reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori...tak naprawde nie wiem,byłam w 9 tygodniu trafiłam do szpitala bo dostałam plamien tam zrobili przy przyjeciu na oddział usg serduszko biło i było wszystko ok tylko był mały krwiaczek i dlatego to krwawienie,lezałam 1.5 tygodnia dostawałam lutke i nospe w zastrzykach bo 3 dni troche brzusio pobolewał a tak to nic wiecej i plamienie na 2 dzien ustało nic mi nie było,i jak doszło do wypisania do domu to oczywiscie kontrolne usg ja cieszyłam sie jak mogła ze juz do domku a tu..............zrobili usg i powiedzieli ze serduszko nie bije,myslałam ze to jakis zart ale oja pani doktor nie zartowała a ja myslałam ze serce mi peknie i musiała zostac,na drugi dzien powtórne usg dla potwierdzenia ....ja przez całą noc miałam jeszcze nadzieje ze moze aparat sie popsuł albo co,ale niestety ponowne usg pokazało to samo ,pozniej juz tylko dla nich rutyna tabletki....kroplówka.....całą noc wiłam sie z bólu i czułam jak wszystko ze mnie sie wyrywa!!!!ale i tak musiałam miec zabiego bo wszystko sie samo nie oczysciło,to były najgorsze 3 dni!!!! a ja tak sie cieszyłam ze bedziemy miec maleństwo :(

reklama
Lori dopiero co miała pierwszą @ ,ale byłam u ginki i powiedziała ze juz mozna no i próbujemy,ale co z tego bedzie to nie wiadomo ????

u Ciebie tez dziwne ze tescior wyszedł,no chyba ze była to ciąża,ale sie nie utrzymała na samym początku już :((

dziewczynki uciekam juz do domku. weekend wolny tak więc w poniedziałek zawitam z samego rana. jeśli mi się uda to może coś na enpr w weekend napisze ale nie obiecuję.

nie szalejcie za dużo bo będę musiała cały poniedziałek nadrabiać.

buziolki i miłego weekendu

Małami nie bierz teraz tej tempki pod uwagę, bo zawsze jest wieksza w ciągu dnia, dlatego mierzy sie ja tylko po przebudzeniu :) ale widzisz moze coś w tym termometrze było ze ci pokazywał ciągle to samo !!!!!!!!!!!!!!!!! NO to zobaczymy co bedzie jutro rano, bo może juz jestes po owu a TY ciągle myslisz ze jeszcze :p

a jaki masz śluz ????????????

kochana wiem jak to boli :( strasznie przezywam jak "poznaję" kolejną aniołkową mamusie, ale trzeba wierzyć ze teraz juz bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!

agnes miłego weekendu kotku :*

Ostatnia edycja:
Zagubiona, śliczne robisz te ubranka. To na drutach czy szydełku, bierzesz skadś jakieś wzory czy tak z głowy. Naprawdę masz talent, teraz popyt na takie rękodzielnictwo jest spore, więc może otworzysz jakiś biznes:-)
Lorelain, widzę, że jedziemy na tym samym wózku, ja też teraz jestem w nastroju przed@owym. Co prawda tempka w górnej strefie, ale od kilku dni trochę plamię, więc nadziei nie mam. Może Tobie się poszczęści, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&& A z objawami to wiesz jak jest, może być na ciążę i na małpę. A torebek nigdy dość;-)
Mi mój M obiecał butki na pocieszenie Zdjęcie0199.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dawno mnie nie bylo.....:) az dwa dni , najpierw z mezem po lekaarzach potem praca jestem padnieta i gotuje wlasnie rosolek :) bo dzis nic nie jadlam :( i powiem wam tyle ze zeobilismy test ciozowy i jest !!!!! pozytywna betka :) szkoda tylko ze nie u mnie tylko u meza :( bylismy potwirdzic wynik i maz ma 40,6 betke :D to niby dobrze bo organizm sie regenueruje po choebie :) mam nadzeije ze ja tez zobaczek kiedy moje dwie kreski :)

gosiulek, ja nawet nie zabieram się za oglądanie takich filmów, bo tylko w głowie to mi później siedzi i ciągle o tym myślę.
joweg, a już się cieszyłam, że Tobie się udało jak przeczytałam pierwsze zdanie:-) A to Twój mąż, ale skoro to dobrze, to super:tak:
Ja oglądam na tvn-ie władcę pierścienia, dwie wieże:-)

reklama
Do góry