reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

I ja sie witam ale zaraz uciekam . SZymonek chory temp 39 st :-:)-:)-( . Lapie mnie dolina @ owa ja to sie juz nigdy nie doczekam 2 kreseczek :-( jak mozecie to spojrzcie na wykres Karolekk :-) PA PA

reklama
dzień dobry wszystkim :)
Scoti dane do tabelki @ 19 luty

ja dziś wieczorem na urodzinki idę do koleżanki :)

witam was ale u mnie pogoda deszcz i wichury wracaja ale jest 10 stopni w nocy tez tyle bylo wue cnie jest zle
ale i tak jeszcze z 3 dni z wiekszym bede musiala posiedziec jeszcze mu wychodza nowe chrostki .Maly jeszcze sie nie zarazil wiec jestem dobrej mysli
od poniedzialku juz w domu siedze i naprawde mozna czegos do glowy dostac mam maly dostep do komputera mo mniejszy urzywa graja naprzemian z wiekszym
dzid pewnie do 4 5 sama a jutro caly dzien:-(

Losiczka a jak do niej wejsc??>?>??? Nie wiem czy jest pod Karolek czy pod swoim imieniem....bo dziewczyny roznie pisza....

Witajcie dziewczynki:-) jak już niektóre z Was wiedzą:) wyszedł mi dziś bladziutki cień na teście Acon.
Po pierwszej euforii oczywiście zaczęłam się zamartwiać, że napewno jak zrobię za kilka dni test to cień zniknie.
Nie wiem co mnie opętało, ze go zrobiłam, teraz będę się stresować.
Proszę nie gratulujcie jeszcze tylko mocno trzymajcie za mnie kciuki.
Czy te testy Acon mogą oszukiwać???:confused:

Karolekk ten test jest bardzo bardzo czuły i nie sądzę żeby oszukiwał :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&ja robiłam je w ostatnim cyklu i pokazały prawdę wynik negatywny tak że dobrze jest kochana

Hej, wczoraj zniknęłam, bo mi zjarał się zasilacz do lapka, bateria padła no i teraz czekam aż mój M naprawi ładowarkę. Do tego czasu musimy się dzielić stacjonarnym, co może być problematyczne, bo mój M najczęsciej zalega na forum perkusyjnym:-)
Ja ostatnio gustuję w czerwonych winkach z Bułgarii i Gruzji (Alalnis Valley mniam mniam) Co prawda spodziewam się, że małpa przyjdzie, ale jakoś nie mogłabym ze spokojnym sumieniem pić, bo a nuż się uda. Kurde, tak przeczytałam wczorajsze wpisy Rozi i może też powinnam sobie jakieś hormony zrobić skoro plamię na kilka dni przed @
Lorelain, to zaciskam kciuki, bo to może byc fasola, taki ładny skok&&&&&&&&&&&&
Ilonka, do wtorku czas szybko zleci.
Ja do wtorku czekam na rozkręcenie się małpy, bo po tempce (spadającej) jakoś wątpię, że to byłoby coś innego

Karolek to sciska i czekamy na oficjalny wpis

Dziewczyny dzisiaj BOBOFRUTEK bierze slub!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec Kochana Bobo :

Teraz nie będziecie odczuwać deszczu,
bo każde z Was będzie schronieniem dla drugiego.
Nie będziecie odczuwać chłodu,
bo każde z Was będzie dla drugiego ciepłem.
Nie będzie już samotności,
bo każde z Was będzie dla drugiego towarzyszem.
Teraz jesteście dwoma ciałami,
ale przed Wami jest tylko jedno życie.
Obyście wspólnie żyli w miłości i radości

Aby ten dzien byl najpiekniejszym w twoim zyciu, baw sie dobrze i szybko sie do nas zglaszaj po weselichu

Co do mezow macie racje czasami sa jak male dzieci
Losiczka mam nadzieje ze Szymus szybko wroci do zdrowka :-)

reklama
Dziękuję dziewczynki za kciuki:-) zrobiłam dla męża zdjęcia mojego cienia, bo był wtedy w pracy, ale kiepsko widać na zdjęciu więc pewnie nic nie zobaczy.

Zaraz Wam pokaże, ale kiepsko widać ( w rzeczywistości było lepiej) i pewnie nic nie zobaczycie:-(

21012012135.jpg21012012136.jpg

Do góry