reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam niedzielnie
jutro znow zacznie sie kolejny tydzien moj w pracy do 16 pewnie
dzis sie wazylam przytylam juz 6kg troche sporo mi sie wydaje
ide zaraz rosolek zrobic

milej niedzieli kobitki

reklama
czesc dziewuszki

hehe katy u nas wszystko ok :-) malenstwo coraz czesciej daje o sobie znac co mnie bardzo cieszy a ja hmm wciaglam sie w szydelkowanie ;p

Aaaaaa :-) to dlatego znikasz, ale sie pojawiaj od czasu do czasu zebysmy wiedzialy ze wszystko ok :tak: a co tam teraz dziergasz?????

katy no w sumie masz rację, przecież więcej niż mam mi nie pokaże:-D
tylko po prostu wydaje mi się to głupie, że dają sygnał dźwiękowy a i tak zalecają trzymać dłużej, trochę to zamieszanie wprowadza:baffled:

Jane moze jest tak ze ma tam tylko czasowy czujnik i mierzy tylko okreslony czas a jesli producent o tym wie to wlasnie zaznacza notke zeby mierzyc dluzej bo wie iz tempka nie urosnie wiecej niz sie da......no ale to faktycznie glupie rozwiazanie....ale te termometry dziewczyny bardzo sobie chwala :tak:

katy kolejny komplecik tym razem sweterek spodnie butki i czapula DSCN4442.jpgDSCN4444.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zzagubiona...normalnie wymiatasz:tak::tak::tak:...a te sandalki to szał :-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie myslalas o wystawianiu tego na Allegro....napewno mialabys klientow na pęczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to wszystko ogarnęłam, obiad zjadła, ciacho zrobiłam, to teraz chwilka relaksu:-) ale zaraz trzeba będzie się zacząć szykować na spotkanko z rodzinką :-)

ależ tu dzisiaj spokój ...

reklama
Zzagubiona jak ty po 2 dniach takie rzeczy robisz to proporcje sa kwestaia czasu...moze gora tygodnia:-)

Rozia a no spokuj kazda sobie poleguje , oglada filmy czy odwiedza rodzinke...,ja mam ten luz ze kompa mam na kolanach wiec sobie tu szperam:tak:

Do góry