• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
a no ASIA coś mało pisze ostatnio, na wrześniówkach czesto pisała po tym jak dowiedziała sie o ciaży. Pisałam do niej pw ale nie odpowiedziała. mam nadzieje że i niej ok.
ok już sie nie przejmuje:)
z tym spadkiem widzisz różnie jest :sorry2: co z tego że jest jak potem nic z tego nie wychodzi u co niektórych :-(

Hejka
Kinga nie przejmuj sie i czuj sie jak u siebie:tak:

A ja sie dzisiaj usmialam bo bylam u siostry i moja siostrzenica zrobila zdjecia swoim nowym telefonem w ktorym ma fajna funkcje pogrubiania

A to wyszlam ja po "PRZYTYCIU" :szok:
Tak sie przestraszylam ze jak wrocilam to poszlam na bieznie :-D:-D:-D gruba kaska.jpg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tu normalne kaka.jpg

A wiesz ze przeszlo mi przez glowe jak bym wygladala na takim zdj bedac juz w ciazy :-D:-D:-D i to mi dalo do myslenia zeby schudnac zanim uda mi sie zajsc w ciaze...bo nie wiem kiedy mi sie uda wiec chce ten czas wykozystac :tak:

hejka

Katy - nie do końca jest tak, ja jakoś na buzi "nie tyję", tylko w tyłek najbardziej mi idzie i w uda. Brzuszek już tez mam, ale to czas ku temu, jedna najpierw siedzenie mi rośnie...

ja mam juz 8 kg na plusie i tez najbardziej w brzuch i tylek mi poszlo o 20 cm wiecej mam a w biuscie o 12 twarz tez troszke sie zaokraglila ale to dlatego ze woda mi sie zatrzymuje

katy ja tez tak mowilam a zobacz nie wolno mi nic mam tylko lezec wiec przed ciaza zawsze jest duzo planow ktore w 5 min moga sie zmienic tylko po to by dzidzi nie zaszkodzic

Katy - nie jem dużo i staram się jeść zdrowo, tzn. żadne fast-food-y, słodyczy niewiele (bo na szczęście w tej ciąży mnie do nich nie ciągnie), przytyłam do tej pory ok. 5 kg, praktycznie codziennie spacery i dośc aktywny tryb życia, bo jeszcze pracuję, małą zaprowadzam do przedszkola i odbieram. Muszę pomaszerować po zakupy na obiad (robię codziennie świeże zakupy, choćby po to, żeby mieć spacer). Ale taką mam sylwetkę i w ten sposób przybieram w każdej ciąży. Przykro mi, że przedtem miałam w pasie 64cm, a teraz obwód uda to 63cm, ale nic na to nie poradzę.

Teraz najważniejsze, żeby być zdrowymi żeby maluchowi niczego nie brakowało. Z nadmiarem ciała będę walczyć latem.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem wiem jak tylko bym ujrzala kreseczki i kazali by mi lezec to zrobilabym wszystko dla tej dzidzi tak bardzo wyczekiwanej :tak: a ty napewno zgubisz to jak tylko dzidzia sie urodzi oby tylko byla zdrowa...ja zmykam bo musze troche z m posiedziec pa do jutra ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry