reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka ale mamy dzisiaj same dobre wiesci dopiero Roszpunka pisala a teraz ty super ze dzidzia zdrowa i rosnie w sile
Jej pierwsze zdjecie

Hej Ania wlasnie myslalam o tobie ale wiem ze zagladasz wieczorem wiec cierpliwie czekalam....w sumie to dobrze ze juz @ przyszla przynajmniej bedziesz mogla dzialac juz nie dlugo

reklama
ILONKO super wiadomosci :-D:-D:-DMalgosia ( Julia ) rosnie jak na drozdzach niech sobie zdrowo rosnie malenstwo.

Roszpunko no tobie tez gratuluje wizyty i Polisi

Katy
kochana nie moj maz robi na szydelku tylko moj tata nauczyl mame :-D:-D:-D

Aniabuchowicz tule kochana i trzymam kciuki za ten cykl

A ja wrocilam z zebrania i jestem w szoku jaki ten moj strus pedziwiatr zdolny i ulozony :sorry: w szkole :laugh2::laugh2::laugh2:

Losiczka ale ze mnie gapa:tak:.....nadciaga ten czas kiedy jestem zakrecona:tak: jak z Ilonką.......ciagle byla Iwonką :-D:-D:-D
czytam a mysle o niebieskich migdalach :eek:
zaczynam chyba wariowac

Cudownie Ilonko, twój maluch trochę większy od mojego:happy: I znów jestem do tyłu:crazy: Jednak mam nadzieję, że obie wcześniej urodzimy;-) Moje Małe też leżało spokojnie, a później zaczęło się kręcić i machać rączkami i nóżkami. Nie dziwie się, też bym się ruszała jakby mnie ktoś tam dziugał:-D Szkoda, że M nie było ze mną:-( Stwierdził, że Małe wygląda jak obcy...:szok::-D

Ostatnia edycja:
Cudownie Ilonko, twój maluch trochę większy od mojego:happy: I znów jestem do tyłu:crazy: Jednak mam nadzieję, że obie wcześniej urodzimy;-) Moje Małe też leżało spokojnie, a później zaczęło się kręcić i machać rączkami i nóżkami. Nie dziwie się, też bym się ruszała jakby mnie ktoś tam dziugał:-D Szkoda, że M nie było ze mną:-( Stwierdził, że Małe wygląda jak obcy...:szok::-D

he he he obce to byly jego robaczki wczesniej a teraz to juz jedno cialo :-D:-D:-D jak mu tam siurakiem kiedys machnie to bedzie mowil.....MOJA KREW :-D

Katy, mam jednak nadzieję, że Małe nie będzie machać siusiakiem, bo nie będzie go posiadało:-D Jasne, że powie, że to cały tatuś, hehe:-D Faceci:-p
Ja zmykam się myć, bo jakaś zmęczona jestem. Do zobaczenia dziewczynki.

Pa pa Roszpunko ;-)
Dziewczyny tak sie zastanawiam czy mozna samemu stwierdzic tylozgiecie czy tylko lekarz to moze potwierdzic????:eek::eek::eek:

reklama
Ilonka super.Jak ja się cieszę i baaardzo chcę do Was dołączyć.
Wiecie co człowiek to jednak jest dziwna istota.Chce mieć dziecko choć wie jak będzie źle się czuł,przeżywał,już do końca życia się martwił.Dziwne,co?:szok:
Mąż kupił inhalator i już dwa razy młodego inhalowaliśmy...

Do góry