• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka - ja planuje go brać do dnia zrobienia testu ciążowego, jak nie będzie kreseczki to go odstawiam, ale ja biorę i tak bardzo małą dawke bo tylko jedną tabletkę dziennie a dziewczyny najczęściej biorą od dwóch do czterech, ja się bałam więcej

edit:
mi lekarka przepisała duphaston jak byłam z Matim w ciąży i kazała mi odstawić dopiero po pierwszym trymestrze

Ostatnia edycja:
reklama
witam słoneczka moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 389.gif

oj cichutko wczoraj wieczorkiem tu było z tego co widzę !!!!!!!!!!!!!!!

U nas nocka NIC nie przespana , Jaś znów chory :( calutką noc dusił sie taki miał kaszel Zobacz załącznik 428325
Zmęczona Ja jestem a jak sie musi dziecko czuć ehhhhhh !!!!!! Od rana inhalator poszedł w ruch i mam nadzieje ze bedzie lepiej, !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia

Witam w ten pochmurny dzień (przynajmniej u mnie)
Ale pogoda u mnie przynajmniej zgrana z moim humorem.
Ilonka, żal mi Ciebie i Twojego Jasia, wstrętne choróbsko

Witam dziewczynki :) troche późno bo wczoraj byłam na urodzinach koleżanki i wróciliśmy o 1 ;/
zaspałam na pomiar tempki ale od jutra mierze na 100%
a co tutaj tak cicho??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry