reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja jestem, ale nie mam co pisać ;)

tempki nie mierzę, bo przegapiłam, zaczynam w następnym cyklu. Owulki chyba nie miałam, więc nuda i zastój.

reklama
Ja sie wzięłam za sprzatanie i kurcze chyba sie przeforsowałam :-( normalnie takie mnie mdłosci dopadły ze hoho, odpoczywam sobie teraz, ale i tak trzeba niedługo isc na mały spacer przy okazji isc puścić ten kupon z 40 mln bo dzis kumulacja yyyyyyyy czy 4 mln ????? a nie ważne obie sumki by sie przydały :-D

Smoczqa ehhhhh no tak bywa niestety coś o tym wiem , bo sama mam męza tylko w weekend i cięzko było trafić w owu, a tak poza tym na wykresie nie widać serduszek u Ciebie, ile dni przed skokiem było przytulanko? bo moze jednak nie wszystko stracone :sorry:

Ja od rana słucham albo Video papieros albo Sean Paul & Alexix Jordan Got 2 Lov U wiec puszczam i Wam :)

Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan [Official Music Video] - YouTube

Video-Papieros - YouTube

Ja właśnie jestem po kłótni z M. wrrrrrrrrr

mam doła kolejny dzień...a dzisiaj idziemy do siostry M. która w grudniu urodziła, choć wcale nie spieszyli się z dzieckiem. Zauważyła, że jest w ciąży w 3 miesiącu. My wszystkie chyba za bardzo chcemy...

bardzo tu cicho... ja zasypiam.... masakra jakaś tak mi się spać chce ;(

anisia- nie bez przyczyny mówią, że im bardziej chcesz tym mniej sie udaje. a te którym sie nie spieszy, nie planują- odnajdują nowinę w 3 miesiącu!!!

ilonka jaki humor dzis :-D:-D ae to dobrze dobrze,cholero ja Co dam sprzatanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo po tyłku dostaniesz

anisia no własnie nie widac wykresu ?????i nic powiedziec nie mozna

mnie brzuchal pobolewa i ucze sie angielskiego bo nudki w pracy jak narazie

Karola mas zracje hehehehe

wiem to wszystko, ale pojąć nie mogę :)

dzięki ilonie słucham właśnie video, ale trochę mocniejszej wersji - weź nie...

co za dzień! i pomyśleć, że wzięłam urlop, żeby wypocząć ;)

anisia to zrob sobie w domu salon pieknosci-ciepła kąpiel z pachnącą pianką, jakas maseczka,pomaluj pazurki u rączek i stópek na ładny kolorek i humorek sie poprawi:-D:-D

Robiłam wczoraj, nie działa ;)

Chyba mam jakiś mega powrót cyklu, bo nie miałam przez te 4 miesiące, wcześniej nieregularne i pigułki, więc chyba teraz "oczuwam" powrót kobiecości ;)

Wykres będzie od następnego cyklu, bo teraz mam 19 dc, a do Was dołączyłam jakoś ok.12 dnia i dopiero pozazdrościłam wykresów :)

reklama
o matko- ja to nigdy w taki dzień nie moglam sie zorganizować. najpierw robiłam sobie plany co zrobię i w jakij kolejności, a później życie to weryfikowało i zazwyczaj czas mijał na czymś zupełnie innym. dlatego urlopom jednodniowym na odpoczynek w domu mówię stanowcze nie, bo nie umiem ich wykorzystać :(

ja zresztą nie bardzo umiem z urlopu korzystać. jak jesteśmy z mężem tydzień w lesie i jesteśmy sami to jest jeszcze oki, ale jak już dłużej, albo ktoś jedzie z nami (czyt. teściowie) to po trzech dniach mogłabym już wracać do pracy odpocząć taka jestem zmęczona ;)

Do góry