• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej,
ja dzisiaj miałam zakręcony dzień ale teraz już odpoczywamy.

Zrobiłam zakupy, pojechałam na chwilkę do pracy zobaczyć jak hipkom idzie, odebrałam auto od mechanika, kupilam torebkę, zabrałam dziecko na kulki a teraz robi się obiad, ja chwile siedzę na 4 literach a dziecko robi laurki :)

Karolek - pocichutku gratuluje :tak:

Bobofrutek - wszystkiego najlepszego w tym magicznym dniu ;-):-)

Scotland - hihi fajny masz wykres...rysujesz go od linijki? :-);-)

Rozia - hmmm wygląda jakby nie było jeszcze owu :confused2:...moze bedzie dzisiaj :confused:

Ilonka - jak wam się nudzi to laurki poróbcie :-p

dziewczyny może zrobimy zbiorowe testowanie?

Ostatnia edycja:
Ale dzisiaj beznadziejny dzień i nawet nie mogę poprawić sobie humoru winkiem. Nic mi się nie chce, cały dzień siedzę w piżamie i smrodzę się z kąta w kąt. No i oglądam z M filmy, odrabiamy zaległości.

Lorelain to koniecznie poproszę zdjęcie torebci :)

Ja cały dzien sie wynudziłam, zjedliśmy deserek , wiec teraz czas ruszyć tyłek i iść dalej siedziec do znajomej hehe!!!!! Jasiek juz mi sie od pół godziny drze ze do Mai idzie i sie z każdą zabawką żegna :-D

Bede wieczorkiem :) :happy2::-D:-):tak:

Ja też mam testowac ????????????? :-D

no myślałam żeby dziewczyny którym w najbliższych dniach wypada termin testowania zrobiła teścik w ten sam dzień...zawsze to będzie raźniej ... no ale jeśli jest to jakiś dziwny pomysł to ja się nie zdziwie bo mi zawsze głupoty do głowy przychodzą :-D

spac mi sie chce :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry