reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej,
ja dzisiaj miałam zakręcony dzień ale teraz już odpoczywamy.

Zrobiłam zakupy, pojechałam na chwilkę do pracy zobaczyć jak hipkom idzie, odebrałam auto od mechanika, kupilam torebkę, zabrałam dziecko na kulki a teraz robi się obiad, ja chwile siedzę na 4 literach a dziecko robi laurki :)

Karolek - pocichutku gratuluje :tak:

Bobofrutek - wszystkiego najlepszego w tym magicznym dniu ;-):-)

Scotland - hihi fajny masz wykres...rysujesz go od linijki? :-);-)

Rozia - hmmm wygląda jakby nie było jeszcze owu :confused2:...moze bedzie dzisiaj :confused:

Ilonka - jak wam się nudzi to laurki poróbcie :-p

dziewczyny może zrobimy zbiorowe testowanie?

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj beznadziejny dzień i nawet nie mogę poprawić sobie humoru winkiem. Nic mi się nie chce, cały dzień siedzę w piżamie i smrodzę się z kąta w kąt. No i oglądam z M filmy, odrabiamy zaległości.

Lorelain to koniecznie poproszę zdjęcie torebci :)

Ja cały dzien sie wynudziłam, zjedliśmy deserek , wiec teraz czas ruszyć tyłek i iść dalej siedziec do znajomej hehe!!!!! Jasiek juz mi sie od pół godziny drze ze do Mai idzie i sie z każdą zabawką żegna :-D

Bede wieczorkiem :) :happy2::-D:-):tak:

Ja też mam testowac ????????????? :-D

no myślałam żeby dziewczyny którym w najbliższych dniach wypada termin testowania zrobiła teścik w ten sam dzień...zawsze to będzie raźniej ... no ale jeśli jest to jakiś dziwny pomysł to ja się nie zdziwie bo mi zawsze głupoty do głowy przychodzą :-D

spac mi sie chce :confused2:

reklama
o kurde ja poszłam do wyrka żeby jakiś filmik oglądnąć i dopiero wstałam ;/
może ta pogoda tak działa Lori na nas nie mam pojęcia

Do góry