reklama
ja polecam dietę south beach, schudłam na niej 4 kg w tydzień i co ważne, nie przytyłam ponownie. a wcina się same pyszności.
mam do Was pytanie - czułyście zagnieżdżanie się zarodka? czy to się w ogóle czuje? czy sugerowałyście się wyłącznie temperaturą?
mam do Was pytanie - czułyście zagnieżdżanie się zarodka? czy to się w ogóle czuje? czy sugerowałyście się wyłącznie temperaturą?
Katy to jak bedziesz biegala na tej swojej bierzni,to pobiegaj tez za mnie
,ja czasami biegam sobie po parku..ale ostatnio cos checi brak..
i zloszcze sie na siebie,bo u mnie zapal jest..ale slomiany 
Lori krechy superasne !!! &&&& oby nie bladly i tym razem wsio bylo OK ;-)
anisiaj ja nie czulam,a bynajmniej sobie nie przypominam
,a co to za dieta ???

Lori krechy superasne !!! &&&& oby nie bladly i tym razem wsio bylo OK ;-)
anisiaj ja nie czulam,a bynajmniej sobie nie przypominam

KatyB
Fanka BB :)
Anisiaj ja bylam w ciazy trzy razy i nigdy nie czulam czegos dziwnego w momencie kiedy moglo dojsc do zagniezdzenia a teraz sugeruje sie tempka ale mozesz poszukac w wykresach zaciazonych one opisuja towarzyszace im objawy 
co do diety to ja nie mam zadnej konkretnej tylko zdrowe odzywianie i mniej zarcia ot caly sukces ;-)
Madlen spoko...a duza masz oponke ??? No bo nie wiem ile dluzej biegac ;-)

co do diety to ja nie mam zadnej konkretnej tylko zdrowe odzywianie i mniej zarcia ot caly sukces ;-)
Madlen spoko...a duza masz oponke ??? No bo nie wiem ile dluzej biegac ;-)

rozia a pewnie że przygarniemy
katy a co do mojego jedzenia to spokojnie, ja mam wszystko pod kontrolą;-)
zjadłam dziś 5 normalnych posiłków i ostatni obiadokolację bo tak akurat jemy, ok. 17:30 i już mi się teraz nie chciało nic więcej. Może to przeziębienie powoduje brak chęci jedzenia??
Ale dzięki za skopanie tyłeczka tak profilaktycznie
na pewno się przyda.
A normalnie jak mam ssanie po kolacji to zajadam orzechy i suszoną żurawinę (uwielbiam ją). Wiem, że orzech są kaloryczne ale przynajmniej zdrowe;-)
Co do bieżni to mieszkamy w bolku więc niestety odpada:-( ale mam mnóstwo fajnych ścieżek do biegania w okolicy więc jak tylko jest ciepło to biegam na świeżym powietrzu

katy a co do mojego jedzenia to spokojnie, ja mam wszystko pod kontrolą;-)
zjadłam dziś 5 normalnych posiłków i ostatni obiadokolację bo tak akurat jemy, ok. 17:30 i już mi się teraz nie chciało nic więcej. Może to przeziębienie powoduje brak chęci jedzenia??
Ale dzięki za skopanie tyłeczka tak profilaktycznie

A normalnie jak mam ssanie po kolacji to zajadam orzechy i suszoną żurawinę (uwielbiam ją). Wiem, że orzech są kaloryczne ale przynajmniej zdrowe;-)
Co do bieżni to mieszkamy w bolku więc niestety odpada:-( ale mam mnóstwo fajnych ścieżek do biegania w okolicy więc jak tylko jest ciepło to biegam na świeżym powietrzu

a ja mam w domu orbitreka i nie mam na tyle silnej woli,żeby się za to zabrać 
Ale muszę zacząć się normalnie odżywiać
Aczkolwiek zaczęłam codziennie pić butelkę soku typu Pysio, to mały ukłon w kierunku warzyw i owoców 
Ale muszę zacząć się normalnie odżywiać
Dieta South Beach ma 3 fazy, generalnie (to będzie duży skrót) - dużo warzyw, ryb, orzechów itp. mało cukru, pieczywa, owoców. Co najważniejsze - ta dieta powstała dla zdrowia, nie dla samego odchudzania. ja mam po niej dużo lepsze włosy i zero problemów z żołądkiem, a takie miałam od wielu lat. tutaj więcej info: Dieta South Beach | Szczuplejsza.pl- Zdrowe Odchudzanie
nie mierzę jeszcze temp czekam na kolejny cykl, a od kilku dni czuję się jak flak i wszystko mnie boli. Oczywiście sobie wmawiam...ehh
nie mierzę jeszcze temp czekam na kolejny cykl, a od kilku dni czuję się jak flak i wszystko mnie boli. Oczywiście sobie wmawiam...ehh
reklama
moja mama była na tej diecie... jest tylko jeden problem z dietami... ja ich nie lubię
i o wiele lepsze dla mnie efekty przynosi po prostu mniej jedzenia zdrowego w regularnych odstępach czasu + ruch. Już to na sobie przetestowałam. W lecie jak jest dużo dobrych świeżych owoców i warzyw to jeszcze jakąś 5 dniówkę mogę sobie zrobić... ale teraz to nawet nie próbuję. Poza tym też dla męża gotuję bo on raczej się za to nie zabiera. Jak ja bym nie gotowała to by tosty i pizze codziennie jadł a tak to przynajmniej jak dla siebie zdrowsze rzeczy gotuje to on też to musi jeść:-) z czego nie zawsze jest zadowolony
zmykam spać.... bo sen dla zdrowia też jest dobry
kto tam jutro testuje???

zmykam spać.... bo sen dla zdrowia też jest dobry

kto tam jutro testuje???
Podziel się: