reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej,

ja mam dzisiaj spadek temperatury...mam nadzieje że jutro jednak pójdzie w górę :-( .... czuje że chyba mniej nale progesteronu bo od razu humor lepszy :dry:

Dobrze że jutro sobota to się wreszcie wyśpię po takim maratonie w pracy

Losiczka - nie będziesz sama bo jeszcze jestem ja :sorry2: .... jeszcze kilka dni i zacznę czwarty cykl, nie wiedziałam że te starania będą takie ciężkie

Ilonka - super ludzik....chciałam napisać kropeczka, no ale jaka kropka ! hehehe no szok jak się szybko dziecko rozwija
Karolinka - fajne te kiecki :tak: .... ja bym chciała w ciąży właśnie przerzucić się na wygodne bojówki i odpocząć od butów na obcasie i chodzenia w sukienkach :-p

agnese - mi też tak wolno rośnie .... zobaczysz będziesz październikóweczką! =)

reklama
Lorelain Ja to jakoś jestem spokojna o Ciebie :-p także Ty to na pewno bedziesz na pażdzierniku a agnes raczej TEZ :) te objawy agnes jakie masz to naprawde FAJNE :-p no i mnie tez przeciez sie w tym cyklu gdzie zaszłam tempka tak słabo rozpędzała , i jak widzisz to nie wróżyło @ :-D

ilonka bardzo ci dziękuję za takie podtrzymujące słowa. bardzo bym chciała ale nie nakręcam się bo nie mam wpływu już na nic. poczekam jeszcze i zobaczymy za tydzień co będzie

lorelain no ja ci bardzo kibicuję abyś była październikóweczką! a jak uda mi się do Ciebie dołączyć to będę happy!!!

a kiedy ty testujesz kochana?

agnese - wypada mi termin testowania na środę ... no ale jak jutro będzie niska tempka to nawet nie będę robiła testu tylko spokojnie poczekam na @

kurczę tydzień temu upatrzyłam fajną torebkę i zastanawiam się czy sobie ją kupić :blink:

dziewuszki ale wy mnie znacie hehe DSCN4439.jpg na zywo jakis bardziej foremny ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona - no ja widzę że ty weszłaś w trans :-D .... śliczności! .... jak będę kiedyś na l4 ciążowym w domu się nudzić to kto wie czy też się nie zabiorę za takie robótki, tyle że się to na pewno by nie nadawało do ubrania :laugh2:

loralain a masz gdzieś fotkę tej torebki?

ja mam zamiar zrobić test w przyszły weekend ale pewnie tak jak w ostatnich cyklach już kilka dni wcześniej zacznie tempka spadać i nie zdążę zatestować

zagubiona ty widzę masz smykałkę do takich robótek. ty na pewno dopiero się uczysz?

Ostatnia edycja:
i juz jeste znowu......zaraz was doczytam

Ilonka krzyczę już ze wlaśnie zakupiłam nowy termomert i cooooo właśnie mam 36.9 a stary pokazuje 36.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry