reklama
Freya1
Fanka BB :)
Katy od zaraz!! :-)
Jane też do nas dołączasz?
Jane też do nas dołączasz?
Ostatnia edycja:
KatyB
To super!!!!!!
Ja mam dzisiaj pierwszy dzien diety ups zdrowego odzywiania
bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
5 posilkow lacznie okolo 1300-1500 kcal
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
i slodycz w naturalnej postaci: rodzynki, suszone owoce itp
i do tego sport, sport i jeszcze raz sport
No i oczywiscie zero podjadania chyba ze marchewka przed kompem
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily

bo wczoraj zaczelam od popoludnia ale to sie nie liczy. I tak jak poprzednio tak jak Jane bede miec
:
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu

Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily

D
Dzoana.a
Gość
Ja juz kończę prace, do zgadania jutro:-) Slodkich snów
D
Dzoana.a
Gość
Jesli moge doradzić do wyrzuć rodzynki, które sa bardzo kaloryczne i podnosza bardzo cukier we krwi i wymień na śliwki suszone, figi, morele, no i orzechy, które zawieraja bardzo dużo zdrowych nienansyconych kwasów tłuszczwych. Odezwało się we mnie skrzywienie po dietetyce. Przepraszam, nie mogłam się powstrzymaćTo super!!!!!!
:
b.mala ilosc ziemniakow
makaron tylko ciemny
owoce, warzywa
redukcja tluszczu
Moj ostatni sukces to 10 kg ktorych mi wogole nie brakowalo ale sie bardzo postaralam zeby wrocily![]()

KatyB
Dzieki Dzoana mysle je wrzucac tak jak uprzednio w niewielkich ilosciach i oczywiscie co dzien cos innego bo niechce calkowicie z tego rezygnowac bo lubie bardzo duzo rzeczy

a jedynie rozsadnie je jesc
A poprzednio rowniez jadlam i mimo tego chudlam wiec spoko;-)...ale jak by co to trzymaj reke na pulsie dobra rada zawsze w cenie ;-):-)
Zmykam cwiczyc bede za godzinke

A poprzednio rowniez jadlam i mimo tego chudlam wiec spoko;-)...ale jak by co to trzymaj reke na pulsie dobra rada zawsze w cenie ;-):-)
Zmykam cwiczyc bede za godzinke
Ostatnia edycja:
katy, suonko ja się zapisuje od dzisiaj
pierwszy krok zrobiłam.... nie skusiłam się na serniczka w pracy!!!!!
a teraz od obiadu o 17:30 nic już nie jadłam... i nawet mi się nie chce. Chyba mnie motywujecie...
Katy zazdroszczę Ci tej bieżni (bo chyba masz w domu??)
Ja może jutro się wybiorę pobiegać... no chyba, że mi ten cholerny katar nie da spokoju.
Oglądam dokument na jedynce....

pierwszy krok zrobiłam.... nie skusiłam się na serniczka w pracy!!!!!
a teraz od obiadu o 17:30 nic już nie jadłam... i nawet mi się nie chce. Chyba mnie motywujecie...
Katy zazdroszczę Ci tej bieżni (bo chyba masz w domu??)
Ja może jutro się wybiorę pobiegać... no chyba, że mi ten cholerny katar nie da spokoju.
Oglądam dokument na jedynce....
reklama
KatyB
No i jestem:-)....Jane bieznie wylicytowalam tutaj za 70 funtow wiec za grosze biorac pod uwage ze takie tutaj chodza za kwoty od 200 funtow ...a stoi w garazu bo mamy wolnostojacy duzy garaz ktory nie jest garazem
...bo nie ma bramy wjazdowej to taki maly letni domek i tam trzymamy rowery, walizki, choinki itp. Wiec jest miejsce dla mojej biezni 
a ty dostaniesz po dupsku!!!!!!

To nie ma byc dieta bez jedzenia......to najgorsze co mozna zrobic...lepsze sa systematyczne posilki nawet male jesli nie chce ci sie jesc......bo pozniej o polnocy dopadnie cie ssanie a wtedy ja bynajmniej zjadlabym konia z kopytami

No.....;-) ja tak robilam i to byl blad nie idz w moje slady. Jak zaczelam jest systematycznie to i podjadanie sie skonczylo i chec na slodkie itp
Mam nadzieje ze sie nie zezloscisz na Kasie
ale mnie tez postaw do pionu jak bede glupot sie lapac, ok??????????? Jest nas trzy wiec
"Jedena za wszystkie....wszystkie za jedna"

a ty dostaniesz po dupsku!!!!!!

To nie ma byc dieta bez jedzenia......to najgorsze co mozna zrobic...lepsze sa systematyczne posilki nawet male jesli nie chce ci sie jesc......bo pozniej o polnocy dopadnie cie ssanie a wtedy ja bynajmniej zjadlabym konia z kopytami

No.....;-) ja tak robilam i to byl blad nie idz w moje slady. Jak zaczelam jest systematycznie to i podjadanie sie skonczylo i chec na slodkie itp
Mam nadzieje ze sie nie zezloscisz na Kasie

"Jedena za wszystkie....wszystkie za jedna"

Podziel się: