reklama
Lori miałam owu, bo byłam na monitoringu i Pani doktor powiedziałam,że pęcherzyk pękł
dzoana no ja tak miałam i mi lekarka powiedziała,że to może być niski progesteron i idę w środę na badania, bo to akurat 7 dzień od owu, a tak trzeba robić to badanie, także zrób sobie, zrób, ale nie możesz brac tego co Ci dziewczyny mówią, bo wyjdą fałszywe wyniki, bo ja chciałam tak na wszelki wypadek coś brać, a ona powiedziała,że najpierw chcę mi sprawdzić ten progesteron
dzoana no ja tak miałam i mi lekarka powiedziała,że to może być niski progesteron i idę w środę na badania, bo to akurat 7 dzień od owu, a tak trzeba robić to badanie, także zrób sobie, zrób, ale nie możesz brac tego co Ci dziewczyny mówią, bo wyjdą fałszywe wyniki, bo ja chciałam tak na wszelki wypadek coś brać, a ona powiedziała,że najpierw chcę mi sprawdzić ten progesteron
-Lorelain-
Fanka BB :)
Rozia - z tego wynika że nie należy się przejmować różnymi "normami" wykresowymi bo teoretycznie owu jest wtedy jak trzy kolejne pomiary tempki są dodatnie, a ty jestes przykladem ze to nie prawda :-)
gosiulek73
mama K&K&A
Lori a Ty na jakiej stronie oglądasz filmy?
-Lorelain-
nie oglądam filmów przez stronki bo wolę mkv ściągnać ... ale jakbyś chciała to możesz na Filmy Online, Seriale Online, Filmy i seriale za darmo bez limitu - Kinomaniak.tv czy jakoś tak ... ja ściągam filmy od czasu do czasu z chomika
D
Dzoana.a
Gość
No właśnie tak zrobię, wolałabym poczekać z braniem leków na własną rękę, żeby nic sobie nie rozregulować (w sumie wszystko gra, za wyjątkiem tego plamienia przed @). Najgorzej, że z badaniem muszę czekać na kolejną fazę lutealną, bo teraz już za późno. Ale przynajmniej będę już miała gotowe wyniki na wizytę. Denerwuję mnie ten mój organizm, wydawało mi się, że wszystko pójdzie sprawnie, a tu taki problem:-(Lori miałam owu, bo byłam na monitoringu i Pani doktor powiedziałam,że pęcherzyk pękł
Przy okazji zrobię sobie poziom hormonu tarczycy, miałam je już dawno zrobić (ginekolog mi kazała tak na wszelki wypadek). Co prawda nie mam żadnych objawów niedoczynności lub nadczynności, ale mój brat miał, więc może dla świętego spokoju to zrobię.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ROZIA jak tak patrze na twoj wykres i poprzedni cykl to czy ty czasami owu nie masz dzisiaj??? ostatni cykl owu mialas na 19dc wiec chyba jednak masz dzisiaj najwyzej przesuniesz granice jak wykres bedzie bardziej czytelny :-)
Lorelain a ty przed testem odstawiasz duphason???Tak pytam bo sie nie znam na tym wiem ze luteine sie bierze ale duphaston???
Lorelain a ty przed testem odstawiasz duphason???Tak pytam bo sie nie znam na tym wiem ze luteine sie bierze ale duphaston???
-Lorelain-
losiczka - a czemu mam odstawić?
duphaston i luteina to to samo tylko duphaston jest drogi
... jeśli mi się nie uda w tym cyklu to przyjdzie @ i przestaje brać i wezme dopiero po kolejnej owu, a jak się uda to biorę cały czas bo wtedy groszek będzie silniejszy

losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
No kurcze bo poczytalam troche i pisza ze bierze sie do 25 dc a 2 dni po przychodzi @ jak nie doszlo do zaplodnienia ale tak tylko pytam bo pewnie wiesz lepiej bo bierzesz ten lek :-)
reklama
Lori jest też możliwość,że źle zmierzyłam tempke, bo po pierwsze mierzę ją w ustach, po drugie zapomniałam zaznaczyć,że mój M wrócił pół godziny przed moim mierzeniem i się przebudziłam na chwilę i z nim rozmawiałam
losiczka Na usg wyszło,że już nie ma pęcherzyka,więc owu już na bank było i wygląda na to,że w czwartek ... Zresztą w czwartek właśnie strasznie mnie prawy jajnik bolał i to także cała lewa strona mnie bolała
a właśnie w prawym jajniku był pęcherzyk
losiczka Na usg wyszło,że już nie ma pęcherzyka,więc owu już na bank było i wygląda na to,że w czwartek ... Zresztą w czwartek właśnie strasznie mnie prawy jajnik bolał i to także cała lewa strona mnie bolała
Podziel się: