reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

axarai gratuluje sliczna kropka :*. witam nowe staraczki tat7.gif.KatyB mam do nadrobienia 60 stron!!! karol_in-a takie ciapy te makarony,ze bardziej sa jak kluski... a sukienki sliczne,nie dziw ze ,,oszalalas,,! nadrabiam dalej...

reklama
witam :-)
przepraszam,ze was zaniedbalam..nic nie mam na swoje usprawiedliwienie :no::zawstydzona/y:
ale oczywiscie za wszystkie mocno trzymam kciuki,a zafasolkowanym szczerze gratuluje i zaciskam &&&,aby z fasolka wsio bylo dobrze :tak:;-)
mam do was pyt.odnosnie tepm.czy po @ rosnie czy spada ?..czytam w necie,ale nic z tego nie kumam..i teraz nie wiem,czy zaraz po @ temp.powinna isc w dol czy w gore..??

Malami123 musze sie sprezac bo zaraz do pracy,ale jak nie doczytam do konca to w robocie bede umierala z ciekawosci ... ja do domu do Polski nie dzwonilam juz ponad tydzien ale bardziej jestem ciekawa co u moich Kochanych staraczek,to juz nornalnie szalenstwo...

Witam wszystkie dzisiaj juz piatek i znowu weekend w pracy

Karolina no widzisz wystarczylo wspmniec tylko ze dawno tu nie zagladaly i tesknimy i juz sie pojawily, madlen ja co jakis czas wchodze na twoje posty i sprawdzam czy czasem nie zaciazylas bo widzialam ze udzielasz sie na innyc watkach, tu mniej, pamela lekturka przyjemna wiec szybko pojdzie, ja wlasnie koncze nadrabiac caly watek od poczatku :laugh2: zostalo mi jeszcze kilkadziesiat stron

Bobo juz jutro bedzie mezatka, trzymam kciuki kochana zeby wszystko sie udalo i zycze szczescia na nowej drodze zycia

Ostatnia edycja:
scotland ,ty szpiegu sledzisz mnie :-D
jak zobacze 2kreseczki na tescie to na pewno dam znac !!!,za wami to ja nie moge nadazyc..wy lecicie z postami jak burza..a potem ciezko mi wbic sie w rozmowe :zawstydzona/y:,ale zagaldam aby zobaczyc,czy sa nowe fasolki ;-),bo za kazda trzymam &&&& !!!!

Madlen temka przed @ spada i tak pozostanie do nastepnej owulacji tzn nawet w dniu @ mozesz miec wysoka ale z dnia na dzien bedzie spadac po owulacji skoczy o 0,2 st ale to nie jest regula bo po wzroscie musi byc przynajmniej 3 dniowy skok do gory zeby potwierdzic ze byla owu.Najlepiej jak popatrzysz sobie na wykresy dziewczyn to jest dosc latwe do zrozumienia:-)

Karolciu sukienki super jakby co to wiesz gdzie mnie szukac ale zwroc uwage na material czy sie ciagnie

viola jakie wspaniałe wiadomości. gratuluję córeczkibabybook.gif.joweg przykro mi z powodu Twojego meza,wiem co przezywasz bo jak juz wczesniej pisalam moja mama zyje z rakiem prawie 10 lat i jest to chłoniak żołądka,wyjatkowo brzydki guz.przeszla 3 chemie,5 operacji i miala przerzuty na pluca,macice,nerki...a teraz czuje sie dobrze.u mnie tez stwierdzono potworniaka na jajniku,juz mnie na chemie wysylali,ale na szczescie zmienilam lekarza i okazalo sie ze to zwykla cysta...tak wiec z mojego doswiadczenia powiem Ci ze najwazniejsze to wierzyc ze bedzie dobrze ,bo nie ma innej opcji,no i nie mozna bazowac na opini jednego lekarza ani nawet dwoch,nigdy! pamietaj jestesmy z TOBA! nadrabiam dalej...

WItaj Pamela :) super ze jesteś :)
karolinka własnie ze nie zwariwałaś ! jak dla mnie bomba sukieneczki, naprawde, poza tym właśnie szperam po tej stronie to i moze ja coś fajnego zajdę dla siebie :)
Madlen - kochana po @ to jest FAZA NISKICH TEMPERATUR dopiero od owu zaczyna sie FAZA WYŻSZYCH TEMPERATUR !!! :) jak dostajesz @ to wtedy tempka jest na tych niskich poziomach az do czasu gdy nastaje owu, po owu tempka rośnie bo wytwarzany zostaje progesteron :)

reklama
KAROLCIU JEZELI MOGE CI COS PORADZIC TO SPRAWDZILAM TE SUKIENKI I TAK ESPERA BEDZIE ROSLA RAZEM Z TWOIM BRZUSZKIEM BO ZAWIERA 100% BAWELNY NIESTETY WENDA I SERRA TO TYLKO 66% BAWELNY RESZTA POLIAMIDU WIEC JAK BRZUSIO BEDZIE ROSL TO SIE POPROSTU NIE WPAKUJESZ W NIE ALE WSZYSTKIE SA PIEKNE :-):-):-)

A mnie brzuch juz boli wiec @ nie daleko :-:)-:)-(

Do góry