reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ja sie wzięłam za sprzatanie i kurcze chyba sie przeforsowałam :-( normalnie takie mnie mdłosci dopadły ze hoho, odpoczywam sobie teraz, ale i tak trzeba niedługo isc na mały spacer przy okazji isc puścić ten kupon z 40 mln bo dzis kumulacja yyyyyyyy czy 4 mln ????? a nie ważne obie sumki by sie przydały
Smoczqa ehhhhh no tak bywa niestety coś o tym wiem , bo sama mam męza tylko w weekend i cięzko było trafić w owu, a tak poza tym na wykresie nie widać serduszek u Ciebie, ile dni przed skokiem było przytulanko? bo moze jednak nie wszystko stracone
Ja od rana słucham albo Video papieros albo Sean Paul & Alexix Jordan Got 2 Lov U wiec puszczam i Wam
Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan [Official Music Video] - YouTube
Video-Papieros - YouTube

Smoczqa ehhhhh no tak bywa niestety coś o tym wiem , bo sama mam męza tylko w weekend i cięzko było trafić w owu, a tak poza tym na wykresie nie widać serduszek u Ciebie, ile dni przed skokiem było przytulanko? bo moze jednak nie wszystko stracone

Ja od rana słucham albo Video papieros albo Sean Paul & Alexix Jordan Got 2 Lov U wiec puszczam i Wam
Sean Paul - Got 2 Luv U Ft. Alexis Jordan [Official Music Video] - YouTube
Video-Papieros - YouTube

Ja właśnie jestem po kłótni z M. wrrrrrrrrr
mam doła kolejny dzień...a dzisiaj idziemy do siostry M. która w grudniu urodziła, choć wcale nie spieszyli się z dzieckiem. Zauważyła, że jest w ciąży w 3 miesiącu. My wszystkie chyba za bardzo chcemy...
mam doła kolejny dzień...a dzisiaj idziemy do siostry M. która w grudniu urodziła, choć wcale nie spieszyli się z dzieckiem. Zauważyła, że jest w ciąży w 3 miesiącu. My wszystkie chyba za bardzo chcemy...
K
karol_in-a
Gość
bardzo tu cicho... ja zasypiam.... masakra jakaś tak mi się spać chce ;(
anisia- nie bez przyczyny mówią, że im bardziej chcesz tym mniej sie udaje. a te którym sie nie spieszy, nie planują- odnajdują nowinę w 3 miesiącu!!!
anisia- nie bez przyczyny mówią, że im bardziej chcesz tym mniej sie udaje. a te którym sie nie spieszy, nie planują- odnajdują nowinę w 3 miesiącu!!!
ilonka jaki humor dzis 
ae to dobrze dobrze,cholero ja Co dam sprzatanie 

bo po tyłku dostaniesz
anisia no własnie nie widac wykresu ?????i nic powiedziec nie mozna
mnie brzuchal pobolewa i ucze sie angielskiego bo nudki w pracy jak narazie
Karola mas zracje hehehehe

anisia no własnie nie widac wykresu ?????i nic powiedziec nie mozna
mnie brzuchal pobolewa i ucze sie angielskiego bo nudki w pracy jak narazie
Karola mas zracje hehehehe
Robiłam wczoraj, nie działa 
Chyba mam jakiś mega powrót cyklu, bo nie miałam przez te 4 miesiące, wcześniej nieregularne i pigułki, więc chyba teraz "oczuwam" powrót kobiecości
Wykres będzie od następnego cyklu, bo teraz mam 19 dc, a do Was dołączyłam jakoś ok.12 dnia i dopiero pozazdrościłam wykresów
Chyba mam jakiś mega powrót cyklu, bo nie miałam przez te 4 miesiące, wcześniej nieregularne i pigułki, więc chyba teraz "oczuwam" powrót kobiecości
Wykres będzie od następnego cyklu, bo teraz mam 19 dc, a do Was dołączyłam jakoś ok.12 dnia i dopiero pozazdrościłam wykresów
reklama
K
karol_in-a
Gość
o matko- ja to nigdy w taki dzień nie moglam sie zorganizować. najpierw robiłam sobie plany co zrobię i w jakij kolejności, a później życie to weryfikowało i zazwyczaj czas mijał na czymś zupełnie innym. dlatego urlopom jednodniowym na odpoczynek w domu mówię stanowcze nie, bo nie umiem ich wykorzystać 
ja zresztą nie bardzo umiem z urlopu korzystać. jak jesteśmy z mężem tydzień w lesie i jesteśmy sami to jest jeszcze oki, ale jak już dłużej, albo ktoś jedzie z nami (czyt. teściowie) to po trzech dniach mogłabym już wracać do pracy odpocząć taka jestem zmęczona
ja zresztą nie bardzo umiem z urlopu korzystać. jak jesteśmy z mężem tydzień w lesie i jesteśmy sami to jest jeszcze oki, ale jak już dłużej, albo ktoś jedzie z nami (czyt. teściowie) to po trzech dniach mogłabym już wracać do pracy odpocząć taka jestem zmęczona
Podziel się: