Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jesli moge doradzić do wyrzuć rodzynki, które sa bardzo kaloryczne i podnosza bardzo cukier we krwi i wymień na śliwki suszone, figi, morele, no i orzechy, które zawieraja bardzo dużo zdrowych nienansyconych kwasów tłuszczwych. Odezwało się we mnie skrzywienie po dietetyce. Przepraszam, nie mogłam się powstrzymaćTo super!!!!!!
Ja mam dzisiaj pierwszy dzien diety ups zdrowego odzywiania
bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
5 posilkow lacznie okolo 1300-1500 kcal
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
i slodycz w naturalnej postaci: rodzynki, suszone owoce itp
i do tego sport, sport i jeszcze raz sport
No i oczywiscie zero podjadania chyba ze marchewka przed kompem
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily![]()

a jedynie rozsadnie je jesc
...bo nie ma bramy wjazdowej to taki maly letni domek i tam trzymamy rowery, walizki, choinki itp. Wiec jest miejsce dla mojej biezni 

ale mnie tez postaw do pionu jak bede glupot sie lapac, ok??????????? Jest nas trzy wiec