losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE DZIEWCZYNKI
LORELAIN KAROLEKK jeszcze raz gratulacje no i prosze o fluidki ciazowe

Karolcia chyba bedzie jednak ten Hubercik :-) baw sie kochana jeszcze jak mozesz bo pozniej to bedzie juz gorzej no i ciesze sie ze dobrze sie czujesz a kilogramy etam same pozniej gdzies znikna jak maly bedzie wisial na cycusiu
Katy matko jak cie zobaczylam na tym zdjeciu to tez sie wystraszylam
dobrze ze to tylko photoschop ;-);-);-) a swoja droga kiedys tak wygladalam a zdjecia z tamtego czasu zakopane w szafie . Ja teraz to mam naturalne odczudzanie typu okropny stres:-(
Ilonko no maly juz dzisiaj nie ma temp i zadnych chrostek wiec to nie trzy dniowka nie wiem poprostu cos sie rozwijalo ale organizm na szczescie zwalczyl sam chorobe. A jak tam Jasiu ???? zycze zdrowka
Malami zajrzyj pod swoj wykres :-)
A ja tylko czekam na @ od 4 dni brzuch boli na maksa a najciekawsze jest to ze przed @ boli a w czasie @ juz nie
Lorelain jezeli moje wykresy wygladaja jak ciazowe to juz nawet sobie nie wyobrazam jak bedzie wygladac naprawde ciazowy wykres 

MILEGO PONIEDZIALKU no nie dlugo to zostane sama w staraczkach :-
-
-(
LORELAIN KAROLEKK jeszcze raz gratulacje no i prosze o fluidki ciazowe

Karolcia chyba bedzie jednak ten Hubercik :-) baw sie kochana jeszcze jak mozesz bo pozniej to bedzie juz gorzej no i ciesze sie ze dobrze sie czujesz a kilogramy etam same pozniej gdzies znikna jak maly bedzie wisial na cycusiu

Katy matko jak cie zobaczylam na tym zdjeciu to tez sie wystraszylam
dobrze ze to tylko photoschop ;-);-);-) a swoja droga kiedys tak wygladalam a zdjecia z tamtego czasu zakopane w szafie . Ja teraz to mam naturalne odczudzanie typu okropny stres:-(Ilonko no maly juz dzisiaj nie ma temp i zadnych chrostek wiec to nie trzy dniowka nie wiem poprostu cos sie rozwijalo ale organizm na szczescie zwalczyl sam chorobe. A jak tam Jasiu ???? zycze zdrowka
Malami zajrzyj pod swoj wykres :-)
A ja tylko czekam na @ od 4 dni brzuch boli na maksa a najciekawsze jest to ze przed @ boli a w czasie @ juz nie
Lorelain jezeli moje wykresy wygladaja jak ciazowe to juz nawet sobie nie wyobrazam jak bedzie wygladac naprawde ciazowy wykres 

MILEGO PONIEDZIALKU no nie dlugo to zostane sama w staraczkach :-

I tak się teraz zastanawiam co robić bo bardzo chcę tego dzidziusia...