reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina a pewnie,ze najwazniejsze to aby malenstwo bylo cale i zdrowe,a co Bog da,trzeba kochac ..z tymi apetytami w ciazy,to nie ma co sie sugerwac,bo mialam kolezanki,ktore sledzie i kapuste kiszona jadly razem ze mna,ja urodzilam core a one syna..
na pewno uslyszysz pieknie bijace serduszko !!! &&&&&&&&
Justynka zdrowka ;-)

reklama
ano madlen- ja tam porównania nie mam żadnego jak to jest ze smakami. i nawet nie wiem czy to na co mam teraz ochotę ma związek już z ciążą czy jeszcze nie i po prostu mam taki okres na kwaśne i ostre ;) powiem Wam we wrześniu czy te zachcianki to były ciążowe i przypisać je będę mogła do płci dzieciątka.
wierzę, że wszystko będzie przebiegało pomyślnie, a samo dzieciątko nie będzie stresowało niepotrzebnie mamusi i przyjdzie na świat wtedy kiedy będzie miało przyjść ;)

karolinka najwazniejsze zebys jadla,bo ja z cora niebardzo moglam jesc i ona taki tadek-niejadek,moj kochany szczypiorek,za to z synem bylam wiecznie glodna i on do dzisiaj ma apetyt,co zreszta widzialas na zdjeciach..dopiero skonczy 7l.a wyglada na znacznie wiekszego :-D..ale on to kocha mieso,jak nie ma miesa to nie ma obiadu

karolinka ty tak nie narzekaj na ta wagę. twoj organizm po prostu czuje że fasolka rośnie i musisz jeść teraz dla dwóch

a jak samopoczucie? jakieś objawy masz?

karolina,tak jak pisze agnes,jesli masz apetyt to jedz,a jak malenstwo przyjdzie na swiat,to bedziesz miala taka gimnastyke,ze szybko zgubisz zbedne kg ;-)
agnes,widze ze jeszcze troche i testujesz .&&& aby tym razem udalo sie !! ;-)

no to wszystkie jesteśmy baaardzo podobnego zdania jeśli chodzi o wykres agnes- ale ja póki co trzymam kciuki i nie zapeszam, nie odzywam się.

u mnie nie tyle brzuszek rośnie co oponka ;)))

reklama
Do góry