reklama
witam :-)
przepraszam,ze was zaniedbalam..nic nie mam na swoje usprawiedliwienie

ale oczywiscie za wszystkie mocno trzymam kciuki,a zafasolkowanym szczerze gratuluje i zaciskam &&&,aby z fasolka wsio bylo dobrze
;-)
mam do was pyt.odnosnie tepm.czy po @ rosnie czy spada ?..czytam w necie,ale nic z tego nie kumam..i teraz nie wiem,czy zaraz po @ temp.powinna isc w dol czy w gore..??
przepraszam,ze was zaniedbalam..nic nie mam na swoje usprawiedliwienie

ale oczywiscie za wszystkie mocno trzymam kciuki,a zafasolkowanym szczerze gratuluje i zaciskam &&&,aby z fasolka wsio bylo dobrze

mam do was pyt.odnosnie tepm.czy po @ rosnie czy spada ?..czytam w necie,ale nic z tego nie kumam..i teraz nie wiem,czy zaraz po @ temp.powinna isc w dol czy w gore..??
Malami123 musze sie sprezac bo zaraz do pracy,ale jak nie doczytam do konca to w robocie bede umierala z ciekawosci ... ja do domu do Polski nie dzwonilam juz ponad tydzien ale bardziej jestem ciekawa co u moich Kochanych staraczek,to juz nornalnie szalenstwo...
scotland18
Fanka BB :)
Witam wszystkie dzisiaj juz piatek i znowu weekend w pracy
Karolina no widzisz wystarczylo wspmniec tylko ze dawno tu nie zagladaly i tesknimy i juz sie pojawily, madlen ja co jakis czas wchodze na twoje posty i sprawdzam czy czasem nie zaciazylas bo widzialam ze udzielasz sie na innyc watkach, tu mniej, pamela lekturka przyjemna wiec szybko pojdzie, ja wlasnie koncze nadrabiac caly watek od poczatku
zostalo mi jeszcze kilkadziesiat stron
Bobo juz jutro bedzie mezatka, trzymam kciuki kochana zeby wszystko sie udalo i zycze szczescia na nowej drodze zycia
Karolina no widzisz wystarczylo wspmniec tylko ze dawno tu nie zagladaly i tesknimy i juz sie pojawily, madlen ja co jakis czas wchodze na twoje posty i sprawdzam czy czasem nie zaciazylas bo widzialam ze udzielasz sie na innyc watkach, tu mniej, pamela lekturka przyjemna wiec szybko pojdzie, ja wlasnie koncze nadrabiac caly watek od poczatku

Bobo juz jutro bedzie mezatka, trzymam kciuki kochana zeby wszystko sie udalo i zycze szczescia na nowej drodze zycia
Ostatnia edycja:
scotland ,ty szpiegu sledzisz mnie 
jak zobacze 2kreseczki na tescie to na pewno dam znac !!!,za wami to ja nie moge nadazyc..wy lecicie z postami jak burza..a potem ciezko mi wbic sie w rozmowe
,ale zagaldam aby zobaczyc,czy sa nowe fasolki ;-),bo za kazda trzymam &&&& !!!!

jak zobacze 2kreseczki na tescie to na pewno dam znac !!!,za wami to ja nie moge nadazyc..wy lecicie z postami jak burza..a potem ciezko mi wbic sie w rozmowe

losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Madlen temka przed @ spada i tak pozostanie do nastepnej owulacji tzn nawet w dniu @ mozesz miec wysoka ale z dnia na dzien bedzie spadac po owulacji skoczy o 0,2 st ale to nie jest regula bo po wzroscie musi byc przynajmniej 3 dniowy skok do gory zeby potwierdzic ze byla owu.Najlepiej jak popatrzysz sobie na wykresy dziewczyn to jest dosc latwe do zrozumienia:-)
Karolciu sukienki super jakby co to wiesz gdzie mnie szukac ale zwroc uwage na material czy sie ciagnie
Karolciu sukienki super jakby co to wiesz gdzie mnie szukac ale zwroc uwage na material czy sie ciagnie
viola jakie wspaniałe wiadomości. gratuluję córeczki
.joweg przykro mi z powodu Twojego meza,wiem co przezywasz bo jak juz wczesniej pisalam moja mama zyje z rakiem prawie 10 lat i jest to chłoniak żołądka,wyjatkowo brzydki guz.przeszla 3 chemie,5 operacji i miala przerzuty na pluca,macice,nerki...a teraz czuje sie dobrze.u mnie tez stwierdzono potworniaka na jajniku,juz mnie na chemie wysylali,ale na szczescie zmienilam lekarza i okazalo sie ze to zwykla cysta...tak wiec z mojego doswiadczenia powiem Ci ze najwazniejsze to wierzyc ze bedzie dobrze ,bo nie ma innej opcji,no i nie mozna bazowac na opini jednego lekarza ani nawet dwoch,nigdy! pamietaj jestesmy z TOBA! nadrabiam dalej...

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
WItaj Pamela
super ze jesteś 
karolinka własnie ze nie zwariwałaś ! jak dla mnie bomba sukieneczki, naprawde, poza tym właśnie szperam po tej stronie to i moze ja coś fajnego zajdę dla siebie
Madlen - kochana po @ to jest FAZA NISKICH TEMPERATUR dopiero od owu zaczyna sie FAZA WYŻSZYCH TEMPERATUR !!!
jak dostajesz @ to wtedy tempka jest na tych niskich poziomach az do czasu gdy nastaje owu, po owu tempka rośnie bo wytwarzany zostaje progesteron 
karolinka własnie ze nie zwariwałaś ! jak dla mnie bomba sukieneczki, naprawde, poza tym właśnie szperam po tej stronie to i moze ja coś fajnego zajdę dla siebie
Madlen - kochana po @ to jest FAZA NISKICH TEMPERATUR dopiero od owu zaczyna sie FAZA WYŻSZYCH TEMPERATUR !!!
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
KAROLCIU JEZELI MOGE CI COS PORADZIC TO SPRAWDZILAM TE SUKIENKI I TAK ESPERA BEDZIE ROSLA RAZEM Z TWOIM BRZUSZKIEM BO ZAWIERA 100% BAWELNY NIESTETY WENDA I SERRA TO TYLKO 66% BAWELNY RESZTA POLIAMIDU WIEC JAK BRZUSIO BEDZIE ROSL TO SIE POPROSTU NIE WPAKUJESZ W NIE ALE WSZYSTKIE SA PIEKNE :-):-):-)
A mnie brzuch juz boli wiec @ nie daleko :-
-
-(
A mnie brzuch juz boli wiec @ nie daleko :-
Podziel się: