reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ok Jane tez zauwazylam ze sie wiesza PA!!!! :-):-)
Dobranoc Rozia ;-)
Polisia :tak::-)

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Musiełam zająć się pracą, wracam, a tu już wszyscy śpią:szok: No cóż, godzina taka w sumie do spania:-D:-D:-D Ja dzisiaj już ostani raz w nocy pracuję, od jutra przerzucam się na normalne godziny funkcjonowania. Slodkich snów wszystkim:-)

Dzień doberek kochane:-D
własnie zbieram sie do pracki,doczytałam wszystko i gratki dla dziewczyn zdjecia i fasolinki suuuuper Ilonka ,roszpunka,polisia niech dzieciaczki rosną i rosną i beda zdrowe jupiiii :-D:-D:-D

ja jakas zasmarkana jestem,głowa boli bo w nocy padał piekny snieg a teraz chlapa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobija mnie ta pogoda,co do mojego wykresu tooooo ta tempka stoi w miejscu wrrrrrrrrr

odezwe sie pózniej
Buzialki dla was wszystkich z samego rana :-):-):-):-):-)

Dzień dobry!!!

Wczorajszy wieczór do du... bo sie pokłóciłam z malżem. Jak ja nie cierpię tych jego fochów i dasów. Ale dzięki temu zmęczyłam jedynie miseczkę rosołku i to bardziej z rozsądku niż głodu i ochoty ;)

Z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać ;)

Roszpunce, Ilonce gratuluję małych kosmitów, a Polisi kropki i radości dziadków ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja sie witam piatkowo:-)

Dzisiaj ostre szuranko wiec malo mnie tu bedzie:-( wpadne moze wieczorkiem . Prosze pisac duzo zebym potem miala ciekawa lekture :-) Milego dnia buziolki

KAROLCIU PIEKNOSCI KOCHANA CUDOWNA PAMIATKA
:-):-):-)

Witam i Ja :-D

Dzoana dla Ciebie daje Ci link gdzie wklejałam opowiesc o węgorzu :-D http://kawaly.tja.pl/?url=opowiesci :-D

Karolina bardzo piekne niespodzianki dla dziadków , pewnie sie nie mozesz juz doczekać co ???????????:-)
Losiczka ale wpadniej choć na chwilke i oderwij sie od tego szurania !!!!!!!!!!
Małami- hmmmmm a może masz zepsuty termometr ?????????? no bo dziwne zeby tak stała ciągle w miejscu, była taka sytuacja juz u jednej dziewczyny ze pokazywało jej sie chyba ciągle temperaturka zapisana i tak ciągle wpisywała wiec moze u Ciebie jest tak samo ?????????????? bo dziwne dla mnie to jest troszkę !!!!!!

Ostatnia edycja:
karola no cudo te książki i piekna pamiątka:-D

ilonka jak wstaje to jest 36 a za 3,4 minyty 36,1 a za nastepne 3 36,3 i juz nie wiem co mam robić :((( bolą troche cycuchy dzis i jajniki pobolewają na zmianę tak troszkę

sama juz nie wiem kochana, no trzeba czekam i serduszkować nie ma innego wyjcia bo w kazdej chwili moze być skoczek !!!!!!!!!!!! no i jak mówiłam po poronieniu moze nie być tak jak przed, wiec moze to tez dlatego !!!!!!!

reklama
Do góry