reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

No ja mysle ze chetnych nie bedzie brakowac:tak:...w zdrowym ciele zdrowy duch prawda!!!!! I jak samopoczucie skacze wtedy do gory:-)!!!
To od kiedy dolaczysz Suonko???

Jane ja chce taki odkurzacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
To super!!!!!!
Ja mam dzisiaj pierwszy dzien diety ups zdrowego odzywiania
bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
5 posilkow lacznie okolo 1300-1500 kcal
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
i slodycz w naturalnej postaci: rodzynki, suszone owoce itp
i do tego sport, sport i jeszcze raz sport :-D
No i oczywiscie zero podjadania chyba ze marchewka przed kompem :-D
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily :sad::baffled::growl:

A tu kilka z moich posilkow
P1060895.jpg kotleciki rybne z pomidorkami na szpinaku z czosnkowymi skwarkami
P1060890.jpgwolowina z warzywami
P1060889.jpgleczo z makaronem pelno-pszennym

To super!!!!!!
Ja mam dzisiaj pierwszy dzien diety ups zdrowego odzywiania
bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
5 posilkow lacznie okolo 1300-1500 kcal
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
i slodycz w naturalnej postaci: rodzynki, suszone owoce itp
i do tego sport, sport i jeszcze raz sport :-D
No i oczywiscie zero podjadania chyba ze marchewka przed kompem :-D
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily :sad::baffled::growl:
Jesli moge doradzić do wyrzuć rodzynki, które sa bardzo kaloryczne i podnosza bardzo cukier we krwi i wymień na śliwki suszone, figi, morele, no i orzechy, które zawieraja bardzo dużo zdrowych nienansyconych kwasów tłuszczwych. Odezwało się we mnie skrzywienie po dietetyce. Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:

Dzieki Dzoana mysle je wrzucac tak jak uprzednio w niewielkich ilosciach i oczywiscie co dzien cos innego bo niechce calkowicie z tego rezygnowac bo lubie bardzo duzo rzeczy:tak::tak::tak:a jedynie rozsadnie je jesc
A poprzednio rowniez jadlam i mimo tego chudlam wiec spoko;-)...ale jak by co to trzymaj reke na pulsie dobra rada zawsze w cenie ;-):-)

Zmykam cwiczyc bede za godzinke

Ostatnia edycja:
Dobranoc dziewczynki
Ciekawe czy jutro rano o 5 zobacze znowu jakieś dobre wieści :)
Miłego wieczorku

katy, suonko ja się zapisuje od dzisiaj:tak:
pierwszy krok zrobiłam.... nie skusiłam się na serniczka w pracy!!!!!

a teraz od obiadu o 17:30 nic już nie jadłam... i nawet mi się nie chce. Chyba mnie motywujecie...
Katy zazdroszczę Ci tej bieżni (bo chyba masz w domu??)

Ja może jutro się wybiorę pobiegać... no chyba, że mi ten cholerny katar nie da spokoju.

Oglądam dokument na jedynce....

reklama
No i jestem:-)....Jane bieznie wylicytowalam tutaj za 70 funtow wiec za grosze biorac pod uwage ze takie tutaj chodza za kwoty od 200 funtow ...a stoi w garazu bo mamy wolnostojacy duzy garaz ktory nie jest garazem:-D...bo nie ma bramy wjazdowej to taki maly letni domek i tam trzymamy rowery, walizki, choinki itp. Wiec jest miejsce dla mojej biezni :happy2:
a ty dostaniesz po dupsku!!!!!!
To nie ma byc dieta bez jedzenia......to najgorsze co mozna zrobic...lepsze sa systematyczne posilki nawet male jesli nie chce ci sie jesc......bo pozniej o polnocy dopadnie cie ssanie a wtedy ja bynajmniej zjadlabym konia z kopytami:szok::baffled:
No.....;-) ja tak robilam i to byl blad nie idz w moje slady. Jak zaczelam jest systematycznie to i podjadanie sie skonczylo i chec na slodkie itp
Mam nadzieje ze sie nie zezloscisz na Kasie :sorry2:ale mnie tez postaw do pionu jak bede glupot sie lapac, ok??????????? Jest nas trzy wiec
"Jedena za wszystkie....wszystkie za jedna":-D:-D:-D

Do góry