reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy ja to dzisiaj na brzuchu po leżałam w razie tyłozgięcia.:-D Najpierw lekarz mówił że mam lewo czy prawozgięcie a w drugiej ciąży wyczytałam że mam tyłozgięcie...:szok:

o wlasnie Gosiulek ja sie badam sama na dole zeby ocenic czy szyjka wysoko czy nisko to mam wrazenie ze schodzi w prawa strone ale bedac u gina nic takowego nie uslyszalam:eek::eek::eek:

a jak synus po inhalacji???

Ja się nie badam sama więc nie mam pojęcia jak to ma wyglądać.
W dwóch ciążach pomogło leżenia z nogami w gorze.Teraz mi mówią że powinnam na brzuchu, więc spróbowałam.Wiem że dziewczyny z tyłozgięciem od raz zachodziły w ciążę. Katy uda się.Masz troje dzieciaczków więc się uda.Ja ciągle jakoś myślę o tym clexanie i acardzie dla Ciebie...

Kacprowi już wczoraj się trochę polepszyło_Odstawiałm syrop po kórym miałam wrażenie że mu gorzej.Przestałam go nacierać,włączyłam nawilżacz i może będą jakieś lepsze chwile.
Dzisiaj grzecznie siedział przy inhalowaniu..ale chyba mu się to znudzi i będzie problem.Zobaczymy;-)

Gosiulek ale tutaj nie moge zaproponowac lekarzowi bo na razie zaczelam badania krwi i tak czekam co dalej poradzi a na wlasna reke nie wiem czy moglabym to brac.....ale w sumie mam ciotke farmaceutke wiec moge sie cos dowiedziec na ten temat....dziekuje ci bardzo ze o mnie myslisz ja sie w sumie martwie o siebie bo nie sadzilam ze tak ciezko ten cykl zniose.......po objawach bylam prawie pewna ze w koncu sie udalo....a szczerze mowiac serce mi krwawi jak patrze jak dziewczyny wrzucaja zdjecia brzuszkow i usg zycze im jak najlepiej ale serce mi peka.....do tej pory tak nie mialam a teraz czuje ze moglabym poplakac sie na widok matki z dzieckiem....odbija sie to na moich nerwach

Katy doskonale rozumiem.Szkoda że nie jesteś w Polsce ale nie ma się co nad tym rozdrabniać.Nie jesteś i już. Na włąsną rękę to rczej nie...ale acard możesz brać.Codziennie po jednej tabletce.Bez recepty,koszt ok 4zł u nas.
Bardzo,bardzo Ci kibicuję.U mnie było najgorzej w pierszym cyklu jak @dostałam.Potem było coraz mniej boleśnie..ale ja mam Kacpra.
Kurcze czemu my nie możemy zajść w ciążę? Może za bardzo chcemy?????A wyluzować się nie da...

Gosiulek i kupiłaś tą sól fizjiologiczną do inhalatorka ???????????????? myśle ze jutro bedzie juz lepiej :) ja 2 razy na dzien go inhalowałam ale TY mozesz nawet i 3 razy :)

Roszpunka spokojnie, to nie wyśdzigi !!!!hehe, jeszcze moze być tak ze twój maluszek bedzie wiekszy od mojego :) najwazniejsze aby było dobrze :)

Kurcze mnie to sie Acard zawsze kojarzyl ze sparawami sercowo-cisnieniowymi.... bo moj tatko lyka acard:eek:...ale ten zapewne inny

nie no chyba pomylilam leki :eek::eek::eek:

reklama
Do góry