reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wieczorową porą, czy wiecie jaka powinna być szyjka podczas ciąży a jaka przed @. Szukałam na necie, ale oczywiście co osoba to opinia. Jedne piszą, że wysoka zamknieta i twarda w ciąży, a inne, że niska i rozpulchniona. A jaka jest prawdziwa prawda?

reklama
hej dziewczynki nadrobiłam (to już mój wieczorny rytuał:)) i odpisuję:

katy
mój m też pali i nie chce rzucić. Twierdzi, że przestanie jak będę w ciąży ale zaczynam w to wątpić… ale z drugiej strony nie mogę mu odpuścić skoro obiecał.
Aha i nie oglądałam rewolucji ale na necie mogę zobaczyć, więc luzik;-)

dzoana ja też mam multisport, rewelacyjna sprawa. Właśnie wróciłam ze sqasha:tak:

zagubiona ty to masz normalnie talent:-) Mi w życiu by coś takiego nie wyszło!!!

domiska ja ma cykle 26 dniowe i owulację miałam w 15 dc ale to niestety oznacza, że fl trwała tylko 10 dni… co jest za krótko. Możesz mój wykres sobie obczaić. Też chyba casta sobie zapodam…

karolina po pierwsze: dobrze że już wiesz wszystko co i jak ale niemożliwa jesteś:-Djak już wiadomo, że nie pozamaciczna to teraz pustym jajem się martwisz?? Daj sobie na luz bo ześwirujesz:rofl2:
i jak niby oni tą płeć obliczają?? To jakaś ściema, w każdym przypadku mają 50 % szans na dobrą odpowiedź…

tomek i justyna ale przejścia… szkoda gadać...

polisa oficjalne gratulację jeszcze raz!!!!

roszpunka i ilonka śliczna te Wasze dzidzie. Tak jak Katy pisze to naprawdę jest cud życia…

rozia super mecz był. A słyszałaś Wente co w przerwie mówił chłopakom?? On jest zarąbisty. I w ogóle super drużynę mamy. Ja mam szwagra duńczyka i zawsze jak razem gramy to się licytujemy kto wygra. Tym razem nam się udało ale pewnie się jeszcze w finale spotkamy. Będą mieli okazję do rewanżu:-D

W ogóle miałam dziś szkolenie i prowadził je gość, który udziela porad małżeństwom, prowadzi mediacje i różne porady. Między innymi dla par, które nie mogą zajść w ciąże i mówił, że teraz coraz więc par ma problemy z poczęciem. Często problemem jest stres...
Ja się boję, że w moim przypadku też tak trochę jest bo z cyklu na cykl coraz bardziej świruję:-(

nie pamiętam co jeszcze miałam pisać???

Hey Jane tak myslalam ze dopiero wieczorem sie pojawisz
To mowisz ze w sport poszlas????
Ja mialam dzisiaj isc na bieznie ale jeszcze mnie brzuch bolal wiec sobie odpuscilam....ale jutro juz nie ma rady trzeba isc i zabrac sie za forme.
Patrzylam u ciebie na witaminy jakie bierzesz itp ale widzw ze Acardu nie bierzesz....a ja sie nad nim zastanawiam:eek:

no jakoś tak łatwiej mi się przed owulacją za coś zabrać do roboty bo potem to tylko jak na szpilkach siedzę i o niczym innym nie mogę myśleć...

a co do witaminek to i tak nie wszystkie, które sobie zaplanowałam biorę bo coś mnie niestety uczuliło:wściekła/y: i z ulotek wyczytałam, że to może być A lub E więc na razie je odstawiłam. A ten acard to nie mam pojęcia co to jest??
A bieżnia to super sprawa, też może się wybiorę.

reklama
Do góry