reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No to i ja sie melduje bo przed chwila wstalam......:happy2:
Ilonka to zdrowka dla Jasia i tobie drzemki pozniej zycze;-)

Aniu grut to sobie przelaczyc myslenie ze trzema mierzyc a potem to jest jak narkotyk bo wciaga:tak:....ja dzisiaj musialam pamietac zeby wlozyc do innej dziurki termometr:-D bo przezucilam sie na mierzenie dolne ;-)
Gosiulek daj nam troche sniegu......bo u nas wiosna :szok:
A gdzie sie Zzagubiona podziewa ze tak jej tu malo???? Chyba wszystko ok u niej??????

O hej Losiczka moze to tak jak mowi Gosiulek trzydniowka.....mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej. a ty sie nie smuc...nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki :)

Ilonko, losiczko życzę zdrówka dla maluchów...\

Idę trochę ogarnąć kuchnie po wczorajszych gościach, później zjem jakiś obiad i będę robić tiramisu, więc wpadnę później do Was:)

Ja chciałam zagłosować, ale tam jest info,że do 19 stycznia tylko zbierają głosy....

witam niedzielnie
mnie też choróbsko dopadło :-( dziś leżę w łóżku i się wygrzewam. Mam nadzieję, że przejdzie bo jak na razie to tylko katar jest najgorszy. temp. wydaje się być dziś w normie.

u nas też napadało kupę śniegu. Teraz zaczyna topnieć:no:

ilonka życzę zdrowia dla Jasia!!

gosiulek tam pisze, że można było głosować do 19 stycznia:confused:

Mam pytanie do was. Kupiłam wczoraj nowy termometr. Mąż po ostatniej akcji @ chcąc mi poprawić humor wyszukał nowy z dwoma miejscami po przecinku. Nazywa się MICROLIFE. Ogólnie jest ok tylko na ulotce jest napisane, że zalecają trzymać dłużej niż sygnalizuje dzwonek?? To po co tak wcześnie sygnalizuje?? Sprawdziłam wczoraj i rzeczywiście jak trzymałam dłużej to temp. jeszcze wzrosła. I teraz nie wiem co robić. Trzymać do sygnalizacji czy dłużej? Ma któraś z was ten termometr?

reklama
witam niedzielnie
mnie też choróbsko dopadło :-( dziś leżę w łóżku i się wygrzewam. Mam nadzieję, że przejdzie bo jak na razie to tylko katar jest najgorszy. temp. wydaje się być dziś w normie.

u nas też napadało kupę śniegu. Teraz zaczyna topnieć:no:

ilonka życzę zdrowia dla Jasia!!

gosiulek tam pisze, że można było głosować do 19 stycznia:confused:

Mam pytanie do was. Kupiłam wczoraj nowy termometr. Mąż po ostatniej akcji @ chcąc mi poprawić humor wyszukał nowy z dwoma miejscami po przecinku. Nazywa się MICROLIFE. Ogólnie jest ok tylko na ulotce jest napisane, że zalecają trzymać dłużej niż sygnalizuje dzwonek?? To po co tak wcześnie sygnalizuje?? Sprawdziłam wczoraj i rzeczywiście jak trzymałam dłużej to temp. jeszcze wzrosła. I teraz nie wiem co robić. Trzymać do sygnalizacji czy dłużej? Ma któraś z was ten termometr?

Jane w sumie to dziwne ale z drugiej strony tempka i tak wzrosnie tylko do pewnego stopnia (wicej niz masz nie pokaze chociaz by nie wiem co..tak??? To ja bym trzymala dluzej, wymierzy do rzeczywistej temperatury a potem stanie....niektore dziewczyny pisaly ze zasypiaja z termometrami wiec mysle ze mozesz dluzej trzymac ;-)

Do góry