nalot na wykresy :-)
Ostatnia edycja:
K
karol_in-a
Gość
domiśka- dasz radę, będziesz patrzeć na inne wykresy, a jakby co to pytać bardziej doświadczonych takich jak Ilonka czy Wiewióra
))
mala mi- uszy do góry- cyc do przodu
)) będzie dobrze- może się owulka przesunęła 
dawno nie było madlen i pameli
mala mi- uszy do góry- cyc do przodu
dawno nie było madlen i pameli
domiska1
Fanka BB :)
malami pogoda do bani, bo śnieg zaczął topnieć więc szłam do pracy w śnieżnej mokrej brei, jakimś cudem buty mi nie przemokły grrr więc już mam dość zimy w mieście.
ilona - fajna sprawa z tą temperaturą, przynajmniej poznaje się swój organizm ... może nie tak szybko ale...
Jakby mi ktoś wcześniej powiedział, że będę mierzyć temp, to postukałabym mu w czoło!
W każdym razie mam mocne postanowienie nienapinania się , nawet miałam robić badania hormonów, ale postanowiłam poczekać jeszcze ze 2 miesiące, żeby wyluzować i żeby organizm po tabletkach sam doszedł do siebie.
ilona - fajna sprawa z tą temperaturą, przynajmniej poznaje się swój organizm ... może nie tak szybko ale...
Jakby mi ktoś wcześniej powiedział, że będę mierzyć temp, to postukałabym mu w czoło!
W każdym razie mam mocne postanowienie nienapinania się , nawet miałam robić badania hormonów, ale postanowiłam poczekać jeszcze ze 2 miesiące, żeby wyluzować i żeby organizm po tabletkach sam doszedł do siebie.
dziewczyny jestescie niezastąpione hehehe 

katy ja bez kawki bym nie wytrzymała
domiska no ja myslałam ze na sankach bede smigac w weekend a tu lipa nic z tego,a miało byc tak pieknie,a do tego marzne w pracy!!!!!!!!!

katy ja bez kawki bym nie wytrzymała

domiska no ja myslałam ze na sankach bede smigac w weekend a tu lipa nic z tego,a miało byc tak pieknie,a do tego marzne w pracy!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
K
karol_in-a
Gość
domiśka to dobry pomysł, bo wydasz kupę kasy, a hormonki mogą być jeszcze zaburzone po tabletkach i wyniki nie będą miarodajne
odczekaj jeszcze ze dwa miesiące, a może się okazać, że nie będzie potrzeby robić
))
małami- a czy Ty tempke sprawdzasz po zmierzeniu czy odczytujesz z pamięci termometru? bo może się okazać, że Ilonka ma rację- już był taki przypadek, że termometr zapamiętał jedną wartość i uparcie ją ciągle powtarzał
trzymam kciuki by lada dzień tempka skoczyła ładnie do góry i tam już zostala przez 3 miesiące 
a ja chyba przestanę mierzyć już...
w weekend na pewno nie będę mierzyć
bo wyjeżdżamy i nawet nie zabralam termometru 
małami- a czy Ty tempke sprawdzasz po zmierzeniu czy odczytujesz z pamięci termometru? bo może się okazać, że Ilonka ma rację- już był taki przypadek, że termometr zapamiętał jedną wartość i uparcie ją ciągle powtarzał
a ja chyba przestanę mierzyć już...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: