reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja wiem że oni mają tempo żółwia ale nie jest najgorzej :) może powiem tak są kiepscy w diagnozowaniu (sama zdiagnozowałam się w polskiej klinice ) ale jak już wiedzą co się dzieje to leczenie naprawdę jest na poziomie :) powiem tak jak mi coś dolega to chodze do nich codziennie aż mnie mają dość hihihihiihi i wtedy wszystko jest szybciej ja przez dwa tyg pochodziłam codziennie dosłownie i jak mieli mnie już dość to się ruszyli

a co do ilości invitro prób to zależy od cunsilu niestety bo to zależy ile maja pieniędzy a nie każdy ma ich tyle samo więc dopytaj lekarza jak to jest u ciebie

reklama
Aniu nawet nie wiedzialam ze to council sie tym zajmuje :szok:
Jane fajnie ci....tylko ty winko i Pan chips :-D:-D:-D....nalejesz i kolezance????? Pewnie polwytrawne co???? To juz za Bobo chlapniemy zdrowko bo jutro slubuje :tak:
Gosiulek niezle to ....moze faktycznie tak sobie gadaja :-D:-D:-D

ja winko, chipsy i Władca Pierścieni :-D a m na swoim kompie siedzi... ale tak jestśsmy wykończeni tym tygodniem że nawet mi to pasuje:tak:

a pewnie że ci naleje ale półsłodkie :-p

ja winko, chipsy i Władca Pierścieni :-D a m na swoim kompie siedzi... ale tak jestśsmy wykończeni tym tygodniem że nawet mi to pasuje:tak:

a pewnie że ci naleje ale półsłodkie :-p

he he he to odwrotnie niz u nas moj m z piwkiem na dole a ja z kompem, tv i paczkiem na gorze no Zabojcze Umysly ....no wlasnie polwytrawne czyli polslodkie.........a za co pijemy..... za to zebysmy juz nie dlugo nie mogly pic :-D

Gosiulek czyli po Jane kolejne ja stawiam a potem ty ok????

Ania buchowicz i co nie wkleiło Ci enpr????jutro dokładnie Ci wszystko napiszę jak znajde chwilke a jak nie to w poniedziałek

ilonka kochana Ty moja :-D no moze i bez sensu teraz ta tempka :( brzusio nadal boli ale machnełam sobie winko na dobranoc i moze lepiej bedzie sie spało

katyb kawka smakowała?hehe
jane no musze do rana poczekac heh i wszystko moze troszkę sie wyjasni

wpadłam na chwile i juz uciekam,nie mam humoru bo moj Grzesiek mnie wkurzył !!!ach Ci faceci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na weekend jedziemy do moich rodziców (o ile pojedziemy ;) )wiec pewnie kochane nadrobie was w poniedziałek z samego rana,ale postaram sie cos nie cos na enpr napisać

buziaczki moje perełki i miłego weekendu wam wszystkim życzę :-):-D

katy to i ja jeszcze za to wypiję hehehehe i ja pózniej następne!!!!!!

Ostatnia edycja:
Prosze jak tylko padlo haslo winko to juz sie chetnych wiecej pojawia :-D:-D:-D starczy dla kazdego:tak::tak::tak:.....ja tam mam kilka butelek na lodowce bo ciagle ktos przynosi a pic nie ma komu....samej mi smutno.....fajnie nie ma jak sobotni babski wieczor przy "wirtualnym" polslodkim :-Dps, kawka byla pyszna hmmm......
Malami bo wiesz faceci sa z Marsa :-)

Zauwazylyscie ze teraz cisza wieczorami????? Ale ciezarowki ida wczesnie spac a staraczki strozuja :tak:

reklama
gosiulek to zapraszam:tak:

zaczęłam teraz oglądać "Gdzie jesteś Amando?" Może fajne będzie?

no zdecydowanie pije za bobo no i mój m się ze mnie śmieje bo ja ostatnio jak sobie coś piję to mówię, że to w końcu może być mój ostatni raz;-)

mam nadzieję że tym razem tak będzie.

malami miłego weekendu, trzymam kciuki z wzrost.

ania żeby ci się pokazywał cały wykres a nie link musisz na stronie enpr wejść sobie w prawym górnym rogu na "moje cykle" i tam będzie link do miniaturki na forum. Skopiuj to i wklej u siebie w podpis tak samo jak suwaczki:)
mam nadzieję że pomagłam:-)

Do góry