reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
no tak, ale to bardziej w kontekście czy nie zaszkodzi przy zagnieżdżeniu np

Ania da się już dodawać komentarze :)

Ostatnia edycja:
:tak:rozia trzymam kciuki!!!! a jakie to winko??
ja myślę że możesz się troszkę napić, oczywiście bez szaleństw:-)
katrina musisz się śpieszyć bo coś nadzwyczaj dobrze mi to winko wchodzi... oj ale będzie się fajnie spało:tak:

Katy a czy ja nie powinnam w takim razie przesunąć granicy na dzień wczorajszy? Co o tym sądzisz?

Trzymajac sie tempki to bylo by ok .... i ja bym tak zostawila....skoro tempka wzrasta zaraz po owulacji to chyba tak i u ciebie jest

Rozia napewno lapka nie przeszkodzi w tym ....ogladalam setki wykresow i nie raz nie dwa dziewczyny w sylwka pily jak smoki a kilka dni pozniej byly plusiki :-)

jane - to prawda, spanko potem jak ta lala, ja to nie mogę tak spać, bo w nocy muszę małą przykrywać - przynajmniej raz, bo się odkrywa jak śpi,

katy - dzięki!!

Dobranoc dziewczyny lece do wyrka od 4 rano nie śpię więc pora lulu papatki :-)

Powodzenia wszystkim serduszkującym jakby cuś:-D

ja się pytałam gina i powiedział, że w umiarkowanej ilości i nie nałogowo alkohol nie zaszkodzi a nawet pomaga. Nawet mi powiedział żebym sobie lampkę wina strzeliła przed boboseksem bo to rozluźnia w wtedy łatwiej się zachodzi
zakochany.gif

dobranoc Ania

ja korzystam póki mogę i sobie śpię do oporu, my oboje z m jesteśmy śpiochy:-)

no to mnie pocieszyłyście :-)

aniu to jest reńskie wino w niebieskiej butelce. Niestety nie znam niemieckiego i nie wiem jak napisać, ale w wymowie brzmi mniej więcej tak: libefraumiś :-) Czy jakoś tak:) Tu joweg może pomóc, bo pewnie inaczej się to wymawia, ale może ją to na coś naprowadzi :-) Na etykietce jest Matka Boska :-) Tylko musi być w niebieskiej butelce, bo reszta to podróba i nie są takie smaczne :-) tylko to białe winko jest:-)

Ale tu sie alkoholowo zrobilo:cool2:

My dzisiaj pilnowalismy dziecka kolezanki bo miala nauke jazdy i potem szla na urodziny do szwagierki, dzien wczesniej pisala smsa czy dalej chcemy sie nia opiekowac bo mala ma katar i kaszle no i my glupki sie zgodzilismy, bo nie potrafimy odmawiac niestety, a teraz bede sie zamartwiac czy sie nie zarazila ehh glupia jestem i tyle

reklama
no to mnie pocieszyłyście :-)

aniu to jest reńskie wino w niebieskiej butelce. Niestety nie znam niemieckiego i nie wiem jak napisać, ale w wymowie brzmi mniej więcej tak: libefraumiś :-) Czy jakoś tak:) Tu joweg może pomóc, bo pewnie inaczej się to wymawia, ale może ją to na coś naprowadzi :-) Na etykietce jest Matka Boska :-) Tylko musi być w niebieskiej butelce, bo reszta to podróba i nie są takie smaczne :-) tylko to białe winko jest:-)

O to jakies blogoslawione wino :-D????? Moze pomoze zajsc w ciaze :tak:

Scoti moze nie bedzie tak zle a jak cie bedzie mialo zlapac to i idac po chleb zarazek sie przypeleta :tak:

Do góry