reklama
D
Dzoana.a
Gość
Musiełam zająć się pracą, wracam, a tu już wszyscy śpią
No cóż, godzina taka w sumie do spania

Ja dzisiaj już ostani raz w nocy pracuję, od jutra przerzucam się na normalne godziny funkcjonowania. Slodkich snów wszystkim:-)

Dzień doberek kochane
własnie zbieram sie do pracki,doczytałam wszystko i gratki dla dziewczyn zdjecia i fasolinki suuuuper Ilonka ,roszpunka,polisia niech dzieciaczki rosną i rosną i beda zdrowe jupiiii

ja jakas zasmarkana jestem,głowa boli bo w nocy padał piekny snieg a teraz chlapa

dobija mnie ta pogoda,co do mojego wykresu tooooo ta tempka stoi w miejscu wrrrrrrrrr
odezwe sie pózniej
Buzialki dla was wszystkich z samego rana :-):-):-):-):-)

własnie zbieram sie do pracki,doczytałam wszystko i gratki dla dziewczyn zdjecia i fasolinki suuuuper Ilonka ,roszpunka,polisia niech dzieciaczki rosną i rosną i beda zdrowe jupiiii

ja jakas zasmarkana jestem,głowa boli bo w nocy padał piekny snieg a teraz chlapa

odezwe sie pózniej
Buzialki dla was wszystkich z samego rana :-):-):-):-):-)
K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry!!!
Wczorajszy wieczór do du... bo sie pokłóciłam z malżem. Jak ja nie cierpię tych jego fochów i dasów. Ale dzięki temu zmęczyłam jedynie miseczkę rosołku i to bardziej z rozsądku niż głodu i ochoty
Z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać
Roszpunce, Ilonce gratuluję małych kosmitów, a Polisi kropki i radości dziadków
Wczorajszy wieczór do du... bo sie pokłóciłam z malżem. Jak ja nie cierpię tych jego fochów i dasów. Ale dzięki temu zmęczyłam jedynie miseczkę rosołku i to bardziej z rozsądku niż głodu i ochoty
Z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać
Roszpunce, Ilonce gratuluję małych kosmitów, a Polisi kropki i radości dziadków
Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
I ja sie witam piatkowo:-)
Dzisiaj ostre szuranko wiec malo mnie tu bedzie:-( wpadne moze wieczorkiem . Prosze pisac duzo zebym potem miala ciekawa lekture :-) Milego dnia buziolki
KAROLCIU PIEKNOSCI KOCHANA CUDOWNA PAMIATKA :-):-):-)
Dzisiaj ostre szuranko wiec malo mnie tu bedzie:-( wpadne moze wieczorkiem . Prosze pisac duzo zebym potem miala ciekawa lekture :-) Milego dnia buziolki
KAROLCIU PIEKNOSCI KOCHANA CUDOWNA PAMIATKA :-):-):-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam i Ja
Dzoana dla Ciebie daje Ci link gdzie wklejałam opowiesc o węgorzu
http://kawaly.tja.pl/?url=opowiesci
Karolina bardzo piekne niespodzianki dla dziadków , pewnie sie nie mozesz juz doczekać co ???????????:-)
Losiczka ale wpadniej choć na chwilke i oderwij sie od tego szurania !!!!!!!!!!
Małami- hmmmmm a może masz zepsuty termometr ?????????? no bo dziwne zeby tak stała ciągle w miejscu, była taka sytuacja juz u jednej dziewczyny ze pokazywało jej sie chyba ciągle temperaturka zapisana i tak ciągle wpisywała wiec moze u Ciebie jest tak samo ?????????????? bo dziwne dla mnie to jest troszkę !!!!!!

Dzoana dla Ciebie daje Ci link gdzie wklejałam opowiesc o węgorzu

Karolina bardzo piekne niespodzianki dla dziadków , pewnie sie nie mozesz juz doczekać co ???????????:-)
Losiczka ale wpadniej choć na chwilke i oderwij sie od tego szurania !!!!!!!!!!
Małami- hmmmmm a może masz zepsuty termometr ?????????? no bo dziwne zeby tak stała ciągle w miejscu, była taka sytuacja juz u jednej dziewczyny ze pokazywało jej sie chyba ciągle temperaturka zapisana i tak ciągle wpisywała wiec moze u Ciebie jest tak samo ?????????????? bo dziwne dla mnie to jest troszkę !!!!!!
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
sama juz nie wiem kochana, no trzeba czekam i serduszkować nie ma innego wyjcia bo w kazdej chwili moze być skoczek !!!!!!!!!!!! no i jak mówiłam po poronieniu moze nie być tak jak przed, wiec moze to tez dlatego !!!!!!!
reklama
Podziel się: