reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Gosiulek ja tez wole nie ogladac bo mnie krew zalewa na samą mysl ile par pragnie dziecka a nie moze miec a takie sobie idą bez skrupułów i zabijają własne dzieci :crazy: :wściekła/y: no masakra jakaś i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzoana a jednak te buciki bedą ???????? no i super bo mnie sie własnie TE podobały :P
Joweg ja tez od razu pomyslałam ze jestes w ciąży !!!!!!!!!!!!! nie znam sie na tym ale jak piszesz ze jest OK to sie cieszę !!!!!!!!!! mmmmm rosołek ?????????? ale bym zjadła taki mega gorący i odrobiną lubczyku :-D

aaaaa zapomniałam Wam napisać jak mnie dziś taki Pan w sklepie podsumował !!!!!!!!!!!!!!! :crazy:
Poszłam do piekarni po bułeczki słodkie i pieczywo , Jaś był niegrzeczy wiec go posadziłam przy stoliku na krześle i nie pozwoliłam zejść wiec płakał a taki Pan wszedł i cos tam gadał do niego no i do mnie nagle " a Pani to pewnie ciocia bo chyba nie mama" no wiec mówie ze mama a ten do mnie z tekstem " coo???, to tak młodo dałaś ??????????" noż kuuuuuurwa mać , myslałam ze mu przypieprze dosłownie w tym sklepie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baby sie spojrzały na niego z politowaniem ja kupiłam i wyszłam zła jak osa !!!!!!!!!

Kurcze ja wiem ze wyglądam młodo bo czasem mi każą pozkazywać dowód jak kupuje np alkohol no ale bez przesady z takim tekstem od razu !!!!!!!!:wściekła/y: gryyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki dziwczyyn heheh jeszcze torche juz zaraz koniec stycznia to do maja zleci :d a jak teraz jakos kolo 02.02. jak dostane okres to do lekrza na kosultacje :)

ilona24- wpadaj hehehe mam caly garnek :)

Ilona, ludzie to taktu nie mają:wściekła/y: Mam koleżankę, która ciągle musi pokazywać dowód jak kupuje alkohol, ona się cieszy, że tak młodo wygląda:-D Te butki na koturnie wygrały w ankiecie:-) No i mi też się najbardziej podobały. A przy okazji jak jeszcze raz je oglądałam to upatrzyłam jeszcze jedne, ale już zdjęcia nie zrobiłam. Ale strasznie mi się spodobały, są takie brudnoniebieskie na słupku z koturnem i fajnym haftem z boku. Bez palców, ech, to już wiecie, że ja maniaczką butów jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoana sukienke z utalentowanych wzor zgapilam sweterek jakos w reakcie wyszedl buciki z instrukcji na youtubie ;p

viola
hehe a co chcesz juz cos zamowic hihi p;p

Ilonka trzeba bylo strzelic w jape i wyjsc.....ham jeden...ja mam czasem nie wypazony jezyk wiec na 100 % nie zostawilabym tego bez komentarza

Joweg ale nas wszystkich nabralas!!!!!! Ja tez na poczatku myslalam ze ujrzalas II....no ale moze musi byc taka kolejnosc najpierw meza beta potem twoja :tak:

Gosiulek ja tez czesto wchodze w sumie przez przypadek na rozne straszne strony .....ciekawosc zwycieza a potem serce cierpi....ale niektorych to bym wrr..........bo ludzie to gorsi niz zwierzeta

Jak odeszłam od męża miałam 26lat i córkę 6 letnią . Wybrałam się po jakimś czasie ze znajomymi na dyskotekę miałam już chyba 27 lat i bramkarz chciał zobaczyć mój dowód a koleżanka 23 letnia weszła bez niczego.Jak mu pokzazałam to do dziś mi na ulicy mówi dzień dobry hehe

hej dziewczyny,
dobrze że dziś piątek bo ledwo się z łóżka zwlekłam...
padnięta jestem.

malami na pewno jutro będzie skok, nie martw się:tak:

karolina piękne te sukienki i ceny nawet przystępne (choć nie wszystkie;-)) Fajna stronka, dzięki za linka.

losiczka nie martw się jeszcze kilka dni do testowania, na pewno będzie fasolka i ja raczej tu jeszcze trochę posiedzę bo jakoś specjalnie nadziei na ten cykl nie mam:-(

witaj marta

domiska baw się dobrze i zaszalej!

agnes ja byłam w kinie we wtorek na „Służących” a gosiulek chyba wczoraj oglądała „Cesarzową”.

ilona ludzie czasami take głupoty gadają, że szkoda nawet komentować.

zagubiona śliczne te ciuszki "produkujesz"

ja właśnie nalewam sobie winko i zaczynam weekend:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry