reklama

Zaczynamy staranka :)

Tak, Jane, słyszałam:-) A najbardziej mi sie podobało jak w czasie którejś przerwy rzucił jakimś przekleństwem i spojrzał nad głowę i zobaczył mikrofon i od razu przeprosił za przekleństwo :-D Ja uwielbiam Wentę :-D Kiedyś też grałam w ręczną, a teraz to w ogóle się nie ruszam :-(

reklama
Rozia moze to po owu bo jesli by obnizyc troszke ta zaburzona tempke z wtorku to wyszlo by ze teraz tepka rosnie :tak:
Dzoana nie mam pojecia :eek:
Gosiulek juz chyba ktos o tym ostatnio pisal, ale nie ogladalam tego filmu :sorry:

no właśnie o tym pisałam:-D on jest prze agent:rofl2: ja w ręczną akurat nigdy nie grałam ale razem z m bardzo kibicujemy naszym i zawsze oglądamy.

jaki film bo chyba coś mi umknęło??

Jane Acard polecila mi Gosiulek i troche poszperalam bo moj tato go bral bo mial sprawy sercowo- miazdzycowe i tak doczytalam ze zaleca sie go zeby troszke rozrzedzic krew bo poprzez mikrozakrzepy w macicy zarodek moze sie nie zagniezdzic....Dobrze wplywa na ukrwienie macicy czym jest elegancko przygotowana do przyjecia zarodka :tak:

Film "Cesarzowa" Gosiulek ogladal i lezki ronil

Ostatnia edycja:
No wlasnie :tak: u mnie w domu jest ale tutaj nie mam.......Mozna brac z tego co dziopy pisza 1 dziennie przez caly cykl....chyba ze nasze staraczki znaja inne dozowanie
Gosiulek dzieki za podsuniecie pomyslu...wszystko mile widziane byleby ujrzec plusik.....
A jak sie pisze prv na enpr???? Ciemnota ze mnie szukam i nie moge znalesc:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry