reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Melduje się jako pierwsza dzisiaj :-)

Za chwile przychodzi do mnie koleżanka, która interesuje się fotografią, chce zrobić mi sesję zdjęciową ;-) Tylko ja nie wiem czy jestem dobrą modelką bo ogólnie z fotogenicznością u mnie kiepsko ;-)
Wpadnę do Was wieczorkiem zobaczyć co tam słychać a tymczasem życzę wszystkim miłego dnia!! Zobacz załącznik 428973

reklama
Hehehehe o Wariatki
Dzien dobry wszystkim
Kobietki czy wy czasem nie przesadzacie z tą wagą hehe
Katy no no no niezła laseczka z Ciebie i Ty chcesz sie odchudzac????? żart chyba

katrina 115 pieknie wygladasz i cos mi sie nie chce wierzyc ze tyle przytyłaś :tak:

ale co do zdrowego odzywiania to macie racje ,tylko nie zawsze to sie udaje

Katy te pysznosci na talerzach to ja o przepisy poproszę ;-) i ta zumba....super szkoda ze u mnie tego nie ma napewno bym sobie chodziła :laugh2:

Karolek ilonka jak dzis samopoczucie????

witaj suonko napewno wyjdą super zdjecia :-):-):-)

a u mnie tempka dzis w góre i to jak :szok:

witam
moje kobitki powariowały :szok: zbiorowe odchudzanie :baffled: ale wiecie co ?????????????? Cieszę sie ze teraz na to wpadłyście a nie wcześniej bo mnie by było głupio i tez bym musiała sie za siebie pewnie wziąść a tak to jestem usprawiedliwiona :-p

Suonko no to chyba pochwalisz sie paromu fotkami co ?????????? Jesteś tak sliczną kobietką ze zdjęcia bedą rewelka !!!!!!!!!!!!!! Nie bądz taka skromna :-p
Katrina ojjjj chyba aż tak źle to nie wyglądasz pewnie przesadzasz, poza tym jesteś teraz w ciąży wiec raczej kg nie bede ubywać :-p
Katy no jaka figurka !!!!!!!!!!!!! teraz Ci dużo do takiej brakuje czy nie ????????????
Małami- ja sie czuję doskonale, tylko leń mnie prawie codziennie dopada ale ogólnie samopoczucie świetne :-D
Jaś dziś spał calutką noc wiec jest OK , mało co kaszle, katarek juz sobie prawie poszedł :) także mamusia jakoś sama dziecko wyleczyła :)

dżem dobry kobitki, jakiś śpiący dzień u mnie. Ale kawusia już na biurku więc myślę, że zaraz ożyję. Wczoraj zakupiłam oeparol femina :) jeszcze ze 2 dni pobiorę i odstawiam. Za dwa dni kontrola pęcherzyka ciekawe ile urósł łobuz :) Mam nadzieję, że będzie z nim wszystko ok :)

Witam i ja z samego ranka!

Lori, Karolekk gratuluję i spokojnej ciąży życzę ;)

dietetyczkom kibicuję i jak dobrze pójdzie to ja przejdę na tą dietkę we wrześniu po porodzie ;)))

ilonka- cieszę się, że z Jasiem ok :)

Ściskam Was bardzo i życze miłego dzionka!

I ja też się witam:-)

Katy ale smaka narobiłaś, dania apetycznie wyglądają, widzę że znowu dieta tematem rozmowy była.

Ilonka to super, nocka przespana, wiem co to znaczy... katar u dziecka.

Suonko witaj, to masz zadanie, na pocieszenie ja tez nie jestem fotogeniczna, sesje zdjęciowe to nie dla mnie:no:,ale trzymam kciuki:-)
Moja Maja tez zaczyna :-(katarzyć

MałaMi rzeczywiście ładnie skoczyło:-D

Domiśka oby ładnie urósł, a ja chyba będę brać witaminę b6 może pomoże??

Jane konsultowałaś krótką fl z ginekologiem?? Coś powiedział ciekawego??

Karolina spokojnego dnia i dla Ciebie i maluszka;-)

Witam dziewczyny po długiej nieobecności

Lorelain i Karolek serdecznie gratuluję!!!;-)

Długo nie pisałam, bo nie miałam weny. Przez moje długie cykle stwierdziłam, że sobie narazie odpuszcze skupianie się tylko i wyłącznie na planowaniu rodziny... Zapisałam się na angileski, więc skupię się na cyzmś innym...:tak:

Może pamiętacie, że pisałam że mam długie cykle 35- 39 dniowe... I teoretycznie owu powinnam mieć za tydzień...ale!! okazało się dzisiaj po tempce, że jednak przyszła wcześniej... oczywiście wtedy kiedy mąż był na wyjeździe...jestem wściekła!!:wściekła/y: Chociaż z jednej strony dobrze, że mi się cykle skrócą...nie będ emusiała tyle czekać...Ale i tak jestem zła, bo cykl ten uważam za zmarnowany :-(

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczynki ja wlasnie kawke popijam i sie zbieram do pracy mam nadzieje ze bedzie krotko ....zobaczymy :eek:
Co do dan Malami nie ma problemu jak wroce to przeszperam moje archiwumi ci podsune ;-)
Ilonka mi brakuje do tego jakies 9 kg!!!!!!!! Wiec jest co zrzucac wole je nabrac jak bede w ciazy a nie z obzarsrwa :-D a ty kochana korzystaj z urokow ciazy bo pozniej ci nikt tego nie wybaczy a teraz wszystko idzie na Malgosie:-D
Wydaje mi sie ze dla nas osob ktore swiruja przed @ i widza wszystko to czego nie ma :eek::eek::eek: jakies zajecie sie przyda :tak:
Rozia bo kobiety gadaja o3 rzeczach
-zdrowiu i urodzie (podepnij pod to diete)
-facetach
-dzieciach :-D:-D
Katrina super wygladasz na tym zdj i juz nie badz taka surowa dla sibie:tak: masz prawo teraz byc lekko ponad norme ;-)

Smoczqa to rzeczywiście lipa, ale dobrze że znalazłaś pozytywną stronę tej przyśpieszonej owulacji:tak:

Katy no tak, o czym mogą rozmawiać kobiety.....he he:happy:

Zmykam szykować się do pracy, miłego dnia.

reklama
Do góry