reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
lore nie świruj :-D będzie pozytyw jak nie jutro to za te 3 dni! :cool2:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzoana -

Kinga - to chyba wszystko przez te dziadowskie hormony ... nie wiem czy mi się tutaj nie dołożył też duphaston :dry:

mam lekkie pobolewania brzucha :confused2:

cały czas się biję z myślami czy robić jutro test :dry:

kurcze co tu taka cisza ... ja już zdążyłam wykąpać młodego i go uśpić ... film na wieczorne oglądanie jeszcze się ściąga... a ja bym sobie chętnie z kimś pogadała a tu nie ma z kim ...

losiczka - właśnie obejrzałam twoje poprzednie cykle i wszystkie wyglądały jak ciążowe :blink:

Ostatnia edycja:
też mysle że za wcześnie na test Lor ale może juz wyjdzie kto wie.. zależy od hormonu. u każdej kobiety inaczej jest bo niektórym wyjdzie nawet juz 5-4dni przed@ a innym dopiero w terminie @ albo pozniej... jak nie wytrzymasz zrób ale licz sie z tym że może nie wyjsc jeszcze wiarygodnie! :tak:
co do pobolewań, dobrze że boli gorzej jak bys nic nie odczuwała... mówie ci :] jeżeli jest ciąża to przecież wszystko sie tam rozwija i musisz to czuć. nawet ginekolog ci powie że jak są bóle to dobry znak gorzej jak by pani nic nie czuła. Bądz spokojna. nie nakrecaj sie wyluzuj.. bedzie ok! :) &&&

przepraszam że wam sie tu tak wepchałam ale ja tylko jako GOŚĆ ;) znam lorelain i bardzo jej kibicuję :)
Wam też życzę II na tescie :tak: każda z nas tego pragnie.

Lorelain ja nic nie czuje, coś ty za szybko hah :-p a jak widzisz wykres narazie nic nie mowi..jeszcze pare dni, chociać do 7dfl. zobaczymy!

reklama
czekaj do 10 spokojnie bo ja w 8 to już zwątpiłam a jednak w 9 ładnie spadło ... ale jak patrze na wykresy losiczki to tam w każdym był spadek potencjalnie na zagnieżdżenie więc już przestałam się nastawiać
... poza tym Kinga nie przejmuj się bo ja mam wrażenie że te dwa wątki to już i tak wymieszane są hehe czasami to ja już nie wiedziałam gdzie przeczytałam .... ciekawe co u axarai :confused:

Do góry