reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

a to na razie nic sie złego nie dzieje kotuś :) to początek wiec moze Ci tak skakać tempka:) załóż na enpr bedzie Ci o wiele łatwiej i nam interpretowac :)

reklama
DZIS BOBO MA WAZNY DZIEN DUZO SZCZESCIA DLA CIEBIE

karolek widac super powodzenia bedzie dobrze

nareszcie troche siszy maluchy poszly na gore sie bawic ale to pewnie krotka chwila bedzie

dzis mialam wscieklosc na ogorkowa juz 2 miske jem dzis dzien kwasnosci

Ostatnia edycja:
Witam w ten sobotni dzionek :-)

karolekk gratuluję kochana, piękną krechę widać :-)

Bobo wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia !!!!:-)

A mnie dziś tempka w dół poszła i to ostro i mam zonka :eek:

na zalukaj.pl, ale tam są limity. Chyba,że wyślesz smsa,żeby ściągnąć albo takiego na tydzień jakoś...

ooo, to mój dwusetny post :)

Ostatnia edycja:
Dzoana ale tam tylko seriale są, czy filmy też ? Bo ja tam tylko seriale oglądam :)

dziewczynki ja zmykam, być może się jeszcze dziś odezwę, a jak nie to jutro:) testującym życzę powodzenia, a starającym się owocnych przytulanek :-)

reklama
Karolekk super, wchodzilam codziennie na twoj wykresik zeby zobaczyc co nowego a tu dzisiaj takie wiesci:-) a taka bylas smutna ze cykl bezowulacyjny, dobrze ze mierzylas temp do konca i namierzylas owulacje:tak:

Ja wpadlam na lunchu zaraz musze wracac do pracy,

Ania juz zmienilam w tabelce

Do góry