Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
... jak się czujesz? ... masz objawy?;-)
w piątek pobolewały mnie sutki, w sobotę nic, w niedziele po porannej kawie tak mnie muliło, że cały dzień mnie to trzymało a dziś znowu brzuch pobolewa.
Oby fasolinka została z tobą, tego ci życzę. Jak masz objawy to dobra oznaka, bo wcześniej te 2 razy nie czułaś się ciążowo, prawda?? Teraz już musi być dobrze
Tulę i bardzo się cieszę

Ale przeżyję to jeśli maleństwo tak lubi hihi. Teraz to tylko jelita i maciczka wyłażą na zewnątrz
Już nie mogę się doczekać dużego brzusia.
:-)
, chlopakow i mamy jeszcze czas a to ze mamy taka wredna nature ze musimy miec wszystko juz w tej chwili to juz inna sprawa

myślę, że Twojemu to tylko na dobre wyjdzie jak witaminki powcina. I doskonale Cię rozumiem, że chcesz sobie przerwę zrobić. Czasami to pomaga dla psychiki. Ale to tylko takie myśli mam na początku cyklu bo jak się owulacja zbliża to się nie da tak po prostu zrezygnować!!! Ja zaczynam 12 cykl i czuję się już tym potwornie zmęczona…ale nie poddaje się.
a wolę takich niespodzianek rano nie mieć
czosnek dziś wcinam nie ma co!!!!
i tak pewnie @ zjawi się wcześniej...