reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Karolek toż to nie cień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakbyś zobaczyła mój test z cieniem to wtedy byś wiedziała jak cien wygląda :-D bo nawet mąż i przyjaciółka tego nie widzą do tej pory a JA TAK

Masz super bladziochę :) za 2 dni bedzie juz ładna kreseczka :) OJJJJJJJ warto było czekać az tyle do owu !!!!!!!!!!!!!!

Bobo szczęścia na nowej drodzę życia

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję:-) trochę się jeszcze boję cieszyć, ale nadzieja jest. Z tego wszystkiego to mnie aż głowa rozbolała.
Nie wiem kiedy zatestuję drugi raz, napewno nie jutro, ale od razu dam Wam znać i wkleję zdjęcia.

Idźcie drogą wspólnie wybraną
Wasze ścieżki połączył dziś ślub
W dalszym życiu na miłość skazanym
Niech wspiera i błogosławi wam Bóg
Trudne chwile rozwiewaj wietrze
Płatki kwiatów wyściełajcie drogę
Z radością w miłości gorącej jak żar
Zmieniajcie burzę w słoneczną pogodę
Niestraszna wam będzie nawet ulewa
Gdy będziecie blisko siebie zawsze
Bo jeśli zajdzie kiedyś taka potrzeba
Osłonicie się miłości płaszczem
Pielęgnujcie swą miłość bez końca
By nie mógł zgasić jej czas
Nawet gdy kiedyś zabraknie słońca
Niech nigdy nie zwiędnie jej kwiat

Bobo najlepsze życzenia :)

Karolek kreseczki widac,&&& aby byly wyrazniejsze i po cichutku gratuluje !!!:-)
Bobo wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia !!!!:-)
Ilonka powiedz mi ,czy z moja tempka jest wsio ok,zaraz po @ mam jednego dnia 36.3,drugiego 36.2,wczoraj skoczyla na 36.4,ale dzisiaj juz znowu na 36.3 i ten moj wykres robi sie taki zygzakowaty..,nie wiem czy to dobrze bo ja jeszcze nie znam sie na tym..:zawstydzona/y:

Ilonka kochana,nie logowalam sie na npr,czy jak to tam sie zwie..zrobilam sobie na kartce,bo ja dopero zaczynam mierzenie tempki,aby zobaczyc czy wsio dobrze z cyklem,a teraz mnie martwi ta moja tempka,ze ona tak raz w gore raz w dol..i ja juz sobie wmawiam,ze to niedobrze..:zawstydzona/y:

reklama
Do góry