reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
a no ASIA coś mało pisze ostatnio, na wrześniówkach czesto pisała po tym jak dowiedziała sie o ciaży. Pisałam do niej pw ale nie odpowiedziała. mam nadzieje że i niej ok.
ok już sie nie przejmuje:)
z tym spadkiem widzisz różnie jest :sorry2: co z tego że jest jak potem nic z tego nie wychodzi u co niektórych :-(

Hejka
Kinga nie przejmuj sie i czuj sie jak u siebie:tak:

A ja sie dzisiaj usmialam bo bylam u siostry i moja siostrzenica zrobila zdjecia swoim nowym telefonem w ktorym ma fajna funkcje pogrubiania

A to wyszlam ja po "PRZYTYCIU" :szok:
Tak sie przestraszylam ze jak wrocilam to poszlam na bieznie :-D:-D:-D gruba kaska.jpg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tu normalne kaka.jpg

A wiesz ze przeszlo mi przez glowe jak bym wygladala na takim zdj bedac juz w ciazy :-D:-D:-D i to mi dalo do myslenia zeby schudnac zanim uda mi sie zajsc w ciaze...bo nie wiem kiedy mi sie uda wiec chce ten czas wykozystac :tak:

hejka

Katy - nie do końca jest tak, ja jakoś na buzi "nie tyję", tylko w tyłek najbardziej mi idzie i w uda. Brzuszek już tez mam, ale to czas ku temu, jedna najpierw siedzenie mi rośnie...

Katrina tamtych partii tez wolalabym uniknac ale jak bym zobaczyla II to zadna dieta tylko zdrowe odzywianie i lekki sporcik, spacery , basen itp

ja mam juz 8 kg na plusie i tez najbardziej w brzuch i tylek mi poszlo o 20 cm wiecej mam a w biuscie o 12 twarz tez troszke sie zaokraglila ale to dlatego ze woda mi sie zatrzymuje

katy ja tez tak mowilam a zobacz nie wolno mi nic mam tylko lezec wiec przed ciaza zawsze jest duzo planow ktore w 5 min moga sie zmienic tylko po to by dzidzi nie zaszkodzic

Katy - nie jem dużo i staram się jeść zdrowo, tzn. żadne fast-food-y, słodyczy niewiele (bo na szczęście w tej ciąży mnie do nich nie ciągnie), przytyłam do tej pory ok. 5 kg, praktycznie codziennie spacery i dośc aktywny tryb życia, bo jeszcze pracuję, małą zaprowadzam do przedszkola i odbieram. Muszę pomaszerować po zakupy na obiad (robię codziennie świeże zakupy, choćby po to, żeby mieć spacer). Ale taką mam sylwetkę i w ten sposób przybieram w każdej ciąży. Przykro mi, że przedtem miałam w pasie 64cm, a teraz obwód uda to 63cm, ale nic na to nie poradzę.

Teraz najważniejsze, żeby być zdrowymi żeby maluchowi niczego nie brakowało. Z nadmiarem ciała będę walczyć latem.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem wiem jak tylko bym ujrzala kreseczki i kazali by mi lezec to zrobilabym wszystko dla tej dzidzi tak bardzo wyczekiwanej :tak: a ty napewno zgubisz to jak tylko dzidzia sie urodzi oby tylko byla zdrowa...ja zmykam bo musze troche z m posiedziec pa do jutra ;-)

Do góry