reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zrobiłam jak kazałyście :) kochane jesteście

aaaaaaa i można dodawac komentarze ;/ od początku tak mam ustawione próbujcie pisać :)

No to jestem:-) W końcu dotarłam do domu, zjadłam, nadrobiłam Was i teraz mogę się udzielać:)

Gosiulek dobre :-D

agnes tak byłam dziś u gina i owu miałam wczoraj. teraz mam w środę zrobić progesteron i prolaktynę, bo przy przedostatniej miesiączce miałam kilkudniowe plamienie i Pani doktor powiedziała,że mogę mieć za niski progesteron i się ewentualna ciąża nie utrzyma :( Mam jednak nadzieję,że to był taki mały wypadek i że jednak wszystko ok, bo ostatnio już tak nie miałam. A jeśli dostanę @ to mam zrobić tsh i lh, bo środowy test mi nie wyszedł, a wczoraj była owu i to znowu może oznaczać,że mam wysoki poziom lh i mogą mi testy owu wtedy nie wychodzić... A jeśli moje badania będą ok, to się weźmiemy za mojego szanownego M :) ale ogólnie jak nie urok to s....

także dziewczynki bardzo proszę,żeby mocno trzymać kciuki,żeby się udało w tym cyklu ...:-)

oj winka też bym się napiła :) Mam takie swoje ulubione :) I zarażam nim wszystkie moje koleżanki :)

A powiedzcie mi dziewczynki czy ja mogę się jutro trochu napić? Bo mam urodzinową małą imprezę i coś by jednak wypadało... i co robić ?

hejka dziewczyny,

jane, katy, gosiulek - ja poproszę choć wirtualnego łyka, bo jak tak piszecie, to aż mnie skręca...
Ja to chodzę ok. 1 spać, wcześniej nie ma sensu się kłaść, bo i tak nic z tego...

reklama
Katrina prosze
Rozia lampka jeszce nikomu nie zaszkodzila.....jeszcze w ciazy nie jestes to korzystaj
A ja dzisiaj przez ta krew mialam jezor do ziemi na kawke a jak juz dopadlam to ummmmm

Do góry