• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina a pewnie,ze najwazniejsze to aby malenstwo bylo cale i zdrowe,a co Bog da,trzeba kochac ..z tymi apetytami w ciazy,to nie ma co sie sugerwac,bo mialam kolezanki,ktore sledzie i kapuste kiszona jadly razem ze mna,ja urodzilam core a one syna..
na pewno uslyszysz pieknie bijace serduszko !!! &&&&&&&&
Justynka zdrowka ;-)

reklama
ano madlen- ja tam porównania nie mam żadnego jak to jest ze smakami. i nawet nie wiem czy to na co mam teraz ochotę ma związek już z ciążą czy jeszcze nie i po prostu mam taki okres na kwaśne i ostre ;) powiem Wam we wrześniu czy te zachcianki to były ciążowe i przypisać je będę mogła do płci dzieciątka.
wierzę, że wszystko będzie przebiegało pomyślnie, a samo dzieciątko nie będzie stresowało niepotrzebnie mamusi i przyjdzie na świat wtedy kiedy będzie miało przyjść ;)

karolinka najwazniejsze zebys jadla,bo ja z cora niebardzo moglam jesc i ona taki tadek-niejadek,moj kochany szczypiorek,za to z synem bylam wiecznie glodna i on do dzisiaj ma apetyt,co zreszta widzialas na zdjeciach..dopiero skonczy 7l.a wyglada na znacznie wiekszego :-D..ale on to kocha mieso,jak nie ma miesa to nie ma obiadu

karolina,tak jak pisze agnes,jesli masz apetyt to jedz,a jak malenstwo przyjdzie na swiat,to bedziesz miala taka gimnastyke,ze szybko zgubisz zbedne kg ;-)
agnes,widze ze jeszcze troche i testujesz .&&& aby tym razem udalo sie !! ;-)

no to wszystkie jesteśmy baaardzo podobnego zdania jeśli chodzi o wykres agnes- ale ja póki co trzymam kciuki i nie zapeszam, nie odzywam się.

u mnie nie tyle brzuszek rośnie co oponka ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry